Якщо що, то я буду на брутальній вектрі А;)десь так і зробимо

Опубликовано 07 Октябрь 2015 - 10:02
Опубликовано 07 Октябрь 2015 - 15:38
А чо вектра б? Зафіра капец яка наворочена, 8 лінз! Валить боком, музон херячить, капот карбон, в мене тільки дах і то тільки глянець...
І мотор шо на Зафірі шо на вектрв однаковий
нє ну вже так не прибідняйся,зовні вона і направду агінь.в мене поки шо сток варіант,поки...
затягну оптику акрилом,замалюю в чорний колір і поміняю решітку на капоті,тоді можна буде щось порівнювати,може...
Изменено: ventil4401, 07 Октябрь 2015 - 15:36
Опубликовано 07 Октябрь 2015 - 19:43
Опубликовано 07 Октябрь 2015 - 22:48
та ні, можна буде купити в магазині, правда треба оформити мангал і шомпори, або десь присісти на вже готові)
Опубликовано 08 Октябрь 2015 - 23:25
Можемо зустрітися перед поворотом до аеродрому щоб не шукати там один одного;)
не забудь чергу зайняти выд с.Лище
ти хочеш саме свої робити?
А я думаю так як ти самий активний, на тебе лягає відповідальність організатора (скільки людей буде порахувати) і відповідно купити мяса, організувати мангал, дрова, шомпури і тоді в гостей буде менше питань і клопіту
Опубликовано 08 Октябрь 2015 - 23:29
не забудь чергу зайняти выд с.Лище
поїдемо на самий аєродром там буде стоянка.
А я думаю так як ти самий активний, на тебе лягає відповідальність організатора (скільки людей буде порахувати) і відповідно купити мяса, організувати мангал, дрова, шомпури і тоді в гостей буде менше питань і клопіту
Там буде багато смачної їжі, не думаю що треба тягнути все своє.
Опубликовано 08 Октябрь 2015 - 23:41
поїдемо на самий аєродром там буде стоянка.
Там буде багато смачної їжі, не думаю що треба тягнути все своє.
Ти минулі рази був?
Опубликовано 09 Октябрь 2015 - 07:58
На останньому був, і?
то згадай по перше ціни, а подруге-черги
Опубликовано 09 Октябрь 2015 - 08:19
Опубликовано 09 Октябрь 2015 - 08:22
Та просто багажники і так пусті будуть, всеодно довго втикати там не будем взяли мангал дрова розпалили + вугілля на заправці взяти і пожарити самим той шашлик! Буде найс! По перше сам процес, подруге, дешевше як мінімум в двічі!
але баиш, як почув слово "організатор" включив задню передачу
Опубликовано 09 Октябрь 2015 - 10:01
Опубликовано 09 Октябрь 2015 - 15:59
то згадай по перше ціни, а подруге-черги
+100500
Та просто багажники і так пусті будуть, всеодно довго втикати там не будем взяли мангал дрова розпалили + вугілля на заправці взяти і пожарити самим той шашлик! Буде найс! По перше сам процес, подруге, дешевше як мінімум в двічі!
і я "за"
Опубликовано 09 Октябрь 2015 - 16:16
Опубликовано 09 Октябрь 2015 - 22:42
З шашликом розібрались, з Тарасом зідзвонились все гуд, а Валентин злякався що ми з Віталіком вихлоп знімем з його нової інсігнії!!!
ооооо як ми з Віталіком однаково думаєм!)
доречі Валентин міг просто не захотіти виставляти за новий автомобіль...а я так хотів посидіти за рулем нової інсігнії
0 пользователей, 2 гостей, 0 скрытых