Реклама

Луцьктусуйтеся на здоров"ячко
Опубликовано 31 Июль 2009 - 18:42
Опубликовано 31 Июль 2009 - 19:06
Нормально , друзі кажуть що як циган , хоч зараз за торбу і по хатахО, Іван повернувся. Привіт, як відпочив?

Ого.... А я думав що це дорого за прокладку. На Автохаусі сьогодні мені продали велику за 170 по моєму (плюс мінус пару гривень), а малу - 100 чи 120 - вже не памятаю. Правда прокладки ніби як оригінальні GM-івські. Загалом заміна масла стала в 1000 гривнів.
А ти думав ... Автомат це кайф , а за кайф платити треба . 1000 грн. за заміну масла в АКПП це нормально . В Підгайцях на в'їзді є майстер по автоматах Сергій звати , то він тільки за роботу 30 єуро бере + масло + фільтр + прокладки . Мені за заміну сальніка , того що до мотора виходить заспівав 200 долярів тільки за роботу .

«Тільки тим історія належить,
хто за неї бореться й живе»!
Опубликовано 31 Июль 2009 - 19:16
Не , гітари не треба
Правильний вибір. Значить ще є порох в порохівницях. Може справді десь збиремося на вихідні? З мене поляна за вступ до клюбу. Я з Луцьких опелістів тільки тебе і Андрія знаю. Може ще хтось приєднається?
Добро всегда побеждает зло. Значит, кто победил - тот и добрый.
Опубликовано 31 Июль 2009 - 19:21

Опубликовано 31 Июль 2009 - 19:27
Я за
, тільки на наступні вихідні , бо завтра і післязавтре в мене вже росписано. Та і взагалі так різко ми навряд зберем компанію . Так що пропоную вечір п'ятниці 7 серпня , десь 19,00 , ну а з місцем будем визначатись . Заодно по мироприемству на Світязі обсудимо , хто чим зможе допомогти .
Підходить. То як, можна вважати, що двоє вже є... Треба як мінімум двох "циганок". Аууу!!!
Опубликовано 01 Август 2009 - 08:31
а чи не створити нам окрему тему про ослуговування,магазини,шроти і т.д. наших опелів у Луцьку та Волині,включаючи чорно-білий список?
пошуком користувався .але нічого не знайшов.можливо погано шукав - то тикнІть сцилкою

Опубликовано 01 Август 2009 - 10:02
може не зовсім в тему - але поділіться хто де обслуговує своє Опелі
а чи не створити нам окрему тему про ослуговування,магазини,шроти і т.д. наших опелів у Луцьку та Волині,включаючи чорно-білий список?
пошуком користувався .але нічого не знайшов.можливо погано шукав - то тикнІть сцилкою
В цій самій темі повідомлення №451: "Хлопці, може не зовсім в тему - але поділіться хто де обслуговує своє Опелі. Сьогодні був в Автохаусі - міняв масло в АКПП, після чого залишилися в мене неоднозначні враження... "

Опубликовано 01 Август 2009 - 11:09
данна тема є про все,тобто для загальної "тусовки" і орг.питань волинян,а от щоб терміново знайти якусь конкрентну інфу на рахунок магазинів\запчастин\сервісів\шротів - приходиться листати всі 14-ть сторінок,що на мою думку не є практично.тому і виникла така ідея...
Опубликовано 01 Август 2009 - 17:38
якщо циганки симпатичні я обовязково будуПідходить. То як, можна вважати, що двоє вже є... Треба як мінімум двох "циганок". Аууу!!!

по темі, я в пятницю до вас приєднаюсь
Изменено: Lutsk, 01 Август 2009 - 17:38
ангела смерті не цікавить чи приготований мертвому саван
Опубликовано 03 Август 2009 - 10:18
відпишусь в середу-четвер, чи буду.
lutsyuk ти на світязь (24) їдеш? будеш мати час набери мене

Изменено: Lutsk, 03 Август 2009 - 10:19
Опубликовано 03 Август 2009 - 10:32
народ я буду в пятницю (суботу, неділю) тільки при умові, що на світязі не буде погоди, бо везу племінників на тиждень покупатись.
відпишусь в середу-четвер, чи буду.
lutsyuk ти на світязь (24) їдеш? будеш мати час набери мене
Їду, я +1
Опубликовано 05 Август 2009 - 16:08
народ звиняйте, літо на вулиці. завтра зранку виїзджаю на світязь, буду діток купати. тому я ніяк, та й циганок не знайшли
Я - за! Телефон в підписі. Циганку знайдемо або призначимо на місці.
1.lutsyuk
2.ked
Изменено: ked, 05 Август 2009 - 16:11
Опубликовано 06 Август 2009 - 20:42
Ото ж і я хотів би знати де. Почекаємо, поки Іван з Рівного приїде, чи самі щось вирішимо?
Вже приїхав

Опубликовано 08 Август 2009 - 18:57

Опубликовано 08 Август 2009 - 20:11
Правду кажуть , кращий захист то напад
.

Опубликовано 08 Август 2009 - 20:33
А ще кажуть, що нєфіг з опельовки раніше всіх змиватись. Поїхали б всі разом - і дома був би вчасно, а так з кумовими колегами мабуть часу згаяв стільки, що міг ще один бокал пива потягнути.
Мабуть навідь два

Опубликовано 10 Август 2009 - 12:39
А ще кажуть, що нєфіг з опельовки раніше всіх змиватись.
та взагалі кажуть, що нефіг на опельовку на автомобілях їхати (хіба на таксі)

хлопаки (ті що на світязь їдуть) пропоную в середу після роботи зустрітись, випити кави та обговорити деталі опелівки 24 серпня (мені не завадить певна допомога)

у вас вийде???
Опубликовано 10 Август 2009 - 12:58
та взагалі кажуть, що нефіг на опельовку на автомобілях їхати (хіба на таксі)
![]()
хлопаки (ті що на світязь їдуть) пропоную в середу після роботи зустрітись, випити кави та обговорити деталі опелівки 24 серпня (мені не завадить певна допомога)![]()
у вас вийде???
Призначай місце і час. Я буду.
Опубликовано 10 Август 2009 - 13:07
Лучани,а де є магазин, в районі нового посольства польші, по всяким там обвісам(дубнівська,-хоча можливо й помиляюсь).
потрібні вітровики.
На Трункіна , приміщення СТО Волинь-Лада , на другому поверсі , Від Променя якщо їхати вниз на набережну на заправці є магазин тюнінгу , на Стрілецькій м-н Силует , На електроапаратній автосалон Максимус є супермаркет запчастин там є відділ тунінгу .

1 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых