Класс, сорвусь и я на недельке порыбачить)
Реклама

Ура! Карась пошел!Сезон рыбалки открыт!
Опубликовано 12 Октябрь 2015 - 10:53
Був у своїх Палестинах 9/10/11 жовтня 15року...
Ночі та ранки вже прохолодні термометр вказує 7 морозу. приходиться тепло вдягатись...
Щучка потроху прокльовує)
Трохи з сусідами закоптили,трохи нажарили...
Остаток (те що на світлині) поїхало додому...Екземпляри в середньому 1кг+/-100грм.Сестри одним словом)
Звичайно що у нас з собою було.Так як було холодно,то трохи зловживали)
Изменено: Юстас, 12 Октябрь 2015 - 10:54
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 12 Октябрь 2015 - 12:15
рыбаки и рыбаЕды, отмечаемся
http://www.opel-club...zhim-petitciyu/
Опубликовано 12 Октябрь 2015 - 22:01
Був у своїх Палестинах 9/10/11 жовтня 15року...
Ночі та ранки вже прохолодні термометр вказує 7 морозу. приходиться тепло вдягатись...
Щучка потроху прокльовує)
Трохи з сусідами закоптили,трохи нажарили...
Остаток (те що на світлині) поїхало додому...Екземпляри в середньому 1кг+/-100грм.Сестри одним словом)
Спойлер
Звичайно що у нас з собою було.Так як було холодно,то трохи зловживали)
Пару фоток природы...
Перед дождем...
Ну и такую хрень поймал впервые...
"Имануил Маркович, когда Вам было столько сколько мне, как часто Вы слушали тех, которым было столько сколько Вам?" (с)
Опубликовано 12 Октябрь 2015 - 23:30
ANDY,
![]()
ANDY, а ця хреновина якого розміру?
На теляпію дуже схожа!
http://kp.ua/life/39...nashykh-karasei
http://trofey.net/ry...sus#prettyPhoto
местные на Дунае называют "королек"...
"Имануил Маркович, когда Вам было столько сколько мне, как часто Вы слушали тех, которым было столько сколько Вам?" (с)
Опубликовано 13 Октябрь 2015 - 09:31
mysei, да. Был недельку, мозги отдыхал
пару км от с.Мирное
ох и "дороги" у вас.... ППЦ - это мягко сказано....
Изменено: ANDY, 13 Октябрь 2015 - 09:32
Опубликовано 13 Октябрь 2015 - 13:57
Лииицооо то какое довольноее)))
не удивительно с такой то щукой
сам хочу, но мест под Киевом не знаю
Опубликовано 13 Октябрь 2015 - 18:52
Прикольно, на телефон фоткал? ... и крокодила там же поймал?
![]()
![]()
Угу. В СГС3 камера таки зачетная...
Лииицооо то какое довольноее))
Тут довольнее....
сам хочу, но мест под Киевом не знаю
Дык берёшь поллитра, закусь и к Юстасу....
Составите пару шифровок в Центр и будетвам клёв....о...
Опубликовано 13 Октябрь 2015 - 22:31
mysei, да. Был недельку, мозги отдыхал
пару км от с.Мирное
ох и "дороги" у вас.... ППЦ - это мягко сказано....
Прикинь!?)и то,ты это края маленько зацепил...
ну зато природа то какая!)а щука что пошла то пошла,на что взяли?или на сеть?)
кабана в тех краях завались...фазанчика то хоть побили..утку?
кишечники почистили молодым пойлом?)
Опубликовано 13 Октябрь 2015 - 23:33
mysei, щучку на кружок
фазанчиков совсем мало было в ту неделю...(((
пару селезней + уток + перепёлок немного...
щуки было маловато... тепло еще относительно....
карася не было вовсе....
молодое пойло не брали, бо желудок/кишечник в отказе от него...))) с собой была надцать литров немировской (неофициал
)
ушло "як в суху землю..."
у вас воздух какой-то особенный...
на следующий год планирую побывать не раз там....
сейчас знакомый еще там.... говорит с погодой ОПА....
Изменено: ANDY, 13 Октябрь 2015 - 23:35
Опубликовано 18 Октябрь 2015 - 22:14
Був на вихи з синашем Сашком...
В прилові щука-багато!!!Неберибельну відпускали...Берибельну підсолювали на копченю...
У нас з собою було,але ми не зловживали!)
Ремонт,Консультації,
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 25 Октябрь 2015 - 19:39
Був на своїх грядках23/24 жовтня 2015року...
Встановив власний рекорд-отримав 5 покльовок та завантажив на кукан 5 щупаків.Самий маленький 900грм.-самий великий 4кг.Все дійство зайняло 40хвилин перед захід сонця...
Ось вони красавчики
Звичайно що у нас з собою було,але ми не зловживали...
Погода була мінливою-то вимочило мене до нитки,то забуяло сонце і я обсох,був і шквальний вітер і красивий захід сонечка при повному штілязі-справжня осіння перемінлива погода)
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 26 Октябрь 2015 - 08:58
Зачетные...
Чувствую, брошу все и на рыбалку, парочку новых воблерочков уже готовы.
А где знаменитая вымостка? Бережок незнакомый какой-то.....
Вимостка залишилася на літніх квартирах.Це обійстя діда Кубрака-де зимують всі плавдачі та будиночки в зимовий період.
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 01 Ноябрь 2015 - 15:43
Були з синашем Сашком в тяпницю та суботу 30/31 жовтня.
Вночі морозильник до -10...Водичка прозора,прозора.Йдеш по 5метровій глибині і бачиш на дні кожну ракушку!Температура водички +7*С.
Йшли на воду зранку не поспішаючи(приблизно о 8годині) чекали поки хоч трохи степліється.
Приходим до човна а він весь білий в інеї.Все що в ньому теж біле!
Починає рано падати за обрій сонечко.Перед заходом сонця на воді приморожує-холодно.Йдем до будиночку,розводим у Попелюшці вогонь,зігріваємо вечерю та чай.Після вечері Саня грається в іграшки на планшеті,я пораюсь по господарству.
Одним словом-осіння казка!)
За два дні виходили одну щиру покльовку кілушної хаюні.З нею і почимчикували на Київ в суботу ввечері))
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 16 Ноябрь 2015 - 10:30
Був на своїх грядках 14 та 15 листопада 2015 року...
Ох і красива осіння пора скажу я Вам в лісі.А на воді ще гарніше...Вітер крутить від південного до північно-західного напрямку.Пориви і шквали!Сонечко то світить на всю,то його закривають важкі хмари і зривається на дощ.Хвиля підкидає човника...,а ти йдеш почепивши воблера на нитку цупко тримаєш задубілими руками спінінг та румпель і...мерзнеш в очікуванні покльовки.Вітер пробирається під одежу і старається разом з течією збити човна з курса,але зірко споглядаєш на ехо контролюєш глибину щоб воблер йшов по звалу...І ось він удар хижака по воблеру-виводиш човна з навітру відпуськаючи фрікціон катухи.Інакше не встигнеш навіть до човна підвести улов,як човен буде в очеретах.Заводим хаюню в підсаку,віднімаєм в неї воблера та саджаєм на кукан...
Прямуєм далі шукаючи місце засідки або активного пошуку хижака...І так-цілий світовий день...Насолоди дарами природи та красотами Дніпрвських плавнів з островами,стариками,мілинами...
Хочу ще!))
В суботу з восьми покльовок реалізував чотири-всі щуки.Менша кіло-найбільша 3кг.
В неділю було три покльвочки і дві хаюні сіло на кукан...
У нас з собою було,але ми не зловживали)
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 24 Ноябрь 2015 - 23:17
Зробив документи на свого човна "Язь" 320-договір комісії.
(на двигун документи в мене були ще з гамазину).
Після навчання на курсах отримав посвідчення судоводія малого/маломірного судна на внутрішніх водних шляхах та прибережних морських шляхах.Судна довжиною до 6м та від 6 до 24м.
В судовому регістрі поки що сенсу реєструвати не бачу.Буду кататись так...
Пакет документів,щоб рибалити в моїх краях-більш ніж достатній...
Залишилось доукомплектувати човник вогнегасником,та аптечкою...
Изменено: Юстас, 24 Ноябрь 2015 - 23:19
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 25 Ноябрь 2015 - 08:27
Зробив документи на свого човна "Язь" 320-договір комісії.
(на двигун документи в мене були ще з гамазину).
Після навчання на курсах отримав посвідчення судоводія малого/маломірного судна на внутрішніх водних шляхах та прибережних морських шляхах.Судна довжиною до 6м та від 6 до 24м.
В судовому регістрі поки що сенсу реєструвати не бачу.Буду кататись так...
Пакет документів,щоб рибалити в моїх краях-більш ніж достатній...
Залишилось доукомплектувати човник вогнегасником,та аптечкою...
Сколько курсы обошлись?
И регистрация?
Опубликовано 25 Ноябрь 2015 - 09:56
Сколько курсы обошлись?
И регистрация?
Курси вартують від 1340 до 1840 грн.В залежності від того,на які шляхи та довжину човна ти хочеш зробити посвідчення.
Я не реєстрував човна,а зробив документи на право власності.Тобто,що я його придбав у громадянина N через комісійний гамазин.
При певних обставинах-без документів човен може легко опинитись на штрафмайданчику-разом з усім барахлом,що до нього прикручено.
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 25 Ноябрь 2015 - 12:51
Курси вартують від 1340 до 1840 грн.В залежності від того,на які шляхи та довжину човна ти хочеш зробити посвідчення.
А по времени сколько курсы заняли? Сколько раз в неделю и куда ходил?
При певних обставинах-без документів човен може легко опинитись на штрафмайданчику-разом з усім барахлом,що до нього прикручено.
Ну это понятно. Рассматривал покупку лодок и много вариантов было без доков. Не решился на бездоки. А с доками цена кусалась.
Опубликовано 25 Ноябрь 2015 - 14:51
А по времени сколько курсы заняли? Сколько раз в неделю и куда ходил?
Часу-3 тижні,6 занять,починаються о 18:00.На одному з занять читає регістратор.Літературу дають у електронному вигляді-15 видань.Не знаю як,але якщо потрібно-можу скинути...При бажанні все легко читається та засвоюється у визначений термін.Після підготовки внутрішній екзамен,та екзамен коміссії УкрМорРічнагляду.Все як у школі,бурсі,виші.Знання дають опосередковано-працювати і засвоювати більш потрібно самостійно...
Для занять потрібна медична довідка,оплата,2фотокартки 3х4...
ЗІ мені було майже все зрозуміло,бо маю профільну освіту)
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 25 Ноябрь 2015 - 15:20
Часу-3 тижні,6 занять,починаються о 18:00.На одному з занять читає регістратор.Літературу дають у електронному вигляді-15 видань.Не знаю як,але якщо потрібно-можу скинути...При бажанні все легко читається та засвоюється у визначений термін.Після підготовки внутрішній екзамен,та екзамен коміссії УкрМорРічнагляду.Все як у школі,бурсі,виші.Знання дають опосередковано-працювати і засвоювати більш потрібно самостійно...
Для занять потрібна медична довідка,оплата,2фотокартки 3х4...
ЗІ мені було майже все зрозуміло,бо маю профільну освіту)
А территориально где они находятся?
1 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых