година 18-19 (якщо треба пізніше пишіть вирішим), місце пропоную парковка біля маг. "нова лінія" (там кава класна).
А де там каву подають?
Опубликовано 11 Август 2009 - 08:02
lutsyuk підїдеш? якщо "так", то виясніть з едуардом коли вам по часу краще й дайте мені знати?Я - без проблем. Що або кого брати з собою?
ангела смерті не цікавить чи приготований мертвому саван
Опубликовано 17 Август 2009 - 08:23
Ну что ж вы так?"Маковійська" опелівка, що зібрала нас для вирішення питань по виїзду на Світязь, відбулась під гаслом "Ні грама в рот, ні сантиметра в......"
1. Радиостанции " Quansheng TG-6A "и" TYT TH-F8 " .
2. Пневматическая винтовка Hatsan Mod. 125 TH-CAMO
Опубликовано 17 Август 2009 - 11:19
Аха... здасьтеЗліва на право lutsyuk, ked, Мірик, Lutsk, а Nickolyak, в цей час фотоапарат тримае
1. Радиостанции " Quansheng TG-6A "и" TYT TH-F8 " .
2. Пневматическая винтовка Hatsan Mod. 125 TH-CAMO
Опубликовано 17 Август 2009 - 15:04
Опубликовано 17 Август 2009 - 15:36
народ давайте з луцька колоною поїдемо. заїдемо в володимир, там до нас приєднається мілітарі, мафія та алекс львов (мілітарі з ним мав побалакати).
якщо ніхто не проти, то коли виїзджаємо? я б пропонував в 9.00.
«Тільки тим історія належить,
хто за неї бореться й живе»!
Опубликовано 17 Август 2009 - 15:41
та можна, якщо у них є таке бажання. (зараз закину в темі про світязь)А Киян і Хмельничан чекати не будемо
???
Изменено: Lutsk, 17 Август 2009 - 18:19
Опубликовано 17 Август 2009 - 19:08
угу. хіба що в пятницю поїдемо вдоє іто що всетаки в суботу виїзжаємо?
давайте тоді в 10 з копійками разом виїдемо, якщо ніхто не протиЯ буду виїзджати годині в 10-й, не раніше. Треба пиво з пивзаводу забрати. Домовилися на суботу, щоб не таскати його додому з машини і назад. Та і холодніше воно буде.
Опубликовано 17 Август 2009 - 19:35
пишу для неуважних: у володимирі зустрінемо андрія мафію та гостей з львова (не черз луцьк ковель їм ж їхати).Я теж на 10.00 згоден . Але чому через Володимир ? Не краще на Ковель , і в Любомлі всім іншим здибатись ?
Опубликовано 17 Август 2009 - 19:50
пишу для неуважних: у володимирі зустрінемо андрія мафію та гостей з львова (не черз луцьк ковель їм ж їхати).
та й взагалі через володимир дорога менш загружена та краща.
«Тільки тим історія належить,
хто за неї бореться й живе»!
0 пользователей, 2 гостей, 0 скрытых