Изменено: Evgeniy_G, 02 Май 2018 - 15:18
Реклама

Музика...що чіпляє в ДАНИЙ МОМЕНТ
Опубликовано 11 Июль 2018 - 12:12
Шусман, колись я слухав переважно треш-метал, любив Слейер, вважав Металліку трохи попсуватою, але деякий простий хеві і хард-рок також слухав - Блек Себбет, Айрон Мейден, Еріка Клептона. З попси я визнавав тільки пісні "Сам себя считаю городским теперь я",оскільки вона зворушлива, і "Облака, белогривые лошадки", як спогад про дитинство. Ну і військові марші я завжди любив, у мене платівка з ними з дошкільного віку була. Але мені тоді було 16-22 роки. А потім вузькість поглядів пройшла (як і до періоду підліткового максималізму її не було). Так, я це слухаю. Я у дуже різних жанрах зустрічаю музику, яку вважаю красивою і/або цікавою, виключень досить мало. Хоча останніх років вісім Джудас Пріст мені подобається більше всього. Цей неотонівський Дон Кіхот - пісня мого дитинства, яку я тоді тільки в Утренней почте і міг почути, а Марі Лафоре я для себе відкрив два роки назад і дуже люблю, особливо за те, що вона співала Paint It Black краще за Роллінг Стоунс.
Хоча фанати роллінгів можуть не погоджуватися.
Опубликовано 10 Август 2018 - 07:13
Новий альбомчик вийшов у цієї цікавої тітоньки:
Лучше плохой день на рыбалке, чем хороший - на работе
Пути рыбьи неисповедимы...
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 15 Август 2018 - 23:36
Misha Katz, Conductor
Піаністу Браво! Бравісімо!!!
Лучше плохой день на рыбалке, чем хороший - на работе
Пути рыбьи неисповедимы...
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 04 Сентябрь 2018 - 10:36
1 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых