19-20-21 липня 2019року.
Цей виїзд був знаковий.
Ще за місяць передзвонив міні наш сопісочник О.Fisher і домовився що приїде на вихідні 19-21липня.
Ми з Сашком приїхали не в п'ятницю,а в четвер вечором щоб підготуватись до зустрічі гостей.Тим паче що Олег Петрович був не сам,а з своїм давнім корєшем та кумом-теж Олегом Петровичем.
Ми з Сашком хотіли запропонувати гостям батл-два на два.Хто більше наловить риби і одразу ж по приїзду вишли на воду потренуватись.
Тренування почалося "вдало" одразу ж обірвали самий робочий воблер...,але через пару годин виловили та підняли з дна кимось загублену підсаку...
(Ніколи не знаєш що втратиш,а що знайдеш!
)
Зачепили іншого воблера і впіймали мого рекордного сома...Такий собі був грам на 800вагою,але покльовка як у десятикілограмового!.

Сома швиденько сфотографували і відпустили в рідну стихію підростати.
Гості приїхали в тяпницю вечором але трохи запісдали)Тому вечір плавно перетік у ніч.На воду вийшли майже о сьомій ранку
.
Сашко спав(канікули-святий час подрихнуть),я рвонув з бази перший...
Погодка була шикардосною.Комфортних+23 з легким вітерцем.

Коли прийшов на базу то виявилось що двигун гостей крякнув!Помпа перестала подавати воду у блок.Гості зранку впіймали облизня!(зате наступного дня у дві руки зранку до обіду накосили півцукровогомішка окуня!!!)
Мені поталанило надибати трохи рибки.Судак саме берибельного розміру 1.1кг та 800грм.,само собою окуня)

Зрозуміло,що який виїзд і без УХИ???!!!
Варили юшку...Сашка робив до юшки затируху.
5л кастрюля ухи пішла як вода в пустельний пісок!

Обід плавно перейшов у симпозіум по обміну досвідом та думками.
Після обіду розмальовували воблера у потрібний(привабливий для хижака) колір.

Ось що з цього вийшло)

Жалкую,що тільки один з них викошує все навколо себе,але я не полишаю пошуків правильного кольорового забарвлення та продовжую екпериментувати.
Ось язьок увалив на пофарбованого.Взяв приблизно на глибині 5м.(судаком нікого не здивуєш,тому він на світлину не попав тим паче,що пізніше впіймався)

Що хочеться написати підсумовуючи.Зрозуміло що Олеги Петровичи вони "з наших"-запеклі рибацюги та інтелігентні люди.Все було чемно,зрозуміло,швидко.
І хоча ми збираємось таким колективом вдруге.Все працювало як гарно відлагоджений та зіграний оркестр.
Хочу подякувати обом гостям за те що завітали на гостину.Особливо Олегу Петровичу(худому) за те що не побоявся приїхати в мої бархани своїм новеньким Равчиком.
Свято спілкування,обміну думками,досвідом від людей що з любов'ю займаються однією справою.
Культура рибальства на рівні мистецтва.
У нас з собою було,але ми не зловживали!)