Бачиш, чувак 16SV побігав по форумах, реал вивчив

Опубликовано 19 Март 2008 - 15:56
Опубликовано 19 Март 2008 - 16:31
16SV, ф нас тутка-во ОСОБЛИВИЙ хворум
![]()
Почитай, вивчай і вливайся
Роман, я спокійний як ніколи
![]()
2 пости вистачило щоб зрозуміти з ким маєш справу
Десь у нас проскакували якісь теми про Тролів
Опубликовано 19 Март 2008 - 18:22
Ні, вуйку Ромцю.Андрію, ти не нервуйся - воно ж як у вислові: "як аукнеться, так і відкликнеться"
![]()
Бачиш, чувак 16SV побігав по форумах, реал вивчив, теорією підкувався
і зі всього галопу пристрибав - думав пройде незаміченим
Ага, фіг то правда
Зі своїм статутом і порядками буде на інших "форумах (усіх)" вчити когось жити. Так, друже 16SV ?
А--аа, так би й відразу.16SV, ф нас тутка-во ОСОБЛИВИЙ хворум
Опубликовано 20 Март 2008 - 09:07
Роман, "ти не нервуйся - воно ж як у вислові: "як аукнеться, так і відкликнеться" sm15.gif "
![]()
![]()
Опубликовано 20 Март 2008 - 10:08
Изменено: Dosa, 20 Март 2008 - 10:08
Опубликовано 20 Март 2008 - 10:10
SPZ, сформулюй, будь-ласка, "особливості" цього форуму., а то я правила прочитав, нічо про особливості не побачив і починаю думати, що ці "особливості" якісь особливі.
Опубликовано 20 Март 2008 - 10:10
Олег, треба було по методу Скріпа, залишити візитку на капотіВ нас в дворі машини на ніч власники залишають на стоянку хаотично, як молекули
. Сьогодні зранку виходжу, а мене підпер бампером Мазда 6
. Вернувся додому, передзвонив на роботу і сказав, що запізнюся
. 20 хв. чекання і подання звукових сигналів нічого не змінило. Я викликав таксі і поїхав на роботу. Заплатив 12 грн. Злий, як пес
Опубликовано 20 Март 2008 - 10:21
Изменено: Gl_amyrchik, 20 Март 2008 - 10:22
Опубликовано 20 Март 2008 - 10:25
Ти навіть не уявляєш, Андрію, наскільки правий.
Опубликовано 20 Март 2008 - 11:10
В нас в дворі машини на ніч власники залишають на стоянку хаотично, як молекули
. Сьогодні зранку виходжу, а мене підпер бампером Мазда 6
. Вернувся додому, передзвонив на роботу і сказав, що запізнюся
. 20 хв. чекання і подання звукових сигналів нічого не змінило. Я викликав таксі і поїхав на роботу. Заплатив 12 грн. Злий, як пес
Изменено: Khimik, 20 Март 2008 - 11:11
Опубликовано 20 Март 2008 - 13:34
У меня седня с утра был Уазег - можно было бы 12 грн на чтото другое потратить ............. А опыт в перетаскивании машин есть - если сам не справлюсь - то с работы рабочих попрошу - могут и Уралом приехать (не мотоцыкл)............ Сьогодні зранку виходжу, а мене підпер бампером Мазда 6 . Заплатив 12 грн. .............
Нешановні одноклубники які латентно несуть.... або та вимахуються як москалоподібні гуманоїди. Візьміть свою пяту точку і очольте колонну ідучих на північний бангладеш (як мінімум)
Слава Україні!!!
Бидло францюватє, та вишивата, можє шурувати в відомий напрямок .
Опубликовано 21 Март 2008 - 08:17
Мдя,шановному СВ не вистачило витримки.Отже процес притірки він не пройшов
Опубликовано 21 Март 2008 - 09:21
Изменено: Andy_Lv, 21 Март 2008 - 11:55
Опубликовано 21 Март 2008 - 11:53
Ніх... Сорі! Нічого собі! У нас вчора теж падало, але не так! А потім і зовсім розстало! За ніч, правда, підморозило, але земля чиста. Снігу нема зовсім.Неудержался увидев фотку Дядя Рома, захотелось "своей зимой" похвастаться.
Прямо сейчас, вид с крыши моей автiвки.
Изменено: Enjoy, 21 Март 2008 - 11:55
Опубликовано 21 Март 2008 - 17:13
Опубликовано 21 Март 2008 - 17:16
Нешановні одноклубники які латентно несуть.... або та вимахуються як москалоподібні гуманоїди. Візьміть свою пяту точку і очольте колонну ідучих на північний бангладеш (як мінімум)
Слава Україні!!!
Бидло францюватє, та вишивата, можє шурувати в відомий напрямок .
Опубликовано 21 Март 2008 - 17:31
Знущання не було! Присягаюсь! Було дружнє підтрунювання+100!!!!! Enjoy Сашко, ти правий на всі 100%
На рахунок Буковелю це ти познущався
, бо цього року я так і не катався
А у мене знайомий перевізник совається по автопарку напівготовий і вітає всіх із Пурімом!Женя прав, сьогодні піст!!!
Вітаю усіх хто святкує католицьку Паску з наступаючим святом!!!
Смачної Паски!
П.С. як казав один мій знайомий: Грубої ковбаси і великих яєць
Опубликовано 21 Март 2008 - 17:49
Клааас. Саш, виклади зсилку і ми бум всі дивитися і всіх нас (не лише тебе) буде душити ЖАБАА сьогодні заглянув на веб-камери Буковелю і аж взвив! Мьягкий, пухнастий сніжок.... Напівпусті підйомники.... Сонце в півнеба.... Аж хвостик труситься!!!!! Тоска...
Опубликовано 21 Март 2008 - 22:17
Не зовсім так - це не був процес притирання, Володя, це чувак залетів, на 2-3 пості вирішив що можна хамити і на всіх класти. Уви, не вийшло
Загалом, це його особисті проблеми, і йому самому з ними жити (чи боротися). "Жити в суспільстві і бути вільним від нього -неможливо" (с) - основи суспільного устрою
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых