!Pivas!,
Подол,вул Введенська
Ясно, спасибо. Думаю весной пойти.
Опубликовано 25 Ноябрь 2015 - 16:58
Думаю пойти.
Треба йти...Весною введуть "Рибацький патруль"...
І почнеться веселуха...Навіть яяякщо не введуть-за плечима не носити.
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 26 Ноябрь 2015 - 12:07
Ремонт,Консультації,
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 26 Ноябрь 2015 - 16:24
Опубликовано 26 Ноябрь 2015 - 17:54
Зробив документи на свого човна "Язь" 320-договір комісії.
(на двигун документи в мене були ще з гамазину).
Після навчання на курсах отримав посвідчення судоводія малого/маломірного судна на внутрішніх водних шляхах та прибережних морських шляхах.Судна довжиною до 6м та від 6 до 24м.
В судовому регістрі поки що сенсу реєструвати не бачу.Буду кататись так...
Пакет документів,щоб рибалити в моїх краях-більш ніж достатній...
Залишилось доукомплектувати човник вогнегасником,та аптечкою...
друг купил резинку и двигатель 15, новое с чеками. Документы делать не собирается т.к. с его слов штраф 50грн, а курсы обойдутся дороже
выходит на воду редко 3-4 раза в год
Опубликовано 26 Ноябрь 2015 - 22:38
друг купил резинку и двигатель 15, новое с чеками. Документы делать не собирается т.к. с его слов штраф 50грн, а курсы обойдутся дороже
выходит на воду редко 3-4 раза в год
Завтра за відсутність реєстраційних документів та ТО-штраф буде 2050грн+вилучення плавзасобу на штрафмайданчик.
Яким в двадцяти п'ятикілометровій черзі до реєстратора буде твій товариш?)
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 06 Декабрь 2015 - 09:43
Виходив на воду 4 та 5 грудня 2015..
Йшло на відлигу з поривами південно західного вітру.Температура повітря-коливається біля 0*С,температуоа води 1*С.Хвиля Дніпровська б'є,але в затоках вже скувало льодом-щоб зайти треба проминати лодкою...
В прилові тільки облизень,зате гарно прийняв сонячні ванни).
У нас з собою було,але ми незловживали хоча й нагода була)
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 19 Декабрь 2015 - 20:11
Мої вітання з святом св.Миколи.
Так гарно сталося,що цього року в цей день,прогноз впевнено казав на день +6...
Зрозумівши що зима ще попереду довга...,плюнуй я на все і розконсервуваши складений на зиму човновий двигун та ехолот-майнув на свій улюблений берег,щоб провести день на природі!
Домашні та робочі справи було завершено в тяпницю о 16:00 і...Вірний незламнонезмінний товарищ Джимні туманними дорогами Київщини, почав класти під колеса кілометри асфальту спочатку до мого тата на дачу.Здавши свого синаша Сашка діду(залишивши подарунок від Миколи)Михайлу-повертаю свою колісницю в напрямку Борисфена...
Ніч,туман,противнюча мжичка-пару раз на крутих поворотах була можливість переночувати в кюветі,але шипована гума від Шинобанди Саши ака Любитель та АБС таки доперли до улюбленого берега...
Приїхав пізно ввечері в середині будиночка +1 ...,розтопив попелюшку,взяв з собою гостинця і пішов на гостину до місцевих аборигенів.Таким чином і повечеряв і будиночок на ніч прогрівся,а я взнав хто де ходив тролом і які результати.
Результат сусідів був непаганий- з півдесятка окуня за кілограм та щуки 2 і 3.5кг...Але щоб вийти на тролінг сусіди(вони стоять за 800м.від мене) від берега по протоці до чистої води,виламуються по льоду товщиною 3 см(за ніч намерза!!!) на відстань 400м. щоб вийти на чисту воду.Мені з цим питанням поталанило-там де скидаю човна-чиста вода,прямо біля будиночка!
Повечерявши повернувся додому.За пару годин будиночок набрав комфортні +24 і я не барячись скинув човна на воду та повністю озброїв-щоб зранку не вовтузитись...Не чіпляв тільки двигун(ночує поруч зі мною,щоб тепленьким був коли заводиш) та акуум від еха.
Заліз у ліжко-відчинив вікна,підкинув у попелюшку і...безтурботний,здоовий сон на свіжому повітрі до самого будильника...
Але сталося не так як гадалося.Був піднятий не будильником,а наглючим ранковим заграванням селезня до качки в очеретах.Зрозумів,що під цю вакханалію кохання-сну більше не буде!)...Піднявся,поснідав.Наповнив термосом кропом чаю...У сутінках відштохнувся від берега...
Термометр показував три плюси повітря та один тепла води ехом...Задував східняк з переходом на захід-інколи шквалисті пориви до 20м/с.
Погодка клас!Вітер жене низько хмари на тлі високих з поясненням неба...
Чесно кажучи отримав задоволення не тільки від рибалки як від естетичної насолоди природою рідного Дніпра.
Інколи здавалося,що знаходжуся на виставці Івана Констянтиновича Айвазовського.Природа не жаліла красок та тіней щоб наситити їми день на Планеті.
Ось таким був злим і сердитим Дніпро цього дня
Почав я свої пошуки приманки на рибоїда.(Забігаючи вперед скажу-напередодні зайшов до мене наш УОКовець Олег ака Фішер.І в розмові про рибальство була піднята і оглянута відяха "сталькатролл" на сайті КиївОлд...)
Обійшов всі міляки,коси,звали та ін солодкі місця мілкими приманками-результат облизень...
Вирішив пробити звали по глибині 7 м. та більше.Чіпляв глибинні буратіно від 15см довжиною...
Розумів,що з такою переміною погоди в мене відбувається обзорна ескурсія.Але надія мене не покидала...
Йду...Хвиля Дніпровська б'є.Водичка перелітає через борт та час по часу вмиває мені личко.
Сховав другий прут(відчув,що вразі покльовки з двома прутами при такому вітрі та хвилі не впораюсь) і вперто деру грунт Рапаловським Танцюристом...Чіпляється очереття,латаття,ракушки-все що завгодно,тільки не рибоїд...
Але ж таки я дочекався!!!
Раз!!!????????
Плигаючий нервовий рух,танцюриста звабливопровокуючого кольору,різко преривається впевненим ударом в руку...І тут катуха заспівала!!!Яле якось воно смикало...,не так як хайка....,а так неначебто судак.Так мені здавалося поки не підтягнув до човна!
Молода мамаша вагою 2кг.таки перервала мою безвиграшу серію-красивим занурюванням у підсаку...Поки я її відчіпляв виявилося,що своєю борзою покльовкою вона зруйнувала поводкове місце під задній гачок воба-прийдеться відновити епоксидкою...
Почепивши гостю на кукан-протеліжив ще з півдесятка км.
Більше ніхто не зважив на мої приманки і я вийшов на берег,щоб зробити фотосесію улову і чимчикувати до діда на дачу.
Мій сьогоднішній похід був схожий на той,що є у вищезгадуваному відео.
Ось така полонянка мені трапилась в цей святковий день:
Що саме цікаве-полонянка була неголодною.Якщо уважно придивитись на світлинку,в пащі хижачки видно хвіст окуня)
Ось таким було свято!Холодний вітер залазив під одежу,дубіли руки,обмерзала вивіска)-але задоволення отримано!
Всім любителям ультралайта і диванним рибакам-вітання))
У мене з собою було,але в такий холод я в човні не вживаю.
Далі буде...
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 20 Декабрь 2015 - 12:24
Завтра за відсутність реєстраційних документів та ТО-штраф буде 2050грн+вилучення плавзасобу на штрафмайданчик.
Яким в двадцяти п'ятикілометровій черзі до реєстратора буде твій товариш?)
уже ввели штрафы и изъятие плавсредства или разговор о перспективе?
Опубликовано 20 Декабрь 2015 - 21:39
уже ввели штрафы и изъятие плавсредства или разговор о перспективе?
Яка ще перспектива?Не маєш докуйментів і не можеш довести своє право власності на плавзасіб-досвідос до штрафмайданчика до з'ясування...
Так було,є і буде.Завжди.
+1
Ще +1
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 22 Декабрь 2015 - 14:20
да тут рыпинспекцию новую набрали, 2/3 продажные и сейчас слушания идут о разделе территорий для промышленного лова (увеличить им и запретить любительскую рыбалку там и квоты на вылов поднять) хотя на форумах рыбалки требуем о запрете промышленного лова на 3-5 лет...
Опубликовано 22 Декабрь 2015 - 15:08
Тоже хочу вырваться на выходные на рыбалочку очень!
Погода сприяє-треба їхать!)
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 28 Декабрь 2015 - 17:28
Був 25 та 26 грудня на своїх грядках...
Погодка радувала...
За два дні виходив пару покльовок...Одна гарнюня 1.8 кг-взяла з 8метрів на звалі...
Ще одна хапнула на міляках...Хвора-виніс на берег.Закопав.
У мене з собою було,але я не зловживав.
Думаю,що це був крайній вихід у цьому році.Синоптик показує-на НР до 14 мороза)
Всіх з наступаючими святами і бобра)
Далі буде.
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 03 Январь 2016 - 16:19
Ажно не віриться...26грудня я ходив по Дніпру човном-старик і заводі.Було до+7 вдень...
Пройшов тільки тиждень...,а вже настала справжня зима з тріскучими морозами під -18....На Дніпрі став лід.Дуже нетривкий-від 3 до 7см.Небезпечний,але затоки стрімко вкрилися пінгвінами...
Заїздив у свої Палестини 2 січня.Отримав у подарунок замороженого ляща-дома досохне і буде до пива)
Всіх рибаків,рибачок,рибачків і просто любителів природи та рідного краю- вітаю з Новим 2016роком.
Нехай збудуться всі і навіть найприхованіші заповітні мрії,надії,сподівання!)
Всім бобра!)
Изменено: Юстас, 03 Январь 2016 - 16:19
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 03 Январь 2016 - 21:06
Ажно не віриться...26грудня я ходив по Дніпру човном-старик і заводі.Було до+7 вдень...
Пройшов тільки тиждень...,а вже настала справжня зима з тріскучими морозами під -18....На Дніпрі став лід.Дуже нетривкий-від 3 до 7см.Небезпечний,але затоки стрімко вкрилися пінгвінами...
Заїздив у свої Палестини 2 січня.Отримав у подарунок замороженого ляща-дома досохне і буде до пива)
Всіх рибаків,рибачок,рибачків і просто любителів природи та рідного краю- вітаю з Новим 2016роком.
Нехай збудуться всі і навіть найприхованіші заповітні мрії,надії,сподівання!)
Всім бобра!)
Де такі гарні місцини? Хочу наживо побачить
2010: OKE -> OKE -> OOA -> OVB -> OOB -> OVC
Опубликовано 03 Январь 2016 - 23:22
Де такі гарні місцини? Хочу наживо побачить
Це Дніпро трохи нижче Києва...Приїзди по весні на гостину-побачиш наживу)
Іноді це буває шкідливо для здоров’я...
Тебе теж стосується! Береш Денисовича і з вудкою на вимостку)
Изменено: Юстас, 03 Январь 2016 - 23:37
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 16 Январь 2016 - 21:11
Хлопці, а ну дайте пораду... я з дитинства "удочнік"... карасік, плотвичка... і кум в мене такий самий...
Де по теплу околоматєрігородоврусскіх можна вудками помахати? Безкоштовно, або нєдораха... аби хоч кльов був, бо шось все літо меншу рибу відпускав, а ту шо більша - складав в майонезну баночку
Изменено: Stаn, 16 Январь 2016 - 21:11
Опубликовано 16 Январь 2016 - 21:42
Хлопці, а ну дайте пораду... я з дитинства "удочнік"...
карасік, плотвичка... і кум в мене такий самий...
Де по теплу околоматєрігородоврусскіх можна вудками помахати? Безкоштовно, або нєдораха... аби хоч кльов був, бо шось все літо меншу рибу відпускав, а ту шо більша - складав в майонезну баночку
Все що нижче Стайок-Карась,Лин,Лящ,Краснопір,Голавль,Язь,Плітка,Жерех...
У вересні цього року сусіди брали непаганого карася.Частенько виловлюють до півдесятка півторакілограмових за ранок...
Тупо запливають у латаття з глибиною під 3 метри.Шукають вікно.Гарненько годують і....Отримують насолоду!
Опирається така машина будь здоров!Рве поводки,ламне кінчики,краде вудки.
Це тобі не акваріумні доходяги!
Як на мене-не дуже зручно сидіти в гумовій надувасі...,але до берега рідко коли такий красавчик підходить.
Тому,-якщо хочеш впіймати гарного паротяга,а не облизня.Прийдеться попотіти і постраждати в пошуках,очікуваннях та сподіваннях...
Он Денич-не дасть збрехати!)
Всім-бобра)
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 17 Январь 2016 - 08:53
Так так. 100%. Карась там ого-го. Я навіть за вудкою плавав :-) ще одне карасьове місце це "флажки" - висока дамба між Проців та Кийлів, я там також карасика дуже непоганого ловив!Все що нижче Стайок-Карась,Лин,Лящ,Краснопір,Голавль,Язь,Плітка,Жерех...
Всім-бобра)
Опубликовано 17 Январь 2016 - 10:21
Все що нижче Стайок-Карась,Лин,Лящ,Краснопір,Голавль,Язь,Плітка,Жерех...
У вересні цього року сусіди брали непаганого карася.Частенько виловлюють до півдесятка півторакілограмових за ранок...
Тупо запливають у латаття з глибиною під 3 метри.Шукають вікно.Гарненько годують і....Отримують насолоду!
Опирається така машина будь здоров!Рве поводки,ламне кінчики,краде вудки.
Це тобі не акваріумні доходяги!
Як на мене-не дуже зручно сидіти в гумовій надувасі...,але до берега рідко коли такий красавчик підходить.
Тому,-якщо хочеш впіймати гарного паротяга,а не облизня.Прийдеться попотіти і постраждати в пошуках,очікуваннях та сподіваннях...
Всім-бобра)
Мається на увазі після села Стайки? в сторону Ржищева?
Так так. 100%. Карась там ого-го. Я навіть за вудкою плавав :-) ще одне карасьове місце це "флажки" - висока дамба між Проців та Кийлів, я там також карасика дуже непоганого ловив!
по весні треба розвідати де там та дамба... чи банда
ніколи не рибачив там
Опубликовано 17 Январь 2016 - 11:30
по весні треба розвідати де там та дамба... чи банда
ніколи не рибачив там
Непогане місце, але треба або з човна, або не дуже зручно сидіти на плитах під кутом. Місце спеціфічне, може брати, може ні...хоча як і всюди.
Открывался 06.01.16 по зимней щуке на флажки на Оболони. За целый день пара холостых, но под вечер проклюнули хаечки 3,5 и 4,6 кеге.
Класс. Поздравляю.
0 пользователей, 2 гостей, 0 скрытых