Реклама

"Готовь сани летом",или жилье в Яблуныце!Лыжникам посвящаеться...
Опубликовано 06 Октябрь 2009 - 10:24
Я уже думал... А ещё, как вариант, в визитницу... Она же из нержавейки! Должна біть єкраном! Как думаешь?Enjoy, заверни в фольгу от шоколадки
Я симпатизую "СВОБОДІ"...Розмовляю і пишу українською... То може я ФАШИСТ???

Опубликовано 06 Октябрь 2009 - 10:58
Так то ж вдома.... Я навіть знаю де! На правому рукаві куртки є такий спеціальний кармашок для скіпаса!
ДОРЕЧІ!!! Порадьте, де ховати новий скіпас, коли проходиш через турнікет по старому, щоб з нового не зписувалися підйоми!!!!
Кажуть, що можна в черевик сховати, але я не впевнений... Шкода буде, якщо спише...
Я свой всегда левую перчатку ложу-удобно,а новый просто в кармане куртки лежит.Турникеты устроены таким способом,что второй не считывают до прохода.
Опубликовано 06 Октябрь 2009 - 11:18
Спасибо за информацию... Это для меня новость... Уверен?Я свой всегда левую перчатку ложу-удобно,а новый просто в кармане куртки лежит.Турникеты устроены таким способом,что второй не считывают до прохода.

Кстати... Я тут немножко нахомутал...
"Я навіть знаю де! На ЛІВОМУ рукаві куртки є такий спеціальний кармашок для скіпаса!"
Так будет правильно!!!
Изменено: Enjoy, 06 Октябрь 2009 - 11:20

Опубликовано 06 Октябрь 2009 - 11:21
Спасибо за информацию... Это для меня новость... Уверен?
Ты попробуй!А мы потом посмеемся!

Изменено: бобр, 06 Октябрь 2009 - 11:26
Опубликовано 06 Октябрь 2009 - 16:00
А також машину із трубчастими рейлінгами, повну екіпу гірськолижника і АКЦІЙНИЙ СКІПАС!!!!!!Доречі, багажник з кріпленням до трубчастих релінгів ніхто не продає? Дешево
І кріплення на 3 пари лиж + борд

Опубликовано 06 Октябрь 2009 - 17:08
Які скіпаси і яка ціна?Ні нада тут пертись
Скіпаси вже замовив і оплатив, чекаю коли поштою прийдуть
Чого б і не попертись як є настрій?

Опубликовано 06 Октябрь 2009 - 17:11
Тільки акція дивна у них. Купити зі скидкою можна тільки якщо номер старого акційного(!) скіпаса вказуєш. От якщо ти "олігарх" і купляв минулого року за повну ціну то скидка не положена

Опубликовано 06 Октябрь 2009 - 17:14
У нас на автобазарі я якось бачив недорогі причандали. Хтось возить з Італії, Австрії, Німеччини... Тоді дуже непогані лижі були в ціні до 400 гривень за комплект із кріпленнями. Були боти непогані, були кріплення на рейлінги... Але це в сезон треба шукати, а ще краще - під кінець сезону. Дуже богатий вибір під Варшавою на ринку... Там Клодайк... Реально.Доречі, багажник з кріпленням до трубчастих релінгів ніхто не продає? Дешево
І кріплення на 3 пари лиж + борд
Цікава логіка... Слухай, якщо 100 спусків - 660 грн, то може я б теж купив... Хороша ціна і вправду... Слухай, а ти можеш ще взяти? Я гроши перекину! У мене акційного точно не було...Enjoy, на 5 днів і на 100 спусків "Всі Дні" по 660 грн.
Тільки акція дивна у них. Купити зі скидкою можна тільки якщо номер старого акційного(!) скіпаса вказуєш. От якщо ти "олігарх" і купляв минулого року за повну ціну то скидка не положенаВесела логіка у них

Опубликовано 07 Октябрь 2009 - 08:25

контроль на линии ребята
кондуктор гаркнула в салон
и я заметил как старушка
из сумки вынула кастет
Опубликовано 07 Октябрь 2009 - 10:27
контроль на линии ребята
и я заметил как старушка
из сумки вынула кастет
Опубликовано 07 Октябрь 2009 - 10:46
Так каток і в буковелі єА в Польше кроме лыжных трасс есть ещё санкострады,стадионы для коньковых любителей,куча предложений по выезду на "кулик",кафе и рестораны с приемлимыми ценами.В позапрошлом году был,на 14 дней (дорога,проживание,питание,катание,экскурсии в др.города,"кулик") обошлось около 8 000 гр.(на троих).

А для чого вам санкостради.
І 8к грн при теперішньому курсі це 13к грн. Плюс ще візи-страховки. Не вірю що вийде набагато дешевше.
Опубликовано 07 Октябрь 2009 - 11:08

Опубликовано 07 Октябрь 2009 - 11:09
Можливо і так
![]()
То може порекомендуєте місця в Польщі? З ссилочками на конкретні готелі?
вот смотри :)
http://www.booking.c...314701_558480_0
или даже так
http://www.booking.c...r=price_for_two
Изменено: Kot_omega, 07 Октябрь 2009 - 11:11
Опубликовано 07 Октябрь 2009 - 11:14
Взяв собі тут drive-sport.com.ua дешеві К2 зі знижкою за 1300 грн. Більше платити резону не бачу ;)Ребята, а кто на каких лыжах катается? Вот стал вопрос покупки для себя, хочется взять и за разумные деньги и такие что-бы хватило надолго... Везде по описаниям все лыжи супер хорошие..
До этого всегда брал лижы напрокат, техника катания ну может на 3- по пяти балльной
Подскажите или посоветуйте что-то, плиз!
Опубликовано 07 Октябрь 2009 - 11:37
Взяв собі тут drive-sport.com.ua дешеві К2 зі знижкою за 1300 грн. Більше платити резону не бачу ;)
Я себе дорогие и не ищу хотелось бы приобрести хороший комплект (лижы, ботинки, палки) до 2500 грн.

Опубликовано 07 Октябрь 2009 - 11:42
У них якраз вклався у 2700 грн за комплект, правда це зі знижкою на 5%.Я себе дорогие и не ищу хотелось бы приобрести хороший комплект (лижы, ботинки, палки) до 2500 грн.
Кстати, а при выборе ботинок как определить наиболее подходящую мне жесткость? :)
Підійди у магазин, проконсультують. Не знаю як у вас, у Львові мені не пробували впарити щось дороге. Відразу сказав приблизний бюджет і тоді вже почали щось вибирати і радити як буде краще.
Опубликовано 07 Октябрь 2009 - 16:37
Признаюсь честно, что лыжи и ботинки покупал по случаю б/у-шные. Возил товарищ из Австрии-Италии. Взял и себе и супруге лыжи "Россиньёль". Обошлись тогда ( два года назад ) в 600 гриваков за две пары. Ботинки в ту же цену себе взял "Кнайсл", а жене - "Алпину". Ну не экстра-класс, конечно, но я тогда рассудил так, что на два-три раза выехать в горы в год мне хватит и этого. Подвернётся сейчас возможность купить по разумной цене комплекты - куплю, но специально бегать не буду. Я прошлой зимой, ближе к концу сезона, пробовал в сети найти экипу со скидкой... Наивный мальчик! У нас такие номера не проходят! Дурилова!Ребята, а кто на каких лыжах катается? Вот стал вопрос покупки для себя, хочется взять и за разумные деньги и такие что-бы хватило надолго... Везде по описаниям все лыжи супер хорошие..
До этого всегда брал лижы напрокат, техника катания ну может на 3- по пяти балльной
Подскажите или посоветуйте что-то, плиз!

Опубликовано 08 Октябрь 2009 - 07:59
Ну так у нас же же дети есть для санкострад.Так каток і в буковелі є
![]()
А для чого вам санкостради.
І 8к грн при теперішньому курсі це 13к грн. Плюс ще візи-страховки. Не вірю що вийде набагато дешевше.
Веталь.Выйдет так же.Мож даже чуток дешевле.Я там психанул,чего то считал.Получалось дешевле.
Просто это две большие разницы как оказывается.Люблю я и страну нашу и людей и природу,ну просто априори я считаю,что не должно быть так дорого у нас.ИМХО.Кстати на визэйр билеты туда-назад 2300 на троих.45 мин.-и ты в Кракове.Лыжи прокат 30 евро на неделю.И это прекрасные лыжи.Не знаю.Карпаты пусть меня не ждут в этом году.
контроль на линии ребята
и я заметил как старушка
из сумки вынула кастет
Опубликовано 08 Октябрь 2009 - 08:14
Закопане... В Закопанем хорошо и зимой и весной и летом и осенью... На все времена года у них есть развлекаловы и даже когда дождь льёт стеной, в Закопанем не скушно, а в так горячо мною любимом Буковеле.... Ну, как по мне, то чисто каталка в Буке лечше, чем в Закопанем. В Буке всё на расстоянии вытянутой руки и это признают те же поляки, коих сейчас в Буковель приезжает масса! А вот со всем "апре ски" в Буковеле - ( сори! ) - жопа! Кроме пожрать-попить вечером заняться нечем! Каток и дискотека - не в счёт! Ну пройтись под луной и звёздами кружок, перескакивая через лужи между КрАЗ-ами и - в люлю баиньки! ИМХО.45 мин.-и ты в Кракове.Лыжи прокат 30 евро на неделю.И это прекрасные лыжи.Не знаю.Карпаты пусть меня не ждут в этом году.

Опубликовано 08 Октябрь 2009 - 16:04
Опубликовано 08 Октябрь 2009 - 16:57
Магазин “Волоцюга” виник як магазин у серпні 2005 року.Ще раніше з кінця дев’яностих ми пропонували вживане спорядження на туристичних форумах. З часом виникла потреба організувати магазин для тих, хто не звик переплачувати за спорядження.
Наш головний принцип – продавати якісне спорядження за доступною ціною. Ми намагаємося працювати з виробниками, що пропонують найоптимальніше, на нашу думку, співвідношення ціна-якість спорядження. Це головне правило підбору товарів до магазину.
Ми цінуємо працю будь-кого спрямовану на розвиток і популяризацію екстремальних видів спорту, мандрівництва та туризму. Тому студенти, учні, а також члени тур. гуртків та секцій володіють знижкою від 5 до 50% залежно від товару. Під замовлення ми можемо дістати майже будь-яке спорядження за мінімальну ціну.
Ми пропонуємо:
Нове спорядження за найнижчу можливу ціну.
Стокове спорядження (нове спорядження з колекцій минулих років)
Б.у. спорядження.
Прокат спорядження за найнижчими в Києві цінами.
Сервіс та ремонт спорядження.
Інформуємо про наші подорожі та запрошуємо до них долучитися.
Запрошуємо до співпраці людей що займаються пропагуванням екстремальних видів спорту, мандрівництва, активного відпочинку.
Изменено: бобр, 08 Октябрь 2009 - 18:01
Опубликовано 08 Октябрь 2009 - 16:59
О, спасибо! Думаю если он этим занимается то сможет и посоветовать что-бы получше мне подобрать..?)Ну вот и состоялось!Новый сайт запущен!!!И заодно приехало очень много б.у и нового!Магазин моего очень хорошего друга! Профессионального мало,но есть!В основном для среднего уровня и нчинающих! Звоним! Пароль "опель-клуб"!Скидка гарантированна!!! http://www.volocuga.com/
1 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых