Боже, як вже я хочу на рибу... тре якось вибратись... і хоч вудку купити...
бо були гаражі в кооперативі повскривали і мій теж... а там був тільки хлам від трьох опелів, дві вудки і спінінг... вудок і спінінга не стало(((
Опубликовано 14 Май 2019 - 11:15
Боже, як вже я хочу на рибу... тре якось вибратись... і хоч вудку купити...
бо були гаражі в кооперативі повскривали і мій теж... а там був тільки хлам від трьох опелів, дві вудки і спінінг... вудок і спінінга не стало(((
2010: OKE -> OKE -> OOA -> OVB -> OOB -> OVC
Опубликовано 19 Май 2019 - 22:35
17-18-19 травня 2019р.
Був на своїх рядках з синашем Сашком....
Навіть хробаків придбав...,але не склалось.
Правда бачив як у Сашка клювало-дивився цілих 2хв.
Одним словом хробаків віддав сусідові-не було часу коли і голову підняти...
У нас з собою було-видудлили все що попалось під руку!
Спєка німажлівая!...
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 22 Май 2019 - 09:44
appiss,Ти як спеціаліст з самодєлок підскажи як з срібних столових приборів блёсна зробити.Бажано тяжкі.
Лучше ложку нержавейку . На базаре бу полно. А серебро пустить на поделки, останется на память детям, внукам.. , если оно не техническое... , а обрывы и зацепы одинаковые и серебрянные , и др. а серебро жаль будет
Изменено: appiss, 22 Май 2019 - 09:49
Опубликовано 22 Май 2019 - 18:30
Вчера на поплапоппер впервые был пойман голавлик! Правда ладошечный, и благополучно отпущен.
Но все таки! Итого работает по 5 видам рыбы: красноперка, себель, окунь, карась и теперь и голавль)))
А я ловлю скользящим поплавком, выставляя глубину (от 0,3 до 1.5м, а можно и более), на которой интересующая рыба находится, забрасываю на нужную дистанцию и слегка посмыкиваю . Краснопер прёт шо дура....Корректируем вид рыбки и ее размер наживкой и размером крючка
Опубликовано 23 Май 2019 - 09:16
Прикол карасячий. Ловил на поплавок с одним крючком, а вытащил за один раз два карася. Глазам не поверил. Очевидно попался карась очень жадный,т.к. схватил грузик и отпустил его только на берегу. Один на крючок попался , а другой на грузик , вот так улов !!! Прикольно..
Опубликовано 24 Май 2019 - 20:35
Про попла попер баллада. Мой кум купил попла попер, я сделал его сам. При ловле на его, он мне не понравился...не уловистый не тот, не другой. На скользящий поплавок намного больше можно делать маневров с глубиной. Отцепил я его и ловил по старинке на скользяк. Насмыкал горбачей , плотвы, карасей...моя бабка довольна...
Сегодня на червя шло все..супер.
Опубликовано 27 Май 2019 - 21:05
Лучше ложку нержавейку . На базаре бу полно. А серебро пустить на поделки, останется на память детям, внукам.. , если оно не техническое... , а обрывы и зацепы одинаковые и серебрянные , и др. а серебро жаль будет
Любу уловисту залізячку шкода.Я колечка на тройніки купив які легко розривати при зацепі.
Опубликовано 28 Май 2019 - 07:05
Я колечка на тройніки купив які легко розривати при зацепі.
А якщо щось толкове причепиться?То розігне кільця і звалить?
Ремонт,Консультації,
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 28 Май 2019 - 07:37
Юстас,Ставиш кільце відповідно до якості жилки.Якщо жилка 10 кг то ставиш кільце 6-7 кг.Тобі мало?
Так,мені мало...І поводок я ставлю металевий довжиною метр...Якщо щось толкове хапне-не думати що обгризе чи розігне...
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 28 Май 2019 - 20:19
Думаешь, если серебро то будет очередь из рыб на поклевку?
Ясно шо ні.Поекпериментувати хочу.Кажуть шо реально краще простої бляхи.В липні скумбрія підійде то розскажу.Коли її багато то на пусті гачки ловиться,а як мало витягують тількі ті що хитрі примочки мають.
Опубликовано 05 Июнь 2019 - 17:58
У вас є угіддя, які "закріплені" за УТМР?
Так,є...Але я їми не користуюсь.
Пацани кажуть,що з УТМРовським квитком човни на прокат беруть недорого.
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 06 Июнь 2019 - 14:13
у нас тоже УТМР есть, так их угодий лишили, за ними они не ухаживали, а до сих пор рассказывают сказки и деньги собирают. на лодочной почти всех дедов обилетили, когда начал вопросы задавать- послали и быстро начали сваливать.
Опубликовано 09 Июнь 2019 - 13:42
7-8червня 2019.
Був на своїх грядках.
Цього року ранок відкриття був "змазаний".
Прокинувся о четвертій ранку,-лупашить злива.Прийшлося перечікувати до восьмої ранку поки закінчиться.
Сказать щоб сильно клювало-дик не сильно.Але щоб згадати смак копченої риби вистачило.
Як завжди світанок над Гусинцями був чудовим,різнобарвним та виділявся розмаїттям пташиного щебету.
Вечірній улов...
Коптим самостійно рибу до пива.
Ходив по своїм улюбленим місцям,але в основному покльовки були на міляках.
Новий двигун обкатав,рибки половив,свіжим повітрям подихав.Трохи попрацював в альтанці)
У нас з собою було,але ми незловживали.
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 14 Июнь 2019 - 10:26
я написав приклад одного озера, цікаво як в інших місцях, тому що посилаються на заборону оренди водоймищ, можливо у них були проблеми з документами, цих подробиць мені не відомо
виявилось все просто...років 10 назад взяли землю в оренду на 3 роки, зробили штучне озеро біля русла ріки, потім створили ГО, але оренду не продовжували, от громада і повернула собі "землю"
а того озера на мапі не було і не має
Опубликовано 17 Июнь 2019 - 11:08
14-15-16червня 2019року.Троїця...
На своїх грядках з молодшим науковим співробітником.
Дуже важкий вихід.Жарко до +33 в тіні.Місяць у повні.
Реалізовано 3 покльовки за 3 дні.
Порадувала покльовкою та боротьбою хайка на 3кг....Була упористою один раз зробила свічку прям з підсаки,але з другої спроби таки загнали в підсаку.
У нас з собою було,але ми не зловживали)
Ремонт,Консультації,
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых