Это норм. Промазала и подцепилась. Такое часто бывает
я знаю що так буває, сам одно разу спіймав щуку за шкіру біля голови тому що при атаці промазала трохи, або я крутнув швидше катухою
просто помітив
Опубликовано 22 Октябрь 2018 - 10:44
Это норм. Промазала и подцепилась. Такое часто бывает
я знаю що так буває, сам одно разу спіймав щуку за шкіру біля голови тому що при атаці промазала трохи, або я крутнув швидше катухою
просто помітив
Опубликовано 22 Октябрь 2018 - 15:22
Андрей, а ты чисто по троллингу, или ещё таичишь и джигуешь?
Чесно кажучи,я не сильно і рибак...Мені б покататись у човнику-подивитись на місцеву фауну та флору...Насолодитись тишею,змінити міський гамір на комариний писк)
Тому-тільки тролінг.За пару років вивчив на відстані 20 км. по течії весь рельєф дна.Знаю де і хто мешкає,яка коли приманка буде в фаворі.
Є чисто чоловічий азарт і впертість незважаючи на погоду знайти здобич.Частіше все реалізується.Такого щоб без улову в наших місцях???Це дуже рідко.Хоча браконьєри та рибспілка не добавляє рибного поголів'я.
В наступному році,в нерестову заборону хочу спробувати половити на живця.Зроблю взимку вимостку і маленькою удочкою повесні підловлю живчика і на жарьоху і хочу попробувати ловити на живчика.Бачив як Денич ловив на хвіст краснопчика-окунь взаброс бере)А мені хочеться весняної хайки чи сома)
Отаке життя/буття.
Ну,а основне з позитивом до життя-воно мені відповідає тим же.
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 23 Октябрь 2018 - 07:03
В всіх країнах ЄС заборонено ловити на живця.Заморожена кілька краще всякого живця.
Типо из гуманных соображений?
Интересно, первый раз такое слышу. Сам не любитель ловить на живца, скучновато как по мне.
Чесно кажучи,я не сильно і рибак...Мені б покататись у човнику-подивитись на місцеву фауну та флору...Насолодитись тишею,змінити міський гамір на комариний писк)
Тому-тільки тролінг.За пару років вивчив на відстані 20 км. по течії весь рельєф дна.Знаю де і хто мешкає,яка коли приманка буде в фаворі.
Є чисто чоловічий азарт і впертість незважаючи на погоду знайти здобич.Частіше все реалізується.Такого щоб без улову в наших місцях???Це дуже рідко.Хоча браконьєри та рибспілка не добавляє рибного поголів'я.
Та я наверно тоже не сильно ) Больше воздухом подышать, погулять ) Но снасть есть под разный вид ловли. Все зависит от того, как на долго я на рыбалку )
Знание рельефа и где рыба стоит, конечно же огромный +.
Опубликовано 23 Октябрь 2018 - 08:16
ловить на живца, скучновато как по мне.
Та ладно скучновато!!!
Те ж саме що карася на хробака тягати...Закинув і чекай-поглядаючи на поплавок...Поруч на поплавчанку тягай живчика...,хоса іноді живчики у вигляді карасика до кілограма і більше попадаються...)
В всіх країнах ЄС заборонено ловити на живця.
А полювати з підсадною можна?)
Ремонт,Консультації,
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 24 Октябрь 2018 - 08:32
Шусман,
В твоєму віці не всі можуть згадати своє ім'я,а ти ще пам'ятаєш як був на ыбалці...
Унікальний випадок!
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 27 Октябрь 2018 - 22:17
26-27жовтня 2018р...
На рідних грядочках...
Що можу сказати...Емоціонально складний виїзд...Погода що була в тяпницю це саме та,яку називають "щучою"...
Рвучкий вітер,важкі налиті вологою хмари,посипає інколи дощем,все це з просвітами шалено яскравого сонця і веселкою!
П'ятничний кльов був як то кажуть "взаброс".Обрибив всі приманки що чіпляв...Правда довго ходити не довелося...Дуже швидко п'ять вакантних місць на кукані зайняли господині річних глибин...вага від кіло до 2.7кг....Чіплялось як на міляках,так і на звалах.
Зібравши п'ятничний врожай-пішов на базу грітись.Вітер рвучкий холодний-замерз як собака!
Суботній вихід був трудовий.Буяло сонце та дув вітер південний для моряка/рибака злиденний.За весь день надибав дві покльовки,яким був безмежно радий(зважаючи на відстані що подолав і приманки які були задіяні)
Вечором зібрався і почалапав до діда на дачу...,він любить котлети з хайки...
У нас з собою було але ми не зловживали!)
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 01 Ноябрь 2018 - 14:02
П'ятничний кльов був як то кажуть "взаброс".Обрибив всі приманки що чіпляв...Правда довго ходити не довелося...Дуже швидко п'ять вакантних місць на кукані зайняли господині річних глибин...вага від кіло до 2.7кг....Чіплялось як на міляках,так і на звалах.
цікавить деяка інформація: за який час наловив, як далеко від берега та стоячи на одному місці чи тролінгом?
Опубликовано 01 Ноябрь 2018 - 22:21
цікавить деяка інформація: за який час наловив, як далеко від берега та стоячи на одному місці чи тролінгом?
У тебе складні запитання...
Процес рибальства це мистецтво поєднання досвіду та везіння...Ніколи не знаєш-чи зможеш спровокувати чи кинути чи протягнути приманку так,щоб її анімація зацікавила потенційного хижака.
Кожен окремий вихід розбирається з аналізом всіх покльовок вдалих чи невдалих дій.Факторів,що впливають на перемогу над суперником дуже багато.
Головне пам'ятати,що покльовка...,це не просто покльовка,а спроба хижака одним ударом знищити існування приманки.Перед цім,саме цей екземпляр не мав поразок.Він вижив та виріс,тому що був успішним,спритним та безжальним у задоволенні власних потреб та продовженні свого існування...
Тому питання де і скільки наловив-неактуальні.Риба-хижак є скрізь.Знайти її та заставити клюнути-це кожен раз по різному.
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 04 Ноябрь 2018 - 20:43
3 листопада...
Останні теплі осінні дні...
Виходив зранку і ходив по своїх грядочках до ночі.
Кльов був виключно до дев'ятої ранку.Вдалося назбирати трійко закілушних хайки.
Молодший науковий співробітник забажав котлети з щукою...Зазвичай все робимо разом.
Котлети робили традиційні...Половину з'їли-половина залишилась)
У нас з собою було,але ми не зловживали)
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 05 Ноябрь 2018 - 11:50
Тому питання де і скільки наловив-неактуальні.
дивний у тебе спосіб надати відповідь "не скажу"
Молодший науковий співробітник забажав котлети з щукою...Зазвичай все робимо разом.
гарні батареї, я свої вже давно викинув, проіржавіли
Опубликовано 05 Ноябрь 2018 - 12:41
дивний у тебе спосіб надати відповідь "не скажу"
гарні батареї, я свої вже давно викинув, проіржавіли
63сторінки теми з фотографіями,розповідями,координатами і т.д...де і як наловив...Може тобі краще рецепт котлет?
Батарея-то не стільки обігрівач як елемент совкового декора.Бережу як зіницю ока!
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 05 Ноябрь 2018 - 12:49
У нас з собою було,але ми не зловживали)
Ну пляшечка вже відкупорена і котлетки апетитні. Мабуть щость таки було.
Вчора дійсно була гарна погода. Разом з сватом були на риболовлі. Правда ми фанати лайту та окуню. Окунь їв увесь день, але стояв розсереджено. 1...2....3 хвоста з точки при перших забросах і усе, треба шукати далі. Але десь по обіді таки знайшли злую стаю.
У нас було.... гарячий кофе. І ми їм трошки зловживали.
Изменено: Avtomobilist, 05 Ноябрь 2018 - 12:50
Опубликовано 05 Ноябрь 2018 - 13:44
63сторінки теми з фотографіями,розповідями,координатами і т.д...де і як наловив...Може тобі краще рецепт котлет?
дякую, рецепт котлет поки що не цікавий
фото результату звичайно гарні, алеж хочеться дізнатись яким чином були піймані такі красуні
Опубликовано 05 Ноябрь 2018 - 15:03
-akaDemik-, Так Андрей раньше писал, что ловит на дорожку. А конкретное место почти ничем не поможет. Пример: как-то под вечер стояли в одном месте, после того как покидал в одну точку раз 6-8 и поклевок не было. тут проезжают мужики троллингисты и именно в том месте у них клюнула щучка полуторакилошная.
Я раньше думал что подцепил силикон или воблер закинул абы куда, что-то там подергал и будет рыбка. Хрен там )) Надо учить теорию, надо искать и пробовать пробовать.
Опубликовано 05 Ноябрь 2018 - 19:53
Вот после долгого перерыва, или переход на другой метод ловли, пересматриваю видосы на Ютуб. Что-то забыл и вспоминаешь, что-то новенькое узнаешь.Avtomobilist, Безусловно практика это главное. Но знания тоже нужны. Хорошо, когда опыт перенимается непосредственно на рыбалке с опытными людьми. Без таковых, по себе сужу - тяжеловато.
Опубликовано 05 Ноябрь 2018 - 20:45
Ну пляшечка вже відкупорена і котлетки апетитні.
Чисто для антуражу...Надлегкі,легкі,важкі напої це на природі.Дома нема не бажання,ні компанії ні часу.
Правда ми фанати лайту та окуню.
Котлів на разі багато.Ранок-вечір вода над косами від окуня просто кипить.
яким чином були піймані такі красуні
Все на дорожку.Є у мене Джексонівський карась...Він такий вже об'їдений та обглитаний,що на нього без сліз важко дивитись.З вибитим оком та шматом вирваним з боку-за це у сім'Ї навіть прозвали його "піратом".Ловить регулярно.Чіпляєш іншого-теж джексонівського, майже такої ж роскраски-жодної покльовки!!!
Ще я ловлю на звичайне радянське залізо.Результати неперевершені.Але це кожен для себе підбирає/вирішує...
Тому що:
Надо учить теорию, надо искать и пробовать пробовать.
Саме так я і робив...Хоча я і взагалі не рибак-просто азарт,адреналін і бажання перемоги та успіху.Хтось це отримує граючи(наприклад) на білярді,а мені подобається коли водичка за ботом плюсь-плюсь-плюсь...
Але саме головне отут:
только практика и "постановка собственных рук" дают результат. Только именно твой, пусть и скопированный, смыкинг - дергинг, будет уловистым именно для тебя.
Це саме головне і стосується будь чого,а не тільки рибальства
Изменено: Юстас, 05 Ноябрь 2018 - 20:48
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 06 Ноябрь 2018 - 12:10
Вышли на воду позавчера- за 5 часов один щупарик, отдохнули и поехали домой.
Та же история. Сходу на проверенном месте вытащил одного. Видно было, что малька гоняет, но так больше и не подцепил ничего. 4 воблера сменил и бестолку. Знакомый в воскр. на 2 причале так же одного вытащил и все.
Затишье какое-то...
0677164282, 0500656376 (Telegram, WhatsApp, Signal)
У Viber НЕ відповідаю
Опубликовано 11 Ноябрь 2018 - 13:13
Субота 10 листопада.
Був на своїх грядках з синашем Сашком...
Не ловив...
Розпочав та успішно завершив за день(трохи ночі правда теж зачепив-темніє рано ) проект "банька рибака".
Руки витяглись як у гібона-хвіст ломить-шерсть втрачає лохматість)Напахався як трактор.
У нас з собою було,але не то що вживати-пожрать не було коли.
ЗІ народ що виходив з води жалувався на відсутність покльовок.
Ремонт,Консультації,
0 пользователей, 0 гостей, 0 скрытых