bazl, в якому обсязі будеш?
По повній программі?
думаю по повній

Опубликовано 13 Декабрь 2009 - 07:47
Добро пожаловать! Всегда рады!реб ята) - я то конкретно не вчітивався у програму - але хочу приземлить свій ОПЕЛЬ в тей час і в тому місці разом з дружиною)
1. Радиостанции " Quansheng TG-6A "и" TYT TH-F8 " .
2. Пневматическая винтовка Hatsan Mod. 125 TH-CAMO
Опубликовано 13 Декабрь 2009 - 07:48
о_о. не знаю як інші, але я був би радий познайомитись (нажаль цей рік в ваше місто жодного разу не потрапляв)...Да тут и я задумался.... Есть вариант, что по присутвую
шуша давай прикидай так, щоб потрапити...а то на фесті, якось не дуже вийшло поспілкуватись, в києв ми за різними графіками їздимо...Так-с... уже становится интересненько.... давайте прикинем примерные сроки приезжих... может и совпадёт?
юра, діма й інші львівяни, які причетні до організації - вам просто супермеганадзвичайновеликийреспект.Теперь о программе проведения мероприятия... уточнено на 22.30 12.12.2009
1. Сбор и "ловля по всему городу" приезжающих и прибывающих гостей и участников. (с утра и до 12.00)
2. Торжественное сопровождение и доставка прибывших в место расположения... база в смт. Брюховичи (Львовская область)(по мере прибытия)
3. Встреча, расселение и подготовка участников к убытию на экскурсию во Львов. (до 15.00)
4. Проезд в автобусе до Львова - 20 минут (до 16.00)
5. Экскурсия (продвинутая) с посещением кафе - 3 часа (с 16.00 до 19.00)
6. Возвращеие автобусом на "базу". (до 20.00)
7. Праздничный ужин (банкет) с медведями и цыганами...(с 20.00 и до...
)
8. Желающие спать - спят в номерах... остальные - где упали![]()
9. Тревожное пробуждение, глажка морды лица, улучшение настроения, завтрак+кофе, а не пиво (так как всем за руль)... убытие во Львов. (до 12.00)
10. Обзорная экскурсия по центру Львова, с посещением кафе и шопингом(с 13.00 до 16.00, можно и позже...)
11. Марш Славянки и слёзное прощание с обещаиями вернуццо...![]()
(как получится
)
я в шоці, яка точність (297!!!!!!)...блін, якщо у вас на все такі ціни, може пора у львів жити перебиратись???Внесены изменения в "Прайс3"
не тільки я. і не тільки з луцькаЕщё Андрюха (Луцк) должен в пятницу приехать;)
думаю дадуть львівяни відповідь й все зрозуміємо...А то Луцк вчера целый вечер -18, пятница, ночная экскурсия... а могет я чего не поняла от переизбытка чуйств
дик я взагалі безробітнийВот видишь!!! А у Lutska - не рабочий
фання ти хаттУ багатих свої причуди
так шо там вчітуватись, бери автівку й айда до нас....реб ята) - я то конкретно не вчітивався у програму - але хочу приземлить свій ОПЕЛЬ в тей час і в тому місці разом з дружиною)
ангела смерті не цікавить чи приготований мертвому саван
Опубликовано 13 Декабрь 2009 - 08:59
юра, діма й інші львівяни, які причетні до організації - вам просто супермеганадзвичайновеликийреспект.
але, є два питання
- що робити людям, які припруть 18 (це маю бути не тільки я, а й ще декілька людей)? блек ніби нічну екскурсію обіцяв?
Опубликовано 13 Декабрь 2009 - 09:16
з цим не вяжетьсяLutsk, так я її і написав
всі заходи щодо Опелівки починаються в суботу з 12.00 в смт.Брюховичи
Опубликовано 13 Декабрь 2009 - 09:24
Куда в таку далеч,ще й сніг мороздумаю по повній
, тільки не знаю чи залишатися ночувати в Брюхах чи їхати додому на Сихів
Я полюбе підтянусь, але не зню на скільки, хіба мене кудись відкомандерують але це не реально.Ти чим будеш?(добиратись)щось це
з цим не вяжеться![]()
народ є сенс приїзджати в пятницю ввечері? організуємо якусь програму крім алкогольної?
Опубликовано 13 Декабрь 2009 - 10:05
Изменено: Мірик, 13 Декабрь 2009 - 10:07
Опубликовано 13 Декабрь 2009 - 10:24
Думаю чим швидше тим краще,але все по змозіВсієї теми не читав, але поняв що треба бути 19( а може і 18) десь біля Львова, з собою мати троха грошей, а стакан і горілку організовують львівяни, я все правильно зрозумів? якщо так, то 95% що буду! правда ще не знаю сам чи ні з ночівлею чи без... коли останній термін щоб дати відповідь?
Опубликовано 13 Декабрь 2009 - 11:19
Изменено: Lutsk, 13 Декабрь 2009 - 11:20
Опубликовано 13 Декабрь 2009 - 11:26
бокс файнийvovik1104, ЯК БОКС.
![]()
ДУМАЮ ЩО, ЗАБАВА БУДЕ КЛЬОВА.
120грн.з чєлла. там в прайсі з верху на все розцінки єтак-с...я туплю, але запитаю.
сума 297 грн. (в прайсі) - це з врахуванням 1 ночі + їжа та екскурсія на суботу-неділю? якщо приїздити в пятницю скільки буде ночівля?
Изменено: vovik1104, 13 Декабрь 2009 - 11:35
Опубликовано 13 Декабрь 2009 - 11:51
80938798012 Альо- альо
Опубликовано 13 Декабрь 2009 - 12:42
Советую внимательно перечитать пост пост №225 ... там постоянно обновляется вся информация, в том числе и по ценамВсієї теми не читав, але поняв що треба бути 19( а може і 18) десь біля Львова, з собою мати троха грошей, а стакан і горілку організовують львівяни, я все правильно зрозумів? якщо так, то 95% що буду! правда ще не знаю сам чи ні з ночівлею чи без... коли останній термін щоб дати відповідь?
Думаю, соберёмся, посидим где-нибудь... побеседуем, снимем стресс...А я про шо . Приїду в пятницю близько 21-22 год , на екскурсію навряд чи захочу , а от зняти стрес після тяжкого робочого тижня , саме воно
Всё обновил в посте №225... изучаем)))так-с...я туплю, але запитаю.
сума 297 грн. (в прайсі) - це з врахуванням 1 ночі + їжа та екскурсія на суботу-неділю? якщо приїздити в пятницю скільки буде ночівля?
Супер! Сейчас определимся!Пропоную переглянути цю ссилочку і вибрати салютики.
http://salute.lviv.ua/
Всё предусмотреть не возможно... вкусы у всех разные.Є пропозиція в графу про шашлик в противовіс горілці додати ще вино . Я думаю що винопийці будуть , моя наприклад горілки взагалі не вживає (я не винен
)
Опубликовано 13 Декабрь 2009 - 13:02
Всё обновил в посте №225... изучаем)))
«Тільки тим історія належить,
хто за неї бореться й живе»!
Опубликовано 13 Декабрь 2009 - 13:07
Негребёт - заказано!Юра по поводу прибуття 18,12 ми ще не визначились...
Ты таки не ошибся!Я не помилився ??? К нам едет ХОЛОСТЯК ???
Опубликовано 13 Декабрь 2009 - 13:29
Ты таки не ошибся!
![]()
Вовка будет с намииии!!!
Опубликовано 13 Декабрь 2009 - 13:37
Опубликовано 13 Декабрь 2009 - 13:39
Поступило предложение!!!
Для тех, кто приезжает в пятницу, вместо экскурсий организовать вечером баню!
Господа-львовяне! Black, FANTEK, STELS,
Кто может помочь с этим делом?
...шо...???... не ждали...???.......
![]()
...гатофьте печень.....
![]()
«Тільки тим історія належить,
хто за неї бореться й живе»!
0 пользователей, 0 гостей, 0 скрытых