ЗЫ уважаемые, помогите избавиться от 50 литров 95 бензина с авиаса завтра в Луцке.Скидку 10% гарантирую. в ЛС
С бензином у самого перебор, могу 95 ОККО по 18 грн предложить :)
Опубликовано 06 Декабрь 2015 - 01:10
Всім алоха
таке питання..
Чув що в Луцьку розливають порошки і тд. Хто чув інфу якусь на рахунок цього?
Бо я тут в Луцьку припасся порошками, так як ціна мене дуже здивувала в порівнянні з Європою, а потім почув що це будто як в Луцьку їх десь там розливають підпільно)
Опубликовано 06 Декабрь 2015 - 01:26
Опубликовано 13 Декабрь 2015 - 10:54
В Луцькій спільноті появилась ось така публікація. Можливо хто з наших формчан зможе допомогти.
Пам'ятаю продавалось дане авто на авториа, але вже немає. По базі пробили (повітря)
Шановні учасники спільноти, звертаюсь до Вас з величезним проханням. Сьогодні вночі, близько 22 год. в районі Киівського майдану, сталася жахлива ДТП. Автомобіль Ауді А4 зеленого кольору, номерний знак НВ 512 ( здається литовської реєстрації) збив юнака, який зараз знаходиться в край важкому стані в реанімації Луцької міської лікарні. Потрібна будь яка інформація про власників автомобіля, або про юнаків які у ньому перебували на час ДТП. З місця аварії ВОНИ ВТЕКЛИ. Цей автомобіль не перший раз "форсажить" вулицями нашого міста. Досить часто він був помічений біля НК "Голлівуд", у с. ПІДГАЙЦІ, ймовірно, що це може бути місце проживання. Зараз лікарі борються за життя 21 річного хлопця і лише чудо може його врятувати, а я хочу лише одного, щоб винуватець відповів за свій вчинок. Хто щось знає або володіє інформацією, телефонуйте на номер 0509749779 або 0955460914, або повідомлення в ЛС.
П.С. також потрібно багато крові, тому запрошую усіх небайдужих прийти на пр. Волі у станцію переливання крові і здати кров на ім'я Гапич Михайло.
Опубликовано 20 Декабрь 2015 - 00:39
Опубликовано 20 Декабрь 2015 - 01:00
Засранці ще ті. Сьогодні вже бачив жосткі порушення) Піднімаються від базара на міст, через 2 сплошні і в сторону гостинця. Червоний - не помєха) Я вже думав сам, за ними поїхати на червоний )) повключали тих блимавок, і їздять по 10 машин на одному районі )
Опубликовано 23 Декабрь 2015 - 19:59
Привіт поліція то круто весь район в блимавках фіг що порушиш все бачать!
Опубликовано 23 Декабрь 2015 - 23:50
Опубликовано 24 Декабрь 2015 - 16:15
то є так, чкщо голови немає і руки з одного місця ростуть.))))тільки мити мотор це дурість.
+1так ми не мотор миєм))
Опубликовано 24 Декабрь 2015 - 16:36
І що ви думаєте? просовав ті колектора пів Луцька. І на кожній мийці або не миють деталі або не вимиємо або ше шось
і куди їх нести? думаю ще на Рівненську на мийку попробую, може там вимиють.
Може в когось свій керхер є? Бо якось в Ковель сунутись щоб помити колектора лінь
Изменено: kantral, 24 Декабрь 2015 - 16:38
Опубликовано 24 Декабрь 2015 - 18:03
А на мийку самообслуговування не варіант?
я на ті гроші що там запхну зїзджу в ковель на електричці на піскоструй))
Вичитав в інтрнеті що замочити на ніч в воді з порошком. кажуть ефективно помагає. Набрав води, наиспав порошку, доместоса линув, миючого від емвея і жду чудо на ранок)) зараз ще йоржик піду пошукаю десь.
Изменено: kantral, 24 Декабрь 2015 - 18:04
Опубликовано 29 Декабрь 2015 - 09:07
Всім алоха
![]()
таке питання..
Чув що в Луцьку розливають порошки і тд. Хто чув інфу якусь на рахунок цього?Бо я тут в Луцьку припасся порошками, так як ціна мене дуже здивувала в порівнянні з Європою, а потім почув що це будто як в Луцьку їх десь там розливають підпільно)
бачив як в сусідньому гаражі пацани з бочок переливають
Ну що там нова поліція патрулює, хто бачив?
п*****си
ВАЛЛЛЛІІІІІККККК ти де?
0 пользователей, 2 гостей, 0 скрытых