Трускавец йа уже думал - перезвонил в одно интересное место - там мест нету (((Ugeen_K, потім всіх в Трускавець на води
Так что будем лечиццо местнойц Львовской водой
Изменено: Ugeen_K, 08 Декабрь 2009 - 11:30
Опубликовано 08 Декабрь 2009 - 11:30
Трускавец йа уже думал - перезвонил в одно интересное место - там мест нету (((Ugeen_K, потім всіх в Трускавець на води
Изменено: Ugeen_K, 08 Декабрь 2009 - 11:30
Нешановні одноклубники які латентно несуть.... або та вимахуються як москалоподібні гуманоїди. Візьміть свою пяту точку і очольте колонну ідучих на північний бангладеш (як мінімум)
Слава Україні!!!
Бидло францюватє, та вишивата, можє шурувати в відомий напрямок .
Опубликовано 08 Декабрь 2009 - 11:32
вань там будуть старшокласники, покажеш який ти ас
«Тільки тим історія належить,
хто за неї бореться й живе»!
Опубликовано 08 Декабрь 2009 - 11:58
Блек - это я так... чет развеселилась... ща возьму себя в лапки и буду поряднюська
буду писать тока на идиологические темы - коротко, ясно, с опорой на факты
ангела смерті не цікавить чи приготований мертвому саван
Опубликовано 08 Декабрь 2009 - 12:11
нє-а, а йому на рахунок "слабості" не вірюLutsk, вы там только не усердствуйте и не слушайте Юджина что он "слабий"
ти по світязю судиш? хм..може й правда...Ваще ты перед мероприятием - это хорошая примета
ангела смерті не цікавить чи приготований мертвому саван
Опубликовано 08 Декабрь 2009 - 12:50
Готельний комплекс «Валентина» розташований у м. Львові в мальовничому курортному селищі Брюховичі в самому центрі. Готель оточують величні сосни, по яких стрибають білки і на яких збираються різні птахи, вранці створюючи чарівні мелодії.
Опубликовано 08 Декабрь 2009 - 13:00
Опубликовано 08 Декабрь 2009 - 14:11
Опубликовано 08 Декабрь 2009 - 14:28
Думаєш мені легше?: 01 дн в кума, 07-катерини (похресниця), 10-дн в дядька, 11-дн в тещі, 13-андрія кум і брат, 19-миколая- дн в швагра, сам микола-миколайович, а там і корпоратив. і новий рік....А я не приїду, на жаль. Дуже багато витрат у грудні - техогляд пройшов, на роботі за Андрія треба буде проставитись, дома хоча б з сім"єю і найближчими друзями відмітити, потім Миколая, потім в начальника ювілей - 50 років, потім Новий рік... Дружина зараз не працює, я сам... не потягну я фінансово ще й опелівку у Львові...
Хоча ідея Суперрр!
Опубликовано 08 Декабрь 2009 - 14:38
давай небудем меряццо пьянками...не місяць а сплошна п’янка....
Нешановні одноклубники які латентно несуть.... або та вимахуються як москалоподібні гуманоїди. Візьміть свою пяту точку і очольте колонну ідучих на північний бангладеш (як мінімум)
Слава Україні!!!
Бидло францюватє, та вишивата, можє шурувати в відомий напрямок .
Опубликовано 08 Декабрь 2009 - 15:35
Опубликовано 08 Декабрь 2009 - 17:22
Розкинем по всім то й війде копійки, головне прагнення прибути. Так що велкам...
Опубликовано 08 Декабрь 2009 - 17:46
Думаєш мені легше?: 01 дн в кума, 07-катерини (похресниця), 10-дн в дядька, 11-дн в тещі, 13-андрія кум і брат, 19-миколая- дн в швагра, сам микола-миколайович, а там і корпоратив. і новий рік....
не місяць а сплошна п'янка....
Изменено: lutsyuk, 08 Декабрь 2009 - 17:48
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых