Реклама

Рівне
Опубликовано 22 Август 2012 - 18:30
бази є. когось конкретно (знайомих) - немає...Порадьте когось в Рівному хто займається лісом, тре 1,5 куба необрізних дошок і пару брусків.
можливо СТО при офіціалах (на Дружбі) зможуть, а так х.з. не стикався з цим...Доброго дня всі ровенчанам! Буду у вашій області з 23 по 26 серпня. Хочеться знати, чи може хтось у вас прошити круїз на ОВЦ без CarРass??? Буду вдячний за будь-яку відповідь.
Забив на цей форум за власним бажанням та бажанням його "карликів"((
-= Жизнь - это болезнь, которая передаётся половым путём ... =-
Опубликовано 14 Сентябрь 2012 - 19:23

пс.

Опубликовано 14 Сентябрь 2012 - 19:32
Если пластмассу радиатора - то нигде,а соты - на Видинской.Сьогодні в мене получився день зустрічей... З М1шкою зустрівся на переїзді
, на азс познайомився з vlodek7529
, на Приходька пофафакав Алекс
, заочний привіт bag25...
пс.хто підкаже, де можуть глянути і якісно запаяти радіатора?
Опубликовано 14 Сентябрь 2012 - 19:38
бо підтікало вроді як з боку, біля верхнього датчика... а пластмасса це чи сама трубка датчика - х.з.
Опубликовано 14 Сентябрь 2012 - 19:38
Якщо по сотах то паяв біля Льошки на мототреці)))
Опубликовано 14 Сентябрь 2012 - 19:42
та по сотах я і сам знаю шо не проблема. я його замінив ще рік тому, зараз валяється. от думаю, якщо ремонтопригодний - відремонтувати і спихнути,shur@, тобі фа-фа))))
Якщо по сотах то паяв біля Льошки на мототреці)))

Опубликовано 14 Сентябрь 2012 - 19:42
Эта пластмасса не ремонтируется(т.е не паяется и не клеится),уже проходил через это.ПРОФАЙЛ ЗАМЕНЕН, так от треба щоб глянули - пригодний він до ремонту чи ні.
бо підтікало вроді як з боку, біля верхнього датчика... а пластмасса це чи сама трубка датчика - х.з.
Опубликовано 14 Сентябрь 2012 - 19:45
ну показати можна, для впевненості. Він з алюмінію? Де саме на Відінскій?Эта пластмасса не ремонтируется(т.е не паяется и не клеится),уже проходил через это.
Опубликовано 15 Сентябрь 2012 - 19:59
треба буде заскочити поцікавитися.На Видинской за автобазарчиком боксы есть ,в том боксе где шиномонтаж.
На счет из какого металла он?- х.з.
Опубликовано 16 Сентябрь 2012 - 21:31
Dim4ecK, Має багато фото)))
Изменено: M1shka, 16 Сентябрь 2012 - 21:31
Опубликовано 17 Сентябрь 2012 - 15:13
Подскажите,где свернуть перед Ровно,что бы поехать по окружной на Львов-Моршин не заезжая в ваш славный город?
+1Ет ты зря не хош заехать ,город действительно славный! Перед знаком Ровно развязка,там по знакам на Львов.
за с. Біла Криниця є розв*язка (якщо їдеш з Київа). там по знакам

Dim4ecK, M1shka, фоти давайте!
Опубликовано 17 Сентябрь 2012 - 15:17
Ет ты зря не хош заехать ,город действительно славный! Перед знаком Ровно развязка,там по знакам на Львов.
Спасибо за приглашение.Как нибудь да заеду.В городе бывал неоднократно.Живёт сестра жены.Так что почти всегда через этот город.А надо теперь без заездов.Сколько раз ни ездил,всегда проезжал окружную,как не ехал и на знаки и под них.Чудом один раз выехал на окружную.А сил вспомнить как это получилось-не могу.А выезд это до зоопарка или после.Где то там внизу есть знак на Львов вроде.На перекрёстке уходить влево (если ехать из Киева).Это то место или нет7+1
за с. Біла Криниця є розв*язка (якщо їдеш з Київа). там по знакам
контроль на линии ребята
кондуктор гаркнула в салон
и я заметил как старушка
из сумки вынула кастет
Опубликовано 17 Сентябрь 2012 - 15:44
OB,А выезд это до зоопарка или после.Где то там внизу есть знак на Львов вроде.На перекрёстке уходить влево (если ехать из Киева).Это то место или нет7

ти там зараз нічого не впізнаєш...
там зараз величезна розв*язка. тобі треба буде перед зоопарком давати праворуч (по знакам) і під мостом (розв*язкою) чухати праворуч на Львів.

OB, це ще в процесі будівництва, але тобі їхати зправа.
Изменено: shur@, 17 Сентябрь 2012 - 15:45
Опубликовано 20 Сентябрь 2012 - 14:47
Wolf-rv, На мототреці (навпроти) шрот по опелях, як їхати на фоззі то за заправкою другий поворот направо.
На черняка да, шрот дуже радує цінами, багато чого там купляв і за смачними цінами, горбаків це космос поцінах, на млинівській краще їхати в четвер-пятницю (ціни як коли). В костополі непоганий шрот. На базарі (динамо) бушка, якщо знаєш ціни по шротах тож можна непогані речі вицепить, за адеквтні гроші. Ну і форум рулить однозначно))))
може є в кого номера телефонів на ці шроти...
1 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых