Scrip,
тоже с Фишек собрался спрыгивать
ты же часто на фестивальной бываешь
флагман бывает интересные предложения делает
Опубликовано 26 Май 2015 - 20:26
А я хотел поехать на рыбалку но пришлось взять с собой жену
Понятное дело в 3.30 она не встанет. По этому получился пикник еще с одной парой
В улове один бычок на удочку
тоже собирался вчера с женой на рыбалку..... приехали на место в 11....... ответила - ну ниче, зато отдохнем...
Опубликовано 26 Май 2015 - 20:37
Раньше долго боролись с комарами и как-то не особо получалось. Баллончики всякие и другая хрень не особо помогают.
Коллега недавно ездил на природу с семьей, говорит, что запалили и в районе 10 метров комаров как рукой снесло :blink: Может просто сейчас не такая активность комаров? Разлива сильного не было.
Кто-то еще юзал?
тоже собирался вчера с женой на рыбалку..... приехали на место в 11....... ответила - ну ниче, зато отдохнем...
Это у них стандартная фраза
Опубликовано 02 Июнь 2015 - 08:44
Був з синами-з 29травня по 2червня.Погода крутила як хотіла.Тому просто ходили по воді під вітрилами)
Карась...,ловився але дуже прохано)
У нас з собою було,але ми не зловживали)
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 02 Июнь 2015 - 11:03
31 травня теж вирвався, після того як покосив всю траву у дворі, пропололи з дружиною город... Руки - ноги вже боліли, бо міські до сілької роботи не привичні... Товариш радив іти на карася, але нано розміри місцевого карасика та кагал народу, який на нього полює, схилили мене на похід на річку Карань (яку місцеві називають головною канавою). За ранок перетерпів два напади дощу, види в річці багато, та видно із-за дощів дуже каламутна. Населена річка плотвою, верховодкою, щукою, як рідкість - карась. Раніше був тільки карась, а плотва - рідкість, про щуку й мови не було... З минулого року залишилось пів пакета приманки, пішла у воду, бо без неї признав, що ловитись буде, але так рідко, що можна і заснути. Потихеньку почало ловитись, майже зразу одну жерлицю зарядив (ну браконьєр
). Черв'яка риба ігнорувала повністю, тільки тісто давай, але ж його після кожної покльовки замінювати треба. На одну вудку - не встигаїш чіпляти, думав відпочити - але ще й ноги від присідання постійного почали боліти. Зате - задоволення отримано
. В улові штук 30 плотвичок до 100 гр та верховодки ( москалі ще називають "уклєйка", аби ото уклеїв пару раз
) десь стільки ж. Живця на жерлиці щось з'їло, але не знаю хто, бо плавало дві ондатри, та що можливі варіанти. Улов завіз до батьків, бо влом було біля неї гратись. Товариш ходив в розвідку по маслюки, їх не знайшов. Попались три білих за пів години, потім дощ його прогнав. Так що можна вже й по гриби рушати...
Опубликовано 02 Июнь 2015 - 22:24
Ага,-трохи не забув!Оце вчора повертався з своїх Палестин і на Лісовому масиві мене підрізала втівка вироблена синами Корейського Півострова...
З неї вийшло два УОКовськіх тіла.Один Нєкіт,другий Денич...
У мене пропозиція-якщо Денис Сергійович не завітає на гостину у мої Палестини на протязі Червня 2015 року-об'явити його падлюкою)
Ремонт,Консультації,
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 04 Июнь 2015 - 12:31
Ага,-трохи не забув!Оце вчора повертався з своїх Палестин і на Лісовому масиві мене підрізала втівка вироблена синами Корейського Півострова...
З неї вийшло два УОКовськіх тіла.Один Нєкіт,другий Денич...
У мене пропозиція-якщо Денис Сергійович не завітає на гостину у мої Палестини на протязі Червня 2015 року-об'явити його падлюкою)
А ха ха, Юстас, Андріє Михайловиче...
Ага, їдемо ми собі тихенько, нам Газельман блимає позаду, тіпа зваліть нахвіг, ми в право, а Нєкіт каже: па, та не ставай за отою тачилою, диви причіп, лодка на горбі... Я дивлюсь, а то Джимнік з жабою на 5-му колесі, баааа, та тож Юстас... Ну далі ви вже знаете, 2 тіла випали з тачили, обнімашки і т.д...тай розїхалися спати. От так.
Бляха , та треба полюбасу на гостину, а то буду падлюкою.
Андріє Михайловиче, обіцяю, що на гостини до Палестини у червні цього року заїду...
А, от блін невдачка - я не вживаю ні граму алкоголю ...а у вас там як завжди "з собою було"...придется переходити на сік, або взагалі шишки, там жеж багато шишок?
Короче розберемось.
П.с. Запрєтка кали закінчується???
Я сьогодні бачив, по Дніпру, Десні та Десінці аж бігом туди сюди на човнах
Опубликовано 04 Июнь 2015 - 20:40
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 08 Июнь 2015 - 11:53
Июнь - на рібалку плюнь
Був в селі на вихідні -
рибу "полювати",
та, сидить на глибині
і не хо клювати
Їй я все пропонував
бойли там, "шипучки"
але риб забракував
ці заморські штучки...
Червень місяць наплював
на душевні свята,
так додому і пішов
я ні з чим ребята...(Я).
Изменено: Деныч, 09 Июнь 2015 - 07:51
Опубликовано 08 Июнь 2015 - 23:05
Июнь - на рібалку плюнь
Був в селі на вихідні -
риб хотів ловити,
та, сидить на глибині
і не хо клювати
"Брехняяяяяяяяяя..."(с) х.ф. Невловимі месники
Був з синашем Сашком 5,6,7червня в своїх Палестинах...
З вимостки,на триметрову вудку-тягав карася навіть пообіді)
Кльов підтримував прикормкою "Бомба" з часниковим смаком.
Не там ви ловите Денис Сергійович-ой не там!))Я Вам стільки разів натякав...Мама нє гарюй!)
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 08 Июнь 2015 - 23:40
Опубликовано 09 Июнь 2015 - 07:50
Хлопці, я ж не кажу що це на 100%, але, ви ловили де? - правильно, на Дніпрі, а я на ставу, температура була +35, вода наче чай... Рибаків було душ 100 по всьому берегу, за 2 дні тільки двом компаніям вдалося зловити 2 коропи і то в ночі. Та один ще карасів малясь підняв, так казав.ю як з води дістаєш - карась наче з пательні. + ви ж не забувайте що нерест на Дніпрі і в тому ставу відрізнявся. Якось так.
П.с. вірша поправив.
П.с. 2 - Юстас, Андріє Михайловиче, я в принципі, може на ці вихідні буду вільний, тому в гості може і припхаюся. З цього питання:
1. Я без автівки зараз, тому питання - чи зможете мене забрати?
2. Чи можливо приїхати зі своїм друганом (не тесть
), у нього є човен + мотор.
3. Якщо можна з корешем, то є там місце де човна скинути? Бо той пляха важкий шо піпець, і довжиною 4 метри...
Изменено: Деныч, 09 Июнь 2015 - 07:55
Опубликовано 09 Июнь 2015 - 22:05
П.с. 2 - Юстас, Андріє Михайловиче, я в принципі, може на ці вихідні буду вільний, тому в гості може і припхаюся. З цього питання:
1. Я без автівки зараз, тому питання - чи зможете мене забрати?
2. Чи можливо приїхати зі своїм друганом (не тесть
![]()
), у нього є човен + мотор.
3. Якщо можна з корешем, то є там місце де човна скинути? Бо той пляха важкий шо піпець, і довжиною 4 метри...
"На своїх харчах-хоч на 3 неділі!"(с)
Мені здається,що якщо з коршем та лодкою,краще по Дніпру прийти човном.Вийде однаково по паливу.А йти човном водою,чи перти за собою причіпі-дві великі різниці....Зараз проїзд через полігон тільки в певний час доби...думайте коли,як краще.Щоб Ваш відпочинок не перетворився в суцільні збори,скидання...
Тут один "джипер" засадив причіп з "Москвою" так,-що висмикували "Захаром"...
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 10 Июнь 2015 - 08:33
"На своїх харчах-хоч на 3 неділі!"(с)
![]()
Мені здається,що якщо з коршем та лодкою,краще по Дніпру прийти човном.Вийде однаково по паливу.А йти човном водою,чи перти за собою причіпі-дві великі різниці....Зараз проїзд через полігон тільки в певний час доби...думайте коли,як краще.Щоб Ваш відпочинок не перетворився в суцільні збори,скидання...
Тут один "джипер" засадив причіп з "Москвою" так,-що висмикували "Захаром"...
Та там мотор слабий, йти будемо хз скільки... якби хоч 15-ка, а так...ну побачимо.
А ввечері можна їхати? Чи там вояки не пропустять? Андріє Михайловиче, ви можете уточнити коли саме можна проїхати?
"джипер" "джипер" - "з дуру можна і х зломати"..."чим круче джип - тим далі валити за трактором"... Але в нас не джип, а Шкода "філька", але я буду за кермом, так що думаю "Захар" не знадобиться...
Опубликовано 10 Июнь 2015 - 08:42
Але в нас не джип, а Шкода "філька.
Візьміть гарні замашні лопати,та надійний трос-буде Вам не до рибалки))
Та там мотор слабий, йти будемо хз скільки... якби хоч 15-ка, а так...ну побачимо.
Зранку вийшов з Києва і тролінгуй потихеньку.Тебе хтось в шию жене?)
А ввечері можна їхати? Чи там вояки не пропустять? Андріє Михайловиче, ви можете уточнити коли саме можна проїхати?
Останній раз не пускали до восьмої вечора...
Та ще й пожежа була-гасили всім берегом.Стояли не тільки вояки,а й лісники,...
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 10 Июнь 2015 - 08:58
Візьміть гарні замашні лопати,та надійний трос-буде Вам не до рибалки))
Зранку вийшов з Києва і тролінгуй потихеньку.Тебе хтось в шию жене?)
Останній раз не пускали до восьмої вечора...
Та ще й пожежа була-гасили всім берегом.Стояли не тільки вояки,а й лісники,...
:) от блін, а що, з останньої моеї гостівки дуже змінилося все? В плані дороги.
Ну побачимо, поки що не говорив з ним + ще не знаю що з баблом, на роботі все - капут - тимчасова адміністрація, тому може і на наступні вихідні...вирішуемо зараз.
Зрозуміло.
Опубликовано 13 Июнь 2015 - 18:24
Хиллоу
разрешите похвастаться сегодняшним уловом)))
выехали вчера с друзьями к озеру возле Гребинок -правда к 19:30 только приехали к ночи поймали с десяток карасей.
а вот с 9:00 попер амур)) четыре штуки -тютю, ушло в недра озера прихватив крючки, но двоих взяли- до трёх кило, дополнив карасем в количестве наверное под сотню)))
Амур шел на багетную корку, крупненький карась - на двойной кукуруз)) на перловку- помельче
к обеду поднялся ветер и фсе -сдулся клёв))
Опубликовано 14 Июнь 2015 - 23:57
Відкривав сезон з 12 по 14 червня...
Підйом о 3 ранку,тролл до 10 ранку.з 10 до 16 години-приготування їжі,господарські роботи,сон.
З 16 години-трол до заходу сонця.
О 23 годині відбій.І так кожного дня-лєпотаааааа .
В прилові,окунь(1кг-1шт.;взяв з 6 метрів)),судак-1кг(з 8метрів на танцюриста),щука.Щука сама велика 2.5 кг.В основному брала на звалі з глибини 5-6 метрів на Хорнета №9 в натуральному кольорі-2 рази.Карасик 7см-2рази,карасик 4см-1раз,Салмо Фріскі 7см.-1раз(була невелика хая-втопили!).
Варили юшку,жарили,коптили...
У нас з собою було,але ми не зловживали)
У мене були гості-захочуть,відпишуться)
Пару хвото)
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 15 Июнь 2015 - 16:21
"Гости" отписываются....
Спасибо Андрею за приглашение и прием, удовольствие получено даже не смотря на "Клево было вчера".
Душевное место, безумно вкусные суворовский суп, щучьи котлеты и закопченая голова щуки, приятные люди в компании, что еще надо.......
Буду рад новым встречам, было бы время....
Опубликовано 15 Июнь 2015 - 18:05
Буду рад новым встречам, было бы время....
Було б здоров'я та бажання-час знайдеться)...
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 22 Июнь 2015 - 08:39
Був на своїх грядках20/21 червня...Їздив сам.Сини з секцією виїхали в літній табір на Дніпро у м.Ржищів.
Ходив багато і по глибині і на міляках,але рибка не чіплялася...
В суботу вечором причепилось соменя)...Після фотосесії втопив
Відходивши у неділю майже весь день,заїхав провідав на секції своїх хлопчаків.Ну і пішов на вечір,по воді від Ржищева через Дніпро у свій табір збиратись додому.Дув гарний західняк.Хвиля була гарною.Моторчик хурчить,а я все намагаюсь рибеня причепити з глибин Борисфена)
Було вже майже 7 годин вечора і не отримавши з 4 ранку жодної клюваки,вже не розраховував на поклоьвку.Просто йшов в табір,перечіплюючи воблери, в залежності від глибини під човном,яку мені люб'язно підказував ехо.Зайшов на 4.5м яму яка плавно звалювалася на 9 м., і тягнеться впродовж пари км. з перепадами дна.Підсаджую на прут з сталевим поводком 11см.карасика в натуральному кольорі,а на прут з малим кастингом-салмо фріскі 9см....
І...
Наливаю собі філіжанку гарячого чаю з термосу,любуюсь довколишнімі краєвидами.Човник плине,воблер грає.Краса скажу я Вам-неймовірна.Жаби кумкають,пролітають качки,чаєчки-чигають яструби на легку здобич...
Одним словом-іділія...
Тільки но я допив свій чай...І в цю мирну картину-вривається різкій удар і вищить надривно катуха.Хтось!увалив карасевого воба і методично виматує з шулі шнур.Стрімко окинувши оком маштаби події,послаблюю(чуєш Денич-послаблюю!!!!!!) фрікціон на катушці і швидко виматую інший прут.
Беру в руки прут-на тому кінці шнура,поки що невідомий супротивник веде зі мною впевнену,агресивну боротьбу.Серденьк в мене тенькає-сом?чи хайка?...Азарт з обох боків шнура,адреналін пре...Дивним чином мій супротивник на відстані в 30 м. від лодки-заходить в сторону кушириків.Але зась,фрікціон не затягую-сила,розум,підібрана снасть не залишає шансів супротивнику.Змагаємось деякий час,враховуючи непагану хвилю,вітер-потихеньку підвожу рибеня до човна...Ось вже показався початок сталевого поводка-хто ти?,той що не хоче виходити на поверхню?І ось,показується той хто незламно впирався і не хотів покидати річкових стрімнин і перекатів-красавець шереспер!Подиву моєму не має меж-впиралося,як десятикілограмова хайка!!
Ще трохи змагань і...двокілограмовий шереспер шаленно впираючись таки заведений в підсаку...
Фотосесія.
Кукан.
Отак,-цей двокілограмовий сріблястий злиток краси природи,впевнено потягнув всю мою риболовлю від нуля))
Враження ще ті.Це перший мій такий екземпляр.
Впирався сильно!Царська риба кажуть...)
Відпочив,вражень набрався.У мене з собою було,але ми не зловживали.
Перехід погоди-всі мої знайомі риболюби плювались на відсутність кльову хижака)
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 22 Июнь 2015 - 09:46
Удивительно, что жерех взял с глубины, обычно с поверхности жирует....
Взяв десь з глибини 2.5м.
Мысленно я тоже был в той зеленой лодке....
Як там паркет-встелився?)
Изменено: Юстас, 22 Июнь 2015 - 09:45
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 30 Июнь 2015 - 07:27
Відмітився на День Конституції...Находили всяко різно ,слменя,окунчики,судачки,хаєчки.Все невеличке.Що відпустили,а що й схарчили...
Денич теж був...)))Номінація,- "Падл.ка року" залишилася незавойованою)
Изменено: Юстас, 30 Июнь 2015 - 07:27
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 05 Июль 2015 - 10:49
Були 3 та 4 липня.Склад-я та синаш Сашко.Находили півдесятка окуня.Тролінг,та вчимося кидати приманки прутом..
Окунів закоптив і схарчив на дачі з дідом під пиво...
У мене з собою було,але я не зловживав)
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 08 Июль 2015 - 10:09
Рыбаки, подскажите решил отвлечься от работы, мозг кипит, посоветовали рыбалку, уже даже купил 3 спининга самых бюджетных, какие купить кормушки, и какой туда корм пихать. Рыба будет неизвестно какая окунь - карась, вопрос, какие кормушки покупать и что в них запихивать? На спинининг никогда не ловил, буду только тренироваться
Опубликовано 08 Июль 2015 - 10:31
Рыбаки, подскажите решил отвлечься от работы, мозг кипит, посоветовали рыбалку, уже даже купил 3 спининга самых бюджетных, какие купить кормушки, и какой туда корм пихать. Рыба будет неизвестно какая окунь - карась, вопрос, какие кормушки покупать и что в них запихивать? На спинининг никогда не ловил, буду только тренироваться
В зависимости от водоема. Что за водоем, какое на нем течение, какая рыба,на какую предпочтительно охотится? Прикормки + - подбираются под рыбу. (Плотва, Лещ, Карась и т.д.) Есть Универсал. Можешь смешивать, можешь добавлять ликвиды. Забей в гугле "Ловля фидером" и посмотри пару роликов. Более-менее поймешь на что ориентироваться.
Так же какие пруты? У них есть кастинг (максимальный вес который ими можно бросать), тоже влияет на выбор кормушек.
Опубликовано 08 Июль 2015 - 10:39
на неизвестно какую рыбу вам надо неизвестно какие снасти.......
В зависимости от водоема. Что за водоем, какое на нем течение, какая рыба,на какую предпочтительно охотится? Прикормки + - подбираются под рыбу. (Плотва, Лещ, Карась и т.д.) Есть Универсал. Можешь смешивать, можешь добавлять ликвиды. Забей в гугле "Ловля фидером" и посмотри пару роликов. Более-менее поймешь на что ориентироваться.
Так же какие пруты? У них есть кастинг (максимальный вес который ими можно бросать), тоже влияет на выбор кормушек.
![]()
Фидер? на самые дешевые спининги?........сильно.....
тут человеку надо попроще. надо готовую остастку для мирной рыбы (Плотва, Лещ, Карась и т.д.), или пружину, или убийцу карася....или макушатник....
Забей в гугле "Ловля фидером" и посмотри пару роликов.
и будешь в шоке, что стоимость прикормки будет дороже чем все твои спининги и катушки вместе взятые ))))
Опубликовано 08 Июль 2015 - 10:43
Мне самому еще ничего не известно, работа нервная, попал в больничку, сказали надо отвелектись)) Спининги 30-60 грам, все самое бюджетное для начала купил. Знаю где на спининг ловят, там большой ставок, есть точно карась. Также купил какие то кружинки сантиметров 5 в длинну и 3 в диаметре с привязаными крючками, не знаю чтосто что в них пихать...
и будешь в шоке, что стоимость прикормки будет дороже чем все твои спининги и катушки вместе взятые ))))
А нету какого-то дедовского способа типа кашки какой сварить для начала))?
0 пользователей, 2 гостей, 0 скрытых