электромотор.
Яка АКБ?
Опубликовано 23 Июнь 2021 - 10:09
но всегда стараюсь найти час-два для вечерней вылазки на реку, при правильном подходе и навыках можно что то и достойное завалить)
Далі-більше...
Краще вийти з ранку на пару/три годинки і вечором на дві годинки.Вдень щось достойне завалити-шанси мінімальні...А паритись у човні при 30++ нема сенсу.Хіба що рельєф дна вчити.
Вдень зазвичай проводяться роботи по покращенню відпочинку...Приготувати юшку/приділити увагу улову,заготовити дрова,підготувати баню,почитати класиків світової літератури-то що...
О.Фішер приїздив до мене в гості...,дик в шахи любить пограти)
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 23 Июнь 2021 - 10:42
Також на свята трохи порибалив, кльов був гарний на звичайну поплавочку з черв'яком, але такі трофеї соромно показувати, усе пішло плавати, нехай підросте.
У нас з собою не було, зловживали напередодні
Опубликовано 23 Июнь 2021 - 16:20
!Pivas!, у меня тоже не всегда получается на пару дней выбраться, но всегда стараюсь найти час-два для вечерней вылазки на реку, при правильном подходе и навыках можно что то и достойное завалить)
В Киеве пока вечером доедешь до речки, уже надо будет возвращаться ) Пробки
В Будние дни я вообще стараюсь не выезжать до 20:00. Сейчас авто в целом выходного дня, и если в пятницу выезжаю, то стараюсь вообще не раньше 21
Изменено: !Pivas!, 23 Июнь 2021 - 16:21
Опубликовано 23 Июнь 2021 - 16:57
В Киеве пока вечером доедешь до речки, уже надо будет возвращаться ) Пробки В Будние дни я вообще стараюсь не выезжать до 20:00. Сейчас авто в целом выходного дня, и если в пятницу выезжаю, то стараюсь вообще не раньше 21
блин, как у вас все сложно, у меня 15-20 минут и я или в городской черте на Десне или за городом на Десне. 40 минут и я на Днепре)
мне недавно предлагали в Киев переехать, зп чуть больше, но прикинул что мне и тут хорошо, тихо, спокойно, Река рядом, работа рядом
Изменено: poroh21, 23 Июнь 2021 - 17:13
Опубликовано 23 Июнь 2021 - 19:55
В Киеве пока вечером доедешь до речки,
Оболонь,Подол,Русанівка,Березняки,Печерськ,Видубичі,Харківський-Дніпро в пішій доступності...
Будь-яка гілка метро доставить за півгодини до Дніпра з найдальших пролетарських кварталів...
Було б бажання рибалити...
Спілкуюсь регулярно з місцевими рибалками-результати вилову дуже пристойні...
О.Фішер в темі викладав 8 кг.щуку і 2 кг. судака-це все Дніпро на Оболоні.В Собачому гирлі,Верблюді,то що...
Ловить не той хто вміє ловить,а той хто регулярно відвідує рибаловку...
блин, как у вас все сложно,
Все просто коли є бажання...
Серед моїх знайомих є народ навіть за 80 і навіть з зором 20%(і ловить на поплавчанку!!!) які живуть своїм захопленням.
Їм навіть атомна війна не завадить.
мне недавно предлагали в Киев переехать, зп чуть больше, но прикинул что мне и тут хорошо, тихо, спокойно, Река рядом, работа рядом
Красавчик!Де народився,там і пригодився.
Изменено: Юстас, 23 Июнь 2021 - 19:56
Ремонт,Консультації,
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 23 Июнь 2021 - 21:28
Оболонь,Подол,Русанівка,Березняки,Печерськ,Видубичі,Харківський-Дніпро в пішій доступності...
Будь-яка гілка метро доставить за півгодини до Дніпра з найдальших пролетарських кварталів...
Було б бажання рибалити...
Спілкуюсь регулярно з місцевими рибалками-результати вилову дуже пристойні...
О.Фішер в темі викладав 8 кг.щуку і 2 кг. судака-це все Дніпро на Оболоні.В Собачому гирлі,Верблюді,то що...
Ловить не той хто вміє ловить,а той хто регулярно відвідує рибаловку...
Нее, пеший вариант до точки - не мой вариант )
Я люблю рыбачить где природа и нет кучи народу. Хотя бы полудикие места, а ходить по набережным, не то пальто.
Опубликовано 24 Июнь 2021 - 04:47
Нее, пеший вариант до точки - не мой вариант )
Я люблю рыбачить где природа и нет кучи народу. Хотя бы полудикие места, а ходить по набережным, не то пальто.
Частенько(ну от як сьогодні о 5 ранку) раненько завожу малого в яхт-клуб на Прирічну...
Постійно бачу як народ виходить з під'їздів будинків у халатах,шльопках-переходить вулицю і йде в Дніпро купатись.
До чого це я...,Дніпро(при бажанні) доступний всім і майже скрізь...
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 24 Июнь 2021 - 07:44
Частенько(ну от як сьогодні о 5 ранку) раненько завожу малого в яхт-клуб на Прирічну...
Постійно бачу як народ виходить з під'їздів будинків у халатах,шльопках-переходить вулицю і йде в Дніпро купатись.
До чого це я...,Дніпро(при бажанні) доступний всім і майже скрізь...
Да, но я на Борщаге живу, и до Днепра прилично топать. Когда работал в офисе возле Днепра, так умудрялся и в обед походить побросать часок
Опубликовано 24 Июнь 2021 - 08:49
Да, но я на Борщаге живу, и до Днепра прилично топать. Когда работал в офисе возле Днепра, так умудрялся и в обед походить побросать часок![]()
Красівчик...
Да, но я на Борщаге живу, и до Днепра прилично топать.
Бери приклад з О.Фішера-міняй Борщашу на Прирічну...,або Княжий затон...,або на Теличку)
Взимку прокинувся-пішов перевірив щуколовки...Упіймалось-потрібно розробити улов...Не піймалось-почерепашив на роботу)
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 24 Июнь 2021 - 09:39
Бери приклад з О.Фішера-міняй Борщашу на Прирічну...,або Княжий затон...,або на Теличку)
Взимку прокинувся-пішов перевірив щуколовки...Упіймалось-потрібно розробити улов...Не піймалось-почерепашив на роботу)
Не уверен, что хотел бы жить на Оболони. На Борщаге гуд, но жаль, что не в новом доме )) Квартиры маленькие. А Щуколовки как-то не признаю. Не тот спортивный интерес. В моем случае странное было бы занятие ) Вечером поставил, утром пришел, достал рыбу и выпустил
Местные рыбаки бы увидели и вызвали соответствующую службы для душевных ) И так незнакомцы когда видят как я рыбу выпускаю, в недоумении.
Опубликовано 24 Июнь 2021 - 10:05
Не уверен, что хотел бы жить на Оболони. На Борщаге гуд,
Оболонь-має Дніпро,гарні затоки.Хочеш живи в панельці і кидай плавзасіб на РОПі прям перед будинком в пішій доступності,а хочеш велкам в приватний сектор і тримай плавзасіб на воді чи у дворі...
Зручно...
Борщага-(як на мене)сильно програє у цьому плані...
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 24 Июнь 2021 - 12:19
Оболонь-має Дніпро,гарні затоки.Хочеш живи в панельці і кидай плавзасіб на РОПі прям перед будинком в пішій доступності,а хочеш велкам в приватний сектор і тримай плавзасіб на воді чи у дворі...
Зручно...
Борщага-(як на мене)сильно програє у цьому плані...
В этом конечно да. Вообще в частном секторе бы хотел жить, но маем те що маем ) Если с детьми, то пока на Борщаге больше +. Намного больше мест где им интересно погулять. Но, немного подрастут и надеюсь возобновлю более частые выезды на рыбалку
Опубликовано 27 Июнь 2021 - 16:42
Немає кращих свят ніж Трійця,Конституція,Незалежність...Можна гайнути на Дніпро і три дні незабутнього відпочинку...
25-27червня 2021...
На вулиці +37 в тіні.Сам бог велів бути біля води...
Тяпниця-прокинувся о 4 ранку,зробив термочашку кави+наколотив літровий термос чаю...
Одразу ж на воду не гаючи навіть миті.
У такі спекотливі дні буває так,що кльов є на протязі півгодини,а потому риба стоїть непорушно в глибині...
Температура води на поверхні Дніпра коливається у межах24-29С*.
Місяць вилупився у повні і не дуже великі сподівання покльовки давав вихід на воду...
Але вихід на воду та підбір правильного воба майже одразу винагородився.Клюнув сом!Був він цілих 40кг.см. тому після фотосесії одразу ж полинув у рідну стихію...З почином)
Соменя випустив,поплював на воб щоб краще ловилось,закинув і не встиг ковтнути і пару ковтків кави як знову у підсаці опинився...на цей раз берибельний екземпляр судака.
Чіпляю кликастого на кукан,настрій піднесений-тепер точно голодним не залишусь)
Поїхав далі.Але скільки не шукав,більше(окрім олівців та пістолетів)нічого толкового за воб не вчепилось...А враховуючи те,що сонце після 8ранку смалить нещадно та несамовито то втік до хатніх справ по господарству...
Попиляв колоду пилкою "дружба 2" та порубав на дрова...І не так дошкуляє в роботі спека(+33 в тіньочку біля води)як не дають спокою гедзі.Іноді був такий нольот гедзів,що здавалося наче розворушив бджолиний улік....Але як би там не було,справу закінчив і накупався до несхочу.
Суботній ранок видався багатим на події та результати...
З 4:30 до 5:30ранку на кукані сиділо 5покльовок,не враховуючи випущених підростати.Все було доречним,приїхали гості і потрібно було не впасти обличчям в грязь-тобто наловити свіжої рибки на жарьоху і до пива.
Ось такий ранковий результат
У неділю заставив себе відіспатись і дрих до 7 ранку...
Вийшов на воду обрибився двома судаками 1-1.5кг.
Зібрався і поїхав до дому.По дорозі закинув півторакілушного(вже почищеного )судака батькові на дачу.
У нас з собою було,але як ми не старались-до зловживання не дійшло)
Це був один з кращих уікендів цього року.
Накупався до несхочу-водичка як парне молоко.
Поробив справи.Допоміг товаришу з катером...,ну і порибалив від душі та в задоволення.
Смажений,свіжий судак до пива-неперевершений кулінарний шедевр...
Єдине що,соми не попадаються берибельног розміру....
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 02 Июль 2021 - 12:07
Вот такая инфа по рыбацким группам раскидана:
https://www.facebook...100001039928804
Хозяин украденной лодки сначала назначил награду, а позже удвоил денежную премию за содействие.
https://www.facebook...100001039928804
Опубликовано 04 Июль 2021 - 08:14
2-3липня2021
"Князь Болконський дивився в холодне небо Аустерліца..."
Погода була мінлива.То спека,то дощ,то прохолода...
Гарно прокльовував окунь та судак...
Майже весь судак не берибельного розміру.З 10 реалізованих покльовок хіба що один має вагу кілограм.Все інше дрібнота типу такої.
Рибку смажив до пива...Трохи рибки приїхало до Києва на презенти...
У нас з собою було,але ми не зловживали...
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 08 Июль 2021 - 15:49
С пятницы по вторник отдыхали на Днепре, в воскресение после обеда наступила тишина, погода радовала, но вот рыбка нет, поздно подобрали ключик к наживке. Сначала ставили бычка на живчика в последний день перешли на ракушку для сома, было пару хороших клевак - одного даже подержал... с интересного проклевывала густера грамм по 600-700 на офсеты для 4-х дюймового силикона на ракушку, которую цепляли для сома)
пару сомиков попались на 1.5-2кг взяли на юшку и один судак на 3кг
отдых получился отличный, сижу на работе, а хочется на Днепр...
изображение_viber_2021-07-06_21-32-42.jpg 253,01К
26 раз скачано
Опубликовано 08 Июль 2021 - 16:54
С пятницы по вторник отдыхали на Днепре
Чув що чернігівські рибалки більше полюбляють Дніпро, ніж Десну...навіть розповідали про якісь таємничі острови і про небувалий кльов, запрошували, але усе якось не зберусь
Опубликовано 08 Июль 2021 - 17:00
Чув що чернігівські рибалки більше полюбляють Дніпро, ніж Десну...навіть розповідали про якісь таємничі острови і про небувалий кльов, запрошували, але усе якось не зберусь
на Десне практически нет песка, а который был уже почти замыло, плюс сосновый лес, который на Десне только ближе к Киеву
поэтому Днепр
а острова то это уже ближе к КВХ, и да там лещ ловился недавно мешками, и сома на дорожку ловили неплохо
Опубликовано 09 Июль 2021 - 14:19
Был вчера на рыбалке.
Обошел все свои злачные точки и поискал новые, но увы. Рыб закрыл рот практически наглухо. Ну или я его не нашел. )))
На воде с 4-45. Первую поклевку увидел только в 6-30. По итогу до 13-00 поймал всего с десяток окуней.
Правда и "карасятники" весь день ходили с места на место, видно и у них было не айс.
Изменено: Avtomobilist, 09 Июль 2021 - 14:20
Опубликовано 11 Июль 2021 - 15:13
Обошел все свои злачные точки и поискал новые, но увы. Рыб закрыл рот практически наглухо. Ну или я его не нашел. ))) На воде с 4-45. Первую поклевку увидел только в 6-30. По итогу до 13-00 поймал всего с десяток окуней. Правда и "карасятники" весь день ходили с места на место, видно и у них было не айс.
9-10 липня 2021.
Виходив на воду о 4 та 5 ранку відповідно.
По хижаку ОП.Покльовки виключно окуня.Десяток за два дні.
На ехолоті 3-4 метри глибини свалу чорні від білизни.
Місцеві на закидушки з кормаком раз по разу витягували лящів кіло/півтора вагою...Гарні такі лящі...
У нас з собою було,але ми не зловживали...
Ремонт,Консультації,
0 пользователей, 2 гостей, 0 скрытых