Стелс, вот мне интересно просто, на чужие сервисы ты и вообще народ остальной, ехать наважуетесь, а ко мне нет))))
Хотя прекрасно знаете, что в отличии от остальных сервисов, даже при наличии проблем все будет решено лично мной в кратчайшие сроки.
В чем причина?
Алекс без обід, особисто до тебе і до твого ставлення до роботит лише 100% РЕСПЕКТИЩЕ, а про другу сторону медалі попробую пояснити. Для мене особисто величезне значення має: 1 - рекомендація (відгук), 2 - професіалізм виконавця (майстра).
На скільки ти пам"яташ, коли працював майстер Андрій, після певної кількості відгуків і не тільки по форуму ( Н-на кількість клієнтів була прислана з моєї подачі

) мою скромну персону ти міг споглядати практично кожний день ( не із-за того , що часто, щось ламалося, я доводив маФинки до путя, вектра була зроблена в 100% обсязі, омегу не встиг), після аПгрейту майстра (майстрів), я зробив декілька спроб виконати певні роботи, але не сподобалися певні моменти, і УВСЬО,
відкинуло, аналогічна ситуація була на Садовій - з ухмилкою лазили навколо машини зі словами Пі..з.Ец, як всьо запущено, а потім, що ім впадло робити машини, що ттяжко робляться... , правда після того був грандіозний скандал і цей майстер спішно поміняв роботу, але Я туда більше не їздок.
Тому я в очікуванні, ТВІЙ сервіс осбисто мені підходь по розташуванню, ну і тим, що там є
ТИ, а на рахунок " наважуєтесь" - повинно перейти.
І М Х ОЗі: То Алекс :
Изменено: STELS, 23 Июль 2010 - 09:25