вот правда ... цепляет...
Реклама

Музика...що чіпляє в ДАНИЙ МОМЕНТ
Опубликовано 29 Декабрь 2019 - 02:22
Япона-мать... під враженням...
Хіромі Уєхара і Саймон Філіпс(ударні)
Відкрив для себе:
Лучше плохой день на рыбалке, чем хороший - на работе
Пути рыбьи неисповедимы...
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 19 Январь 2020 - 15:02
figarey, музика на всі часи!
П. С. Вертак - фуфло
Лучше плохой день на рыбалке, чем хороший - на работе
Пути рыбьи неисповедимы...
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 20 Январь 2020 - 22:48
Рок оно конечно хорошо . Но стал рок тяжелым для ушей почему то , хочется чего то полегче . та и рок исполнители уже деды по семьдесят . и вот взор потихоньку стал склоняться к более возрастной музыке - свинг . степ , блюз , джаз .
Вот , одна из любимых моих композиций , музика на всі часи . Стільки життя та експресії , шо мама дорогая . Кому не понравится , тот мой враг на всю жизнь .
Опубликовано 20 Январь 2020 - 23:45
Кілька днів вже наспівую. І оригінал класний, і в мультику було зворушливо і водночас надихаюче :)
futbolfans, звертаю Вашу увагу, що публікація посилань на відео без опису заборонена (п. 3.6).
Якщо вам через дорогу перейшла чорна кішка, то це лише означає, що вона кудись іде. От і не робіть нервів ні собі, ні тваринці.
Опубликовано 21 Январь 2020 - 14:07
Рок оно конечно хорошо . Но стал рок тяжелым для ушей почему то , хочется чего то полегче . та и рок исполнители уже деды по семьдесят . и вот взор потихоньку стал склоняться к более возрастной музыке - свинг . степ , блюз , джаз .
Вот , одна из любимых моих композиций , музика на всі часи . Стільки життя та експресії , шо мама дорогая . Кому не понравится , тот мой враг на всю жизнь .
Супер!!!
Опубликовано 24 Январь 2020 - 11:38
Опубликовано 28 Январь 2020 - 21:42
В оригинале у этой мелодии другое название , но свинг , это бомба , самый красивый стиль танцев .
І багато інших більш і менш вдалих варіантів. У тебе, звичайно, ближче до оригіналу.
Вот как надо
Обычно в танце более пластичны и грациознее женщины , но почему то в свинге более пластичны мужики , может это так кажется потому что у них штаны а не юбки .
Изменено: Шусман, 28 Январь 2020 - 21:43
Опубликовано 12 Февраль 2020 - 17:06
1 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых