Юстас, это просто вау! А не было мыслей сделать из головы на стену в домик декор? не знаю как правильно сказать - чучело)
Реклама

Ура! Карась пошел!Сезон рыбалки открыт!
Опубликовано 16 Октябрь 2021 - 08:42
А не было мыслей сделать из головы на стену в домик декор? не знаю как правильно сказать - чучело)
Мммм...Я бачив такі подєлкі...Але мене не вставляють...
Похизуватись,похвастатись уловом-дик це я роблю на УОК.
А взагалі цей декор гарно збирає пилюку.Хіба що тримати під склом...Дик тоді втрачається візуалізація...
Одним словом не прихильник всяких розвішаних чучел,ножів,арбалетів,автоматів і т.д.
это просто вау!
Я теж хрюкнув від задоволення коли затягнув в човна.
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 16 Октябрь 2021 - 10:01
http://www.opel-club...ruchnoj-raboty/ М'які ,в'язані іграшки
Опубликовано 16 Октябрь 2021 - 11:16
Адреналіну теж кг 10 зловив?
Та під час змагань нема коли...Одна думка свердлить мозок-тільки щоб не зірвалось...
Тому з фрікціоном нєжно і втомлюєш допоки не вийде на поверхню щоб запхнути в підсаку.
Ремонт,Консультації,
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 16 Октябрь 2021 - 12:23
Думаю повезло, что шел тролом, а не стоял на якоре.
Нуууу...Давно вже дорослий.При будь якій серйозній покльовці навіть кукан з рибою перекидаю в човна.Щоб не заплутати...
Коли човен на якорі...,у мене навіть не було серйозник покльовок.Все відбувається в ходу.Супротивник втомлює себе змагаючись з човном/вітром/фрікціоном/прутом...Моя участь статична-вчасно підмотувати виграні метри шнура,або ж відпускати програні метри шнура.
Якщо гак сидить цупко і поводок металевий то результат змагань це питання часу і сили на яку здатен супротивник.
Ця хайка вела себе як справжій сомяра-взагалі не хотіла підніматись на поверхню.Ніяких фееричних скачків на хвості по верхні води і мотань гривою.Тупий спротив і спроба замотати шнур навколо човна...Пару гарних паротягів метрів 40-50...Фрікціон свистить,а вона валить літерним під водою...
Шнур здається 10lb...,треба бути нєжним.Перед наступним сезоном буду мінять на новий.
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 18 Октябрь 2021 - 09:29
Юстас, вітання!!! Достойна хайка!!!
Дякую.
Наступний щабель-хайка на 12 або сом на 40)
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 18 Октябрь 2021 - 12:10
А че они равнозначны по силе?
Ні...Кожен звєрь по своєму сильний...
Просто хайка на 10.5 і сом на 27.4 вже були...Наступні змагання хотілося б провести з більш вмілим та досвідченим супротивником...
сом на 40 - тогда точно надо шнур покрепче!!!
Ну...Якщо він хапне за цей прут з цим шнуром...То вибирати не приходиться))
З шнуром в 10lb легше керувати невеликими приманками...,тому на цей прут придбаватиметься шнур певної товщини.
Раніше купував Санлайн Супер ПЕ...Наразі начебто закінчилось виробництво...
Изменено: Юстас, 18 Октябрь 2021 - 12:11
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 24 Октябрь 2021 - 09:22
22-23 жовтня 2021.
Був на своїх грядках...
Ці вихи запам'ятались поривчастим вітром змінних напрямків.Але незважаючи на вітер набив піввідра матросів і трохи тренувальних кайманів)
Світанок наразі пізній-можна подрихнуть до 7 ранку.
Взагалі то погодка була пречудова(якби не вітер!)
До обіду ходив шукав свій трофей.По тому обідав і знову виходив на пошук.
Пару раз ставав у затишних місцях і кинувши якір,та повернувши обличчя до сонечка кимарив...Мммм-райська насолода!
Хвильки плюськають аборт карабля,шелестить очерет і колисанки не потрібно-раз,і вже задрімав.
За два дні було спіймано чотири каймани загальною вагою 10кг.
Розловлено один щучий воблер,який було самостійно відновлено завдяки чого він з мілякового перетворився на глибоководного,істеричного танцюриста.
Забив габажник уловом.
Був звичайно один трофейний екземпляр...Хотів прикинутись окунем...Був відпущений в рідну стихію...
А взагалі відпочинок вдався.
Запік в утятниці рульку з картофаном і овочами .Шикарно виходить.
З вечора кинув на грубку-на ранок готовий сніданок/обід.
У нас з собою було,але ми не зловживали.
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 31 Октябрь 2021 - 14:59
29-30жовтня...
Бабине літо....
Тепленько,сонячно.
Окуньові котли....
Знову тумани...
Особливо вихвалятись нема чим...Трофеї поховались,а все інше у штатному режимі.
У нас з собою було,але ми не зловживали)
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 07 Ноябрь 2021 - 13:11
5-6 листопада...
Був сам.
Погодка-супер...
В прилові окунь.
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 14 Ноябрь 2021 - 19:21
13листопада2021
Знову з погодою повезло.
Зранку виходив на воду 2морозу,а в обід 7тепла.
Вода +5
Вітерець-відсутній.
Позасмагав в задоволення....
В обід встиг зайнятись господарством і знову вийшов на воду.
В прилові-окунь...
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 21 Ноябрь 2021 - 00:29
Як вам нові штрафи розцінки?..
Чомусь пригадався сталінський закон про три колоски...
Лучше плохой день на рыбалке, чем хороший - на работе
Пути рыбьи неисповедимы...
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 21 Ноябрь 2021 - 16:41
Як вам нові
штрафирозцінки?..Чомусь пригадався сталінський закон про три колоски...
Да по пояс ті штрафи...Якщо з совістю все гаразд,то за штрафи не переживаєш...
19/20 листопада 2021...
Погоду синоптик передавав припаскудну,але дома не сиділось...,тому-на свої грядки
У тяпницю де інде прокапував дощик,але на воді було чудово.
Комфортні +2 повітря і +3 температура води за бортом...
Субота,як і прогнозувалось принесла штормове попередження і губатий-західняк на поривах до 20м/с...
Жостко...,прийшлось ходити в протоках з надією хоч на якусь покльовку...
Але все таки щастя не оминуло мого човна...Його не тільки не перевернуло,але після покльовки на борт було прийнято одного пасажира...Пасажир спочатку потрапив на кукан,а трохи папізже на пательню...
Ось такий гол престижу вдалося виходити по Балико-Щучинським плавням...
Погодка була різною...Накрапав дошик-мокли.Світило сонечко-засмагали.
Відпочинок відбувся...
У нас з собою було,але ми не зловживали...
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 21 Ноябрь 2021 - 19:50
Да по пояс ті штрафи...Якщо з совістю все гаразд,то за штрафи не переживаєш...Все ти правильно кажеш

Але я все ж таки проміряв би улов. Як і оту щучку, шо на фото Бо якщо в ній не виявиться 35 см(від крайньої точки губи до початку хвостового плавника), то аж бігом можна влетіти на три з половиною тисячі
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 21 Ноябрь 2021 - 20:30
Все ти правильно кажеш
Але я все ж таки проміряв би улов. Як і оту щучку, шо на фото
Бо якщо в ній не виявиться 35 см(від крайньої точки губи до початку хвостового плавника), то аж бігом можна влетіти на три з половиною тисячі
Треба відділяти хапужество від великодержавного дебілізму...
Якщо у щуки після покльовки пошкоджено більшу частину дихального апарату з нею що робити?
Викинути за борт-нехай здохне?
Це з одного боку...
З іншого боку...,завжди не розумів які набивають садки 30см.сомом чи 10см судаком...Що людей штовхає на таке відношення-незрозуміло.
Є ще одна сторона медалі.
Йду собі по свалу половлюю.Якраз метрів за 300від мене знімає лаву мій давній знайомий промисловик.Не просто промисловик-човен який під час нересту ставить лави для наукових досліджень і кожен рік внесений до наказу по Канівському вдсх.
Бачу маше мені рукою.Виматую снасті,підхожу.Стали погомоніли випили водички/чаю.
Пора розходитись,а він мені в човна кидає три свіжих,але снулих сома.
Кажу-що ти робиш?Нафіга?
Він каже,що у нього на базі не приймуть-замалі розміром.А ти(тобто я)завези там на березі тому,тому і тому.Скажеш від мене...
Отакі от справи.Рибу здати не можна,жити вона вже не буде,залишається тільки викинути ракам.
А скільки її влітку задохлої від спеки,високої температури води та нестатку кисню пливе зверху по водосховищам?!!!
Мама дарагая!...Це все винищується безкарно людиною що штучно зарегулювала річку перетворивши її на озеро.
До чого це я.
Штрафами,розстрілами,в'язницями ніколи справи не вирішиш.Повинна бути культура виховання(споживання) що йде від держави починаючи з малюкової групи дитсадка.
Не можна спочатку порізати порозпродувати крилаті ракети,та Метеори,а потому намагатись вішати лапшу про відновлення маршрутів крилатих кораблів.Так само і з рибою.Спочатку її потрібно перестати знищувати на державному рівні,а не штрафами залякувати населення.Бо це дибілізм!!!
Як можна відноситись до держави яка скинула(вже не пам'ятаю12 чи 13 рік)воду у Київському вдсх.Льодом придавило незліченно риби.Бігала рибінспекція-забороняла з під льоду людям доставати рибу...Скільки її навесні сплило???А як воняла вода на весні біля Київської ГЕС-рибний могильник штучно створений людиною!!!
Нема...Нема державного мислення...Що це все твоє-твоя,річка,село,місто, Батьківщина,Країна,Держава.Як ти її збережеш-такою вона і буде.
Изменено: Юстас, 21 Ноябрь 2021 - 20:34
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 21 Ноябрь 2021 - 21:09
До чого це я. Штрафами,розстрілами,в'язницями ніколи справи не вирішиш.Так і яж про те

А якщо конкретно, то тепер я отаких щучок буду відпускати від гріха рибінспектора подалі. Навіть якщо вони пошкоджені і жити не будуть. Бо дуже дорога рибка може виявитись.
Опубликовано 21 Ноябрь 2021 - 21:26
Щукарь,
Для того,щоб втілити в життя,не достатньо написати бумагу...
Я рибінспектора взагалі в своєму житті не бачив(тільки колишнього).
Човен рибохорони...,мабуть років з п'ять зустрічав на траверзі Українки ...
я отаких щучок
У мене з щучки вийшло дві 28 см пательні смаженої.Розмір був берибельний.
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 21 Ноябрь 2021 - 21:49
Я рибінспектора взагалі в своєму житті не бачивВзагалі-то я оптиміст, але чомусь мені так здається, шо тепер ми їх будемо бачити частіше, аніж хотілося б

Два одесити також не бачили інспекторів дотепер, аж... Був у них невеликий перелов бичка, якщо не зраджує пам"ять, то до кіла. Тепер подумують: може нирку продати, аби оплатити нарахування
Опубликовано 22 Ноябрь 2021 - 07:51
Взагалі-то я оптиміст, але чомусь мені так здається, шо тепер ми їх будемо бачити частіше, аніж хотілося б![]()
У рибінспектора повинна бути зарплатня 2-3куе.Інакше це як була корупційна організація так і залишиться...
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 22 Ноябрь 2021 - 08:49
А якщо конкретно, то тепер я отаких щучок буду відпускати від гріха рибінспектора подалі. Навіть якщо вони пошкоджені і жити не будуть. Бо дуже дорога рибка може виявитись.
щука 35см это примерно полкилуха, таких выпускаю уже лет 10
судак 42 см, это примерно от 900г, недавно поймал судачка 1.2кг, в длину был 44 см
Опубликовано 22 Ноябрь 2021 - 09:00
Я б поправив - в усіх
Думаю ставка+процент від штрафів(особисто) різко б підняв активність рибінспектора)
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 22 Ноябрь 2021 - 09:09
щука 35см это примерно полкилуха, таких выпускаю уже лет 10 судак 42 см, это примерно от 900г, недавно поймал судачка 1.2кг, в длину был 44 см
Все так.
Тут главная засада в плотве. ИМХО, Она далеко не везде есть размером 18 см. Очень многие ловят меньшую.
З.Ы. Неоднократно видел в сетях промысловиков "стеклянных" судачков. Те берут все вподряд.
Изменено: Avtomobilist, 22 Ноябрь 2021 - 09:10
Опубликовано 22 Ноябрь 2021 - 09:31
Тут главная засада в плотве. ИМХО, Она далеко не везде есть размером 18 см. Очень многие ловят меньшую.
тут главное что просто увеличили штрафы бездумно...
плотва, окунь это сорная рыба, а за нее штраф за голову космический, плюс норма вылова 3 кг
Для меня, как рядового рыбака было бы нормальным это сделать норму в 5кг, и пересмотреть величину штрафов, не может голова сорной рыбы стоить 1.5кгрн, окунь 3кгрн, но лещ стоит те же 1.5кгнр, ну где логика... Этот весь бред составлял человек очень далекий от рыбоохранной деятельности, такое впечатление что играли в рулетку цен...
до этого судак оценивался дороже сома, что поменялось на данный момент, судак стал менее ценным? Короче одни вопросы...)))
Треба відділяти хапужество від великодержавного дебілізму... Якщо у щуки після покльовки пошкоджено більшу частину дихального апарату з нею що робити? Викинути за борт-нехай здохне?
как сказал Олд с Трофея, когда мы однажды принимали аттрактант на природе, ты не забывай что есть раки и другие падальщики
Опубликовано 22 Ноябрь 2021 - 10:38
Каждый инспектор это знает , но все равно рисуют протоколы , то их хлеб
1 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых