А ти думалаКласс... Как ты меня так подловил
?

Опубликовано 23 Декабрь 2009 - 00:03
Опубликовано 23 Декабрь 2009 - 07:32
Опубликовано 23 Декабрь 2009 - 08:37
1. Радиостанции " Quansheng TG-6A "и" TYT TH-F8 " .
2. Пневматическая винтовка Hatsan Mod. 125 TH-CAMO
Опубликовано 23 Декабрь 2009 - 10:40
Нешановні одноклубники які латентно несуть.... або та вимахуються як москалоподібні гуманоїди. Візьміть свою пяту точку і очольте колонну ідучих на північний бангладеш (як мінімум)
Слава Україні!!!
Бидло францюватє, та вишивата, можє шурувати в відомий напрямок .
Опубликовано 23 Декабрь 2009 - 10:49
да Nickolyak тебе там дійсно не хватало,шкода ,що в тебе не вийшло,але усе ще попереду........чесно кажучи не вистачає слів виразит всі почуття, що на мене нахлинули........радість..........заздрість(біла)................гордість.......
......смуток.........я не знаю що сказати....молодці.....
Опубликовано 23 Декабрь 2009 - 11:06
Пока еще держусь - тем более грязь зафтро с утра наверное месить придеццо........ еду в командировку......в горы.........И шо? Получаетсо???
Нешановні одноклубники які латентно несуть.... або та вимахуються як москалоподібні гуманоїди. Візьміть свою пяту точку і очольте колонну ідучих на північний бангладеш (як мінімум)
Слава Україні!!!
Опубликовано 23 Декабрь 2009 - 11:49
Опубликовано 23 Декабрь 2009 - 12:23
...........так что буду компенсировать утерянные кадры.....с помощью видео.......
чекаєм з нетерпінням.
...вечером постараюсь выложить небольшое видео.....шоб вы тоже не забывали.....
Опубликовано 23 Декабрь 2009 - 13:11
В вас вже відлига? В нас -1 і дощ вже години три. Все покрите півсантиметровою коркою льоду. Правда, в місті на дорозі не встигає замерзати, а от десь в полі... Тяжко собі уявити, що в горах робиться... Так що будь обережний!Пока еще держусь - тем более грязь зафтро с утра наверное месить придеццо........ еду в командировку......в горы.........
Изменено: Hurricane, 23 Декабрь 2009 - 13:12
Опубликовано 23 Декабрь 2009 - 17:06
бєлочка я камєнти читаю,але якшо чесно то не всіх знаю як звати і який нік.Если честно я сама чувствовала что ошиблась, но все терялась в догадках
- то ли права... то ли люди комментов не читают совсем и по сему не исправляют меня...
Опубликовано 23 Декабрь 2009 - 21:59
За бухунаАх ти б...хун , ти ж казав що Алекс сам впав
Изменено: Ugeen_K, 23 Декабрь 2009 - 22:03
Слава Україні!!!
Опубликовано 23 Декабрь 2009 - 23:58
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых