Треба 10 мішків піску. Де можна накопати недалеко??
в епіцентрі
Опубликовано 01 Июнь 2018 - 13:35
Треба 10 мішків піску. Де можна накопати недалеко??
https://www.google.c...0!1m0!3e0?hl=uk
Десь 15-17км. від Рівного. Копав що в 1 що в 2 місці.
Опубликовано 01 Июнь 2018 - 19:38
Треба 10 мішків піску. Де можна накопати недалеко??у сусіда глянути
а якщо серйозно, то 10 мішків це 50 кг * 10 = 500 кг = 0,5 тони. я собі вчора купив прицепчик піску, якраз 0,5 тони, за 80 грн. (160 грн / т). це маже один повний ковш трактора-навантажувача. ним же й "погрузили". на Дворецькій.
а хочеш в мішках - біля готелю Підкова продають... но вийде значно дорожче.
Забив на цей форум за власним бажанням та бажанням його "карликів"((
-= Жизнь - это болезнь, которая передаётся половым путём ... =-
Опубликовано 02 Июнь 2018 - 20:15
Kamaz_DUDE, сьоді профтикав, хоча й чув що хтось бібікає...
Кум вже купив в мішках... Йому впадло)шустрий в тебе кум... бо за годину другу навіть таксисти не змогли підказати.
Опубликовано 20 Июнь 2018 - 12:33
і як? дорога? відпочинок? умови? розтрати? фотозвіт?))ого кіко питань...
нас "друзі" запрошували до себе на базу, велика група людей була (бл 55 чол.). дорога більш-менш, від Луцька до Ковеля найгірша, є кілька ділянок досить небезпечних (напливи асфальту, колійність). Від Рівного до Луцька (закриваючи очі на перші 7-8 км) норм. від Ковеля до з*їзду з траси на Любомль добра дорога (варшавка). ну і від Любомля до місця теж без криміналу. відпочинок бімба, з погодою пощастило, купалися скільки хотіли. комарів тьма, але то тільки в лісі. умови шикарні, усе що треба. для дітей все враховано - батути, ігрова кімната з безліччю іграшок,різноманітні розваги й ігри... розтрати - тільки харчування 2000 грн. на 8 днів і все. навіть дорогу туди/назад компенсували.
Опубликовано 30 Июнь 2018 - 22:09
Усім , привіт вирішим розібратись з противотуманками задніми( не горіли) як дібрався до них до вияснилось що ліва лампочка є і вона працює
А от права не працює, там нема лампочки , але там відрізняється отвір з лівої туманкою
переставляв лампочки з лівої на праву, в патрон зализить, і світить а от в отвір ні, лампочка велика (скидаю фото)
Може хтось знає яка лампочка має бути ?
Опубликовано 06 Июль 2018 - 21:06
Зняв обшивку і тут таке, пробки немає і вже трухляве
що порадите ?
Я коли зняв обшивку то пробка була збоку і вмятина на отворі, десь на камінь хтось наїхав і пробку вибило. Але до трухлі вмене ще нідійшло, тільки пробка була вже дохла, купив іншу і все гут.
Здери слой трухлявої вібри і тоді побачиш наскільки там мертвий метал. Ну далі як написав igorokkk,
Изменено: ТЕРІ, 06 Июль 2018 - 21:07
Опубликовано 09 Июль 2018 - 13:04
Вопрос по освещению салона. Центральный плафон , при открытии двери не загораются 2 лампочки. Но в нем еще есть 2 лампочки и 2 кнопки, так вони працють ы включаються а от при открытии двери не загораются ??
Ті що з кнопками світять тільки при включеному запаленні. Інші вмикаються від концевиків або вручну від крутялки яка вмиає головне світло (тянеш її на себе). Лампочки я думаю робочі? Тоді можна попробувати вийняти плафон та перевірити чи норм фішка підключена ну а потім тестер і продзвонювати, шукати де собака зарита
Описав принцип роботи плафона Вектри Б але думаю в Омезі згоже
Опубликовано 09 Июль 2018 - 19:17
устроЇм двіж у Рівному. ?????? паті? зліт? дружні фото??? епіцентр. піцца. може шушляк(шашлик)??заходь
а по темі - літо, фіх кого збереш
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых