Опубликовано 14 Февраль 2012 - 11:43
xmjhybq, Аха повеселив))) Ні репліки Лотус Омегу я нехочу зі своє машини, хочу Лотус в оригіналі один з 950 випущених (мрія, але хто зна). За ссилку дякую, знаю її давно, навіть з автором сайту зписувався бо є для нього певний матеріал в доповнення сайту). Точну кількість Лотусів які ще так би мовити є цілими (тобто ще пересуваються) незнає ніхто, думаю, що в районі 300-400 шт ще є. Їх постійно відстежують, в тому числі і я, по різних профільних сайтах і сайтах продажів. І на даному сайті одна з найбільших баз по номерах Лотус Омега, яка постійно оновлюється)))
Де ти побачив схожість до Лотуса для мене загадка, для цього принаймі потрібно мати обвіс і колеса, не кажучи вже про мотор і все інше.
По машинці: Омежко уже в боксі після поварки, практично вся розібрана по морді і салону, готується під покраску підкапотне, деякі косякі закриваються по кузову особливо де ноги пасажирів. Замовлені запчастюлькі по ходовій, шарові, сайленти, стойки стаба і втулки. Колодки на тормозілки також під заміну. Розібрана і перемита пічка і радіатор пічки, срані там ого-го було. Трохі мало часу є на машину, але стараюсь його знаходити і маленькими кроками рухаємся далі поки така люта зима на дворі
Скажэнэ пандо - скажэни мысли)
Бортовік)))61-club.in.ua
Мемедь)