Царська риба-вже роблю оселедця)Ще дуже давно коли в Притоках Дністра можно було спіймати марену то робили з неї оселедця. Смакота.
Реклама

Ура! Карась пошел!Сезон рыбалки открыт!
Опубликовано 06 Сентябрь 2021 - 08:35
зато судакевича зацепил на мандулу,
Не підсовуй судакевича близько до об'єктиву...
Бо почина здаватись що в ньому 5кіл,а не 800грм....
на неделе после работы проверял точки - тишина, чуть потерпеть...
Будем чекать
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 12 Сентябрь 2021 - 07:02
10-11вересня 2021.
Був на своїх грядках...
Хижак не активний...Народ карасі в куширях тягає кілушних...
Таке...
У нас з собою було,але ми не зловживали.
Ремонт,Консультації,
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 18 Сентябрь 2021 - 07:33
17вересня.Розвідка боєм...
Весь день на воді.В прилові пара берибельних судаків і трохи окуня.В принципі по хижаку тиша.
У нас з собою було,але ми не зловживали)
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 19 Сентябрь 2021 - 09:11
Красота какая, фото прям как картина красками)
В реальності...,це набагато гарніше та ефектніше...
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 21 Сентябрь 2021 - 11:31
таких крокодилов судаков и не видел
я видел но чуть сдаля)))) а тут еще руками его доставал, чуть не разложился на камнях, адреналинчика хапнули нормально.
Еще не знаю как у него получилось но при вываживании он переослабил фрикцион и шнур перехлестнулся о бланк, я вовремя заметил и подсобил)
Опубликовано 26 Сентябрь 2021 - 08:46
24-25вересня 2021...
Один з найкращих виходів на воду по емоційності та по красоті осінньої природи.
Ранок почався з дощу та поривчатого вітру...
Але на щуку це не впливало.Хапала за приманки безапеляційно.
Погода була 10хвилин злива
Потому 10 хвилин сонце...І так цілий день-дощ/сонце/дощ/сонце.
Коли налітав порив вітру з дощем-ховався в очеретах біля свалу...І смикв в задоволення невеликих матросів.
Так і пролетіло непомітно дві доби...Були цікаві зустрічі як на воді так і за столом...Щука приїхала в Київ і перетворилась на оселедця...
У нас з собою було,але ми не зловживали.
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 01 Октябрь 2021 - 21:33
1жовтня 2021
Маса емоцій...
Давно не прилипав в таку погоду...
Туман!Вийшов на воду о 6:30,а туман розсіявся тільки о 9 ранку...
Благо що гарно знаю місця.Орієнтувався чисто по ехолоту...
У покльовку не вірилось...
Але саме в тумані відчув покльовку...Спочатку здалося що цепа...
Але цепа почала виривати прут з рук...і виявилась крокодилом на 6.5кг...
Приймаю вітання з трофеєм)
На протязі дня до крокодила добавилось два невеликі каймани по 1.5кг...
Улов успішно роздав,схарчив родичам,друзям,знайомим...
У нас з собою було,але ми не зловживали...
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 02 Октябрь 2021 - 16:15
Во вторник наконец то выскочил на рыбалку.
Опять любимый способ лова. Лайтовый спиннинг и цель окунь. Погодка радовала. Тепло, пасмурно, легкий до умеренного ветерок.
На второй проверенной точке немного отловился и решил поэкспериментировать и поискать новые уловистые места. И такое место нашлось. Клевало не каждой проводке но стабильно и регулярно вплоть до 14-00. И размер радовал. Бросал потихоньку горбатеньких в садок. Потом как то решил глянуть что там. С напрягом поднял садок из воды и понял, что перебор. Домой взял кила четыре, отпустил гораздо больше.
Опубликовано 02 Октябрь 2021 - 20:29
я так і не зібрався в цьому році і дарма(
Зря...Обмежуєш себе в невеличких чоловічих радощах...
Цього разу якраз після туману йшов по свалу.З-за обрія вилетіло десяток уток і йшли в своєму польоті на висоті метрів 20 від води...Рухались прямо на мене,я був обличчям до них.У мене була думка-чому не звертають?На мені яскраво синя куртка,яскраво червоний спасжилет,чове рухається,гуркотить двигун!
І вже майже на відстані витягнутої руки переді мною,перелякано,різко зупинивши свій лет,показавши всю свою красу,стрімко набрали вертикально висоту...
Як сказав би мисливець-обставини склались ідеально під постріл.Все тому,що я і сонце були на одній лінії-сонце за мною.Тому,то утка мене і не побачила.
Отримав насолоду,від цієї події.
Повертався додому На полігоні проскочив(незважаючи на те що в нього була помєха справа)через дорогу вухань,заєць сіроманець.Шустро,шустро почеберяв в осінні трави...
Щука...Скільки їх було і ще буде...
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 03 Октябрь 2021 - 18:44
После двух летних нулевых рыбалок по жаре и зеленой воде, сегодняшняя порадовала. И вода чистая и погода теплая. Хот и не люблю ясное небо на рыбалке.
Щучка 4 кг и два незачетных клыкастых близнеца по 37 см, отпустил бы, но после глубины им быстро сделалось плохо.
Опубликовано 04 Октябрь 2021 - 10:55
Давно была цель побить рекорд, который держался уже более 6-ти лет. Всегда были какие то мелочи, то сход, то недостаток времени, то не находил крупного, а клевали только небольшие. Но в этот раз все сошлось так как и должно быть, поклевка - дальше непонятная тяжесть, не очень характерное поведение жереха и вот только когда он всплыл на песок под берегом, показал себя во всей красе я понял что это он... Следующая цель за шестерку... Хотя понимаю что это будет очень не просто, а может... это все случится уже в этом сезоне?!
Опубликовано 04 Октябрь 2021 - 12:34
Следующая цель за шестерку
Тобто це жерех на 6 кг?Вот ето вистрєл!
Мої вітання.
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 04 Октябрь 2021 - 19:48
5.4
Машина з тепловозною тягою....
Крепкий боєць...
Чим можна такого хитрована обдурити?)
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 05 Октябрь 2021 - 08:03
Чим можна такого хитрована обдурити?)
в том случае думаю без разницы что было бы, главное точка, потом туда надо добросить, поэтому вольфрамовый пилькер на 21г, очень часто в ловле жереха приманка подбирается с условием добросить, а потом уже перебираеш что можно добросить, обычно это пилькер вольфрамовый, потом уже минус пару метров кастмастеры, обычные пилькеры и тд...
Машина з тепловозною тягою....
поначалу думал сомик, потом щука, а потом уже понял что он.... очень не характерное поведение, хотя я таких еще не ловил потому как еще одного поймаю скажу все они так себя ведут или нет, но жару дал отменного!
Опубликовано 05 Октябрь 2021 - 08:35
поначалу думал сомик, потом щука, а потом уже понял что он....
Така сама фігня була з моїм на 4кг...
жару дал отменного!угу...
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 05 Октябрь 2021 - 09:14
Така сама фігня була з моїм на 4кг...
4 и около 4 ловил достаточно, что бы сказать, что да, упирается, да приятно, но в сравнении с этим совсем все по другому
но опять же, надо поймать таких несколько, что бы была какая то статистика, будем еще пробовать таких ловить)
Изменено: poroh21, 05 Октябрь 2021 - 09:20
Опубликовано 05 Октябрь 2021 - 10:07
что да, упирается, да приятно, но в сравнении с этим совсем все по другому
Вони у тебе чітко в шахту беруть?
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 05 Октябрь 2021 - 12:53
poroh21,
У мене обидва були зловлені за щоку...Тому рівно на базу йти відмовлялись)
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 05 Октябрь 2021 - 13:40
создавалось впечатление что покрупнее
Угу...Так наче локомотив на повному ходу за останній вагон пробуєш зупинити...
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 05 Октябрь 2021 - 16:18
тебе может немного не привычно, а я таких мелочей не замечаю уже
Істчоби
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 16 Октябрь 2021 - 08:17
Мої вітання всім з святом...
Виїхав на свої грядки 13-15 жовтня...
Все як звичайно-жваві,вранішні покльовки окуня,а потому пошук хижачки...
Тяпниця 15 жовтня нічим не вирізнялась від всіх попередніх тяпниць за одним суттєвим виключенням...
День був сонячним,ясним,трохи вітряним і нічого не вказувало на зустріч з великим Нільським крокодилом...
Ковиляв я собі в задоволення по свалу і половлював на два прута...Кльову не було взагалі і тихенько поторкуючий двигун впевнено заганяв мене в дрімоту.
Але!
На одному з перспективних місць я відчув удар у прут що тримав в руці.Несильний але різкий удар...,неначе хтось злегенька сокирою тюкнув.Цей прут(Бас Хантер) має кастинг 4-21грм. і 2.10 довжину...
Відпускаю фрікціон не скидаючи хода в човні-вставляю прут у підстаканник...,хватаю другий пут і виматую наживку.
Скільки разів собі докоряв-лови на один прут!!!Дак нєт же.Хочеться збільшити вірогідність успіху...
Але потому коли прийшов успіх плигаєш як мавпа по човну.Бо треба і курс човна тримати і оберти двигуна і вимотувати другий прут не зачепившись їм за перший прут.
Одним словом-покльовка відбулась.Почалась звичайна робота.
Вдало вимотав другий прут і взявся за змагання з супротивником.
У першу чергу виставив фрікціон і почав підтягувати до себе те що вчепилось за воблера.
На поверхню не виходить-стягнуло мене з глибини 4м. на 8 м. і ходить по дну...
Змагаємось...
Коли зрозумів що там щось серйозне-гарно попустив фрікціон.Точно знаю,що витримують застібки,карабіни,поводки,нитка...А от гаки такі змагання розгинають наче вони пластилінові....
Позмагався хвилин 10-15.Боротьба чисто сомова з підйомами на поверхню,різкими свалами до дна,заходи під лодку.
Ходив по човну,бо декілька разів протягувало шнура під човном на протилежний борт.Але цим нас не злякаєш...
Загнав з першого підйому у підсаку-вкинув в човна.Вийняв воблер...
Нижній гак-трійник!!!(правильно буде сказати те що від нього залишилось під час змагань)-є Гамакатсу!
Саме за нього і був пійманий звєрь!
Є у мене близькі знайомі,що дарують мені душевні сили та добрий настрій.
От до них то,в результаті і попрямувало філе та башка з цього крокодила.
Приймаю вітання.
На сьогодні це мій особистий рекорд-крокодил потягнув на 10.5кг./110см.Наступним хочеться бачити 12кг. і витягнути на той же окуньовий прут.
У нас з собою було...,але ми не зловживали)
Изменено: Юстас, 16 Октябрь 2021 - 08:30
Ремонт,Консультації,
2 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 2 гостей, 0 скрытых