Реклама

Музика...що чіпляє в ДАНИЙ МОМЕНТ
Опубликовано 11 Октябрь 2017 - 07:44
Скоро должны представить альбом, на сайте есть трек-лист.
а пока - A-Ha Take on me Unplugged
блин, какой же у него голос...
Изменено: Evgeniy_G, 11 Октябрь 2017 - 07:51
Опубликовано 12 Ноябрь 2017 - 10:28
Потужна річ !Любима група в цьому стилі

Лучше плохой день на рыбалке, чем хороший - на работе
Пути рыбьи неисповедимы...
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 12 Ноябрь 2017 - 15:42
NightwishНезважаючи на високу популярність цієї групи, мене їхня музика чомусь не чіпляє

Аж сам дивуюсь, але шось в мені не так
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 13 Ноябрь 2017 - 09:52
ДивноТак і я кажу:
сам дивуюсь

Опубликовано 13 Ноябрь 2017 - 12:01
Я ще хотів навести приклад з Metallica vs Manowar. Але тут вони ну точно різні (як на мене).Однозначно різні, як на мене

Опубликовано 13 Ноябрь 2017 - 18:01
А що за фільми зі Сталоне, Свейзі?
Свейзі - Black Dog (1998).
Зі Сталоне я не зразу зміг згадати, хоча щось мені візуально знайоме, мабуть цей: Over the Top (1987).
Також є кадри зі Smokey and the Bandit (1977) з Менеджером у головній ролі.
Найкращий з тих, що я бачив і впізнав у цьому кліпі - Duel (1971). ІМХО, це взагалі найкращий фільм Спілберга і той старий "Петербільт", який таранив червоний "Плімут", там такий похмурий, що можна обпісятися від захвату. Шедевр, карочє.
Ще один фільм, з червоним капотним тягачем, ближче до кінця кліпу, я не впізнав.
В коментах народ жаліється, що немає кадрів з White Line Fever (1975). Я його бачив - пародія на "Конвой".
Опубликовано 18 Ноябрь 2017 - 21:11
Опубликовано 26 Ноябрь 2017 - 18:17
Не так давно открыл для себя. Импонирует стиль группы. Такое сочетание вайба 80-х, явная хард-роковая составляющая и надрывный вокал Джонни Стивенса
Опубликовано 21 Декабрь 2017 - 13:16
Вот же "зараза" прилипла, второй день бубню под нос "де спа си та, пакита пакита". Главное случайно услышал этот кавер, потом только посмотрел оригинал и узнал, что это самая популярная песня на Ютубе, 4.5 млрд просмотров.
Изменено: Olaf, 21 Декабрь 2017 - 13:18
Опубликовано 21 Декабрь 2017 - 13:31
Вот же "зараза" прилипла, второй день бубню под нос "де спа си та, пакита пакита".Вирішив і нас підсадити? Приєднати нас до отих чотирьох з половиною мільярдів?...
Чим же ми тобі насолили так?..
0 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 0 гостей, 0 скрытых