Вітя-ти з Жереха що готуєш?
зважаючи, шо їсти в ньому є тільки суцільні кістки
, то або як порох21 пропонує - котлєти
(але мені рибні котлєти (будь-які) не заходять
)
або як деколи сам (з друзями) роблю, шось на кшталт "залівної"...
томити в духовці при мінімумі температури максимум часу (годинами)
аж но поки кістки не перетворяться просто на м'який кальцій,
що не заважатиме шматками їсти ту субстанцію, шо утворилась,
добре змастивши соусом з білого хріну та травички яка трапиться (кріп, петрушка, селера)...
дуже важливо весь час приготування зловживати, бо смачно не вийде...

маю ще одну таємну методу (найсмачнішу): віддаю самотній сусідці...
на японских хрен двоих уговорил небольших
порох21, это какой-то местный диалект?! 
шо такое японский хрен и и как он помогает уговаривать двоих небольших?!... 