https://www.youtube.com/watch?v=zccEDofeEqQ
Изменено: molodec, 21 Сентябрь 2019 - 07:38
Опубликовано 07 Октябрь 2019 - 15:20
Korn, выпустили новый альбом в стиле родных 2000-ых.. мне очень зашёл!
советую к прослушиванию.
https://www.last.fm/...orn/The Nothing
Опубликовано 08 Октябрь 2019 - 08:18
Korn, выпустили новый альбом в стиле родных 2000-ых.. мне очень зашёл!
советую к прослушиванию.
Ух ты - нужно обязательно заценить.
Опубликовано 01 Ноябрь 2019 - 15:02
а хто може порекомендувати якісь україномовні рок-гурти? (не метал, рок або рок-н-рол)
зараз слухаю Антитіла, ТНМК, Друга Ріка, Latexfauna, O.Torvald, The Hardkiss ,так є трохи попсовість, але хард метал поки що не сприймаю
Опубликовано 01 Ноябрь 2019 - 15:19
-akaDemik-, цього добра навалом, на різні смаки ;)
"Без обмежень" активно розкручують, досить непогані треки є у "Снів дріади" приблизно з того ж напрямку.
"Тимчасова назва" - чимось навіє мені спогади про ранніх Бумбоксів.
Можна покопирсатися на Толоці і там познаходити цікаве.
Якщо вам через дорогу перейшла чорна кішка, то це лише означає, що вона кудись іде. От і не робіть нервів ні собі, ні тваринці.
Опубликовано 01 Ноябрь 2019 - 16:08
-akaDemik-, цього добра навалом, на різні смаки ;)
"Без обмежень" активно розкручують, досить непогані треки є у "Снів дріади" приблизно з того ж напрямку."Тимчасова назва" - чимось навіє мені спогади про ранніх Бумбоксів.
Можна покопирсатися на Толоці і там познаходити цікаве.
Сьогодні іду на їх концерт (Без обмежень)))Карна,Козак Систем,Тінь сонця,цікавий гурт з Мукачево Рокаш ,Riffmaster
Опубликовано 03 Ноябрь 2019 - 22:59
Опубликовано 07 Ноябрь 2019 - 14:13
Що говорять люди ,причетні до оформлення другого альбому від Тіля)Глеб Зозуля,Ден Давидов ,Антон Шиферсон ,дословно : Я не в захваті від того, що робить Тілль окремо від Раммштайну. І від цього альбому нічого особливого не очікую, судячи з того, що вже є у мережах. Як казав граф Толстой "Он пугает, а мне не страшно". Є відчуття, що Ліндеманн став заручником своєї ж естетики. Але то таке... Тішить, що наші люди причетні до значних подій на світовій сцені - ось пост від Антона Шиферсона. Та й, у всякому разі, дизайнери стверджують, що альбом буде бомба. Подивимось, послухаємо... )))
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых