Дівчат з Рівного точно немаєА хто в нас з Рівного? Планується командировочка...

Опубликовано 07 Март 2008 - 15:03
Не знаю як хто, але я люблю мити машину сам. Завжди мив свої машини сам, правда і умови маю для цього, оскільки живу в особняку.
Поки мию завжди оглядаю в якому стані кузов. Мити стараюсь кожної суботи, незалежно від погоди.
Хотів купити собі маленький Керхер, але як виявилось це річ одноразова, а на пристойну модель грошей шкода.
Опубликовано 07 Март 2008 - 19:50
jazn, приймай вітання з нагоди вчорашнього дня варення!!!!
Надіюсь БОДУН сьогодні вранці до тебе не приходив
luav, Володя, ти знаєш, я погоджуся з постами Ю.Н., що бажання вступати з тобою в полеміку - абсолютно не хочеться. Я не опускатимуся на той рівень, коли основними суперчеками якраз і є - мова, обсирання будь-якого менталітету і т.д.
, бачу ти вже до цього підростаєш
Опубликовано 07 Март 2008 - 20:20
Ага, як в анекдоті:
Піскоструйка Іванова - Кацмана.
Пісок Іванова, струя Кацмана
А ти парєнь нє дурак!Роман!Думаю,що,поспілкувавшись зі мною в реалі,ви зміните думку про мене.Про менталітет в останній раз:годі сидіти по своїх норках
Галичани класні люди,але достатньо замкнуті в собі.ХІба не цим пояснюється відсутність активності в західноукраїнській гілці.Тут навіть не одну область виділили,а декілька.А за активністю месіджів ви програєте будь-якій зі Східних областей.Хоча кількість месіджів ще не є показником чогось,визнаю це.Тутешні гілкові авторитети хіба що хочуть носити регалії,але ніого не робити для розвитку гілки,щоб зробити її жвавішою.Тепер про полеміку стосовно мови:мав можливість спостерігати за цією проблємою з обох берегів Дніпра.Переїхавши до Львова,одразу перейшов на українську і наразі бажання та необхідності вертатись до російської не бачу
Але повірте мені,що україномовні на сході почуваються набагато гірше від російськомовних на заході України,де до них ставляться набагато толерантгніше.І це-факт незаперечний
.
Опубликовано 07 Март 2008 - 20:26
![]()
А ти парєнь нє дурак!![]()
А звідки конкретно ти приїхав до Львова, якщо не секрет і, головне, чому?
відносно ментальності: фігня це все, ментальність у нас одна, постів мало, бо часу люди не мають на тріпологію, працювати треба.
Опубликовано 08 Март 2008 - 02:13
Наразі я точно говорю не те,що від мене хочуть почути місцеві авторитети
1. Радиостанции " Quansheng TG-6A "и" TYT TH-F8 " .
2. Пневматическая винтовка Hatsan Mod. 125 TH-CAMO
Опубликовано 08 Март 2008 - 09:38
Ага! И я совсем не против хорошо покушать!Юрій !Це все про мене
.Значіт,споємся
![]()
П.С.Взагалі я хороший,тільки їм багато
1. Радиостанции " Quansheng TG-6A "и" TYT TH-F8 " .
2. Пневматическая винтовка Hatsan Mod. 125 TH-CAMO
Опубликовано 09 Март 2008 - 18:08
Так ви мали б вже зрозуміти по моїх постах,що я-хлоп жорсткий,але справедливий
![]()
Просто не всі це ще зрозуміли,тому й ображаються
:sm71: :sm74:
Опубликовано 09 Март 2008 - 21:52
Нас мало, але ми в "тельняшках"Галичани класні люди,але достатньо замкнуті в собі.ХІба не цим пояснюється відсутність активності в західноукраїнській гілці.Тут навіть не одну область виділили,а декілька.А за активністю месіджів ви програєте будь-якій зі Східних областей.Хоча кількість месіджів ще не є показником чогось,визнаю це.
Опубликовано 11 Март 2008 - 11:20
0 пользователей, 3 гостей, 0 скрытых