Madison, Ти дорого просиш.....
Я так розумію,що час свою виставляти на продаж?З Назаром поділитесь?Бо він перший в черзі на моє корито

Опубликовано 21 Август 2012 - 21:32
та і я не спішу продавати,але але...... 7 і ше трошки)))))))буду ставити колись.....
Опубликовано 01 Октябрь 2012 - 11:43
Нешановні одноклубники які латентно несуть.... або та вимахуються як москалоподібні гуманоїди. Візьміть свою пяту точку і очольте колонну ідучих на північний бангладеш (як мінімум)
Слава Україні!!!
Бидло францюватє, та вишивата, можє шурувати в відомий напрямок .
Опубликовано 02 Октябрь 2012 - 00:29
Прочитал всю "Постанову"... Занятное чтиво. Рекомендую... особенно "додатки".Йоб....е евакуаторы опять появились млин..... Завозят в трамвайное депо на городоцкой обоснововывают постановой миськаради
1. Радиостанции " Quansheng TG-6A "и" TYT TH-F8 " .
2. Пневматическая винтовка Hatsan Mod. 125 TH-CAMO
Опубликовано 14 Октябрь 2012 - 14:32
Опубликовано 14 Октябрь 2012 - 14:52
їздив в березні в Радехів (по тій самій дорозі) - склалося враження, що там проводилось бомбардування - 60% покриття в глибоких вибоїнах, які розташовані в шахматному порядку,40% "пральна дошка", і відрізків 10 ідеального покриття довжиною 100-150 метрів коженВчера вечером, на трассе, влетел в яму... Оба правых колеса сильно погнул, а переднее спустило прямо на месте. Оба колпака улетели в лес. Нашел только один.
Вот карта и место, где я влетел: http://floomby.ru/s1/M2FZX
Будьте осторожны!
Опубликовано 14 Октябрь 2012 - 15:01
Удивительно, что вся дорога ровная и без ям, но есть всего две-три ямы, размером почти с канализационный люк и глубиной, как тротуарный бордюр.Military, куясе. свежак видать, недавно катал там, не было такого.
Опубликовано 22 Октябрь 2012 - 09:28
Опубликовано 22 Октябрь 2012 - 12:10
Вот, как раз, на этом, более-менее нормальном куске, я и влетел! Там обманчивая дорога... Типа ровная, но есть несколько одиночных, больших ям.Ще шматок десь до Вислобок +-
Опубликовано 24 Октябрь 2012 - 23:19
Опубликовано 25 Октябрь 2012 - 20:57
Изменено: MBear, 25 Октябрь 2012 - 20:59
Опубликовано 25 Октябрь 2012 - 22:30
Опубликовано 26 Октябрь 2012 - 00:08
это еще повезло, мне с машиной вообще на два или три размера больше дали ))) вот я плевался, когда колесо пробил ))))я зігнув той ключ який мені Фантек з машиною продав...плювався страшенно...купив хрестообразний правда тіко раз користувався але гуд....на вулканізаціях тре по шляпі давати тим оленям які ногами затягують, наприклад я тепер дотягую сам...ібо мені ж в дорозі не дай Бог зривати
Опубликовано 26 Октябрь 2012 - 10:25
+1 Тож такий юзаю, правда є два типа -тупо варений і варений з накладкою на хрестовині, так от другий кращий, а після вулканізації з собою ще тра трубу возития зігнув той ключ,купив хрестообразний правда тіко раз користувався але гуд....на вулканізаціях тре по шляпі давати тим оленям які ногами затягують, ....
Опубликовано 26 Октябрь 2012 - 14:41
Нешановні одноклубники які латентно несуть.... або та вимахуються як москалоподібні гуманоїди. Візьміть свою пяту точку і очольте колонну ідучих на північний бангладеш (як мінімум)
Слава Україні!!!
Бидло францюватє, та вишивата, можє шурувати в відомий напрямок .
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых