Слабак(с)
та ладно! состоял шо ли? прям весь процесс, через кандидата? пить точно должен! и курить!
Опубликовано 20 Январь 2025 - 21:01
Успел не подать на "кандидатство в члены". Остальные ступени прошел, на руководящих должностях уровня ячейки. Так что могу и не куритьта ладно! состоял шо ли? прям весь процесс, через кандидата? пить точно должен! и курить!
100 - це абревіатура. Мій тел. 093-459-22-20 з 09-00 до 21-00
Несправності бувають брудні та іржаві. Я за брудні, вони легше виправляються.
Опубликовано 20 Январь 2025 - 22:21
В апреле 2022 исполнялось 50лет курительного стажа пообещал жене, что брошу, а в феврале началась война... так и курю до окончания войны ...
Ну війна то чисто відмазка))))) Так і скажи що кинути не маєш бажання
Друзей очерчивая круг, не раскрывайте всем объятия. Порой размах широкий рук...... весьма удобен для распятия!
Учите латынь, в аду с вами никто по-английски разговаривать не будет.
Опубликовано 21 Январь 2025 - 11:17
Цікаво, а навіщо вам кидати курити?
Гарне запитання.
По перше намагаємось протягнути подовш, а по друге економія бюджету та і жінка іноді скаржиться на неприємний запах.
Але, це означає роботу без перекурів (читай - без відпочинку). Навіть собака буде ображатися, з якою я кожен час зараз виходжу до двору на перекур.
Опубликовано 21 Январь 2025 - 12:15
Я все життя не курю, але це не значить шо фігачу без перестанку.
Доречі, перекур це не спроба відпочити, а вимушена зупинка роботи чи навіть відпочинку на вимогу нікотинової залежності мозку.
Хлопці, та признайтнся, що у вас маленька ломка, така манюсюсінька. Це очевидний факт. Це певна залежність. Яка впливає на гаманець, на здоров"я і т.д.
Робота без перекурів... Щас....
Курці та алканавти в максимумі скорочують собі життя на десятки років плюс/мінус. Це типу менше переробилися? Дуже цікава арихметика. Та вроді не мули, що ходять по колу і крутять млина без зупину.
А вишенькою на торті практично завжди бачу майже стопроцентний результат пожежі у маєтку. Коли знаходять зажарену людину у ліжку.
Причину знаєте, куріння у нетверезому стані в постілі. Оце воістіну видающийся привіт усім нащадкам, таке довго ще "вдячні" діти пам"ятати будуть. Доборе, що це буває досить рідко.
Вагомою складовою таких залежностей як куриво та алкоголь є психологічна складова. Саме залежностей. Це спроба відволіктися, переключитися, скинути пар.
В житті очінь дохріна стресових факторів. От людина і шукає собі варіант простого скидання нервового тригеру. То всьо понятно і навіть зрозуміло науці і медикам, от в чому проблема.
А щоби здихатися від одних залежностей, людина вимушена залазити у інші.
Кинуш курити, можеш почати заїдати нерви, штани через три місяці луснуть. Все досить індивідуально у кожного з нас. Досить багато питань втомлюють розвинутий мозок.
Ви навіть тут організували тему щоби отримати моральну підтримку від форумчан. І шо цікаво це нормально. Хоча питання нормальності відносне.
У мого знайомого, наприклад, шеф психіатр, ліківав і лікує залежних від алкоголю та наркотиків, клієнти дорогі, але парадокс життя виявляється у тому, що психіатр певний період життя сам пішов у штопор алкоголю. Хоча сам інтелігент, жінка і сім"я також виховані в лучших традиціях. Вроді зараз викараскався, працює. Зато може тепер клієнту сказати шо можете не розповідати, сам в курсі.
На мою думку, типу ІМХО, щоби щось змінювати, треба або від чогось тікати, або до чогось прагнути. Ну кінцеву зупинку життєвого шляху ми всі з вами розуміємо, питання як приємно провести відміряний час життя без великих витрат або втрат. Оце задачка з багатьма невідомими.
Хтось кудись починає змінювати свою зону комфорту. Кудись лізе (або на когось ), стрибає, літає, купляє бажане авто молодості, сідає на мотоцикла, навіть на війну йде. Життя розвертається іншими боками і навіть барвами. І при цьому можна навіть вже не кидати курити!
Та тут таке створитися і може закрутитися, що никотин то взагалі ніачом.
А ви кажете пробую кинути... А потім, ви перспективи прорахували?
Почнете наприклад спортом займатися, тестостерон піднімете. А жінка вона вже не та, гормони ій карму пошліфували не тільки отими родами.
Шо, ломонетеся до молодих і завзятих? А далі питання з коханками по Шекспіру. Бути чи не бути. Горизон катастроф.
Я вже й забув за що тут агітував, кидати чи ні?.......... Щось уже і самому ніяково.
Та ну вас....
Изменено: baton45, 21 Январь 2025 - 12:19
Опубликовано 21 Январь 2025 - 13:31
Комусь тут явно пора трактати видавати, бо місцеву аудиторію вже давно перерісЯ все життя не курю, але це не значить шо фігачу без перестанку.
Доречі, перекур це не спроба відпочити, а вимушена зупинка роботи чи навіть відпочинку на вимогу нікотинової залежності мозку.
Хлопці, та признайтнся, що у вас маленька ломка, така манюсюсінька. Це очевидний факт. Це певна залежність. Яка впливає на гаманець, на здоров"я і т.д.
Робота без перекурів... Щас....
Курці та алканавти в максимумі скорочують собі життя на десятки років плюс/мінус. Це типу менше переробилися? Дуже цікава арихметика.Та вроді не мули, що ходять по колу і крутять млина без зупину.
А вишенькою на торті практично завжди бачу майже стопроцентний результат пожежі у маєтку. Коли знаходять зажарену людину у ліжку.
Причину знаєте, куріння у нетверезому стані в постілі. Оце воістіну видающийся привіт усім нащадкам, таке довго ще "вдячні" діти пам"ятати будуть. Доборе, що це буває досить рідко.
Вагомою складовою таких залежностей як куриво та алкоголь є психологічна складова. Саме залежностей. Це спроба відволіктися, переключитися, скинути пар.
В житті очінь дохріна стресових факторів. От людина і шукає собі варіант простого скидання нервового тригеру. То всьо понятно і навіть зрозуміло науці і медикам, от в чому проблема.
А щоби здихатися від одних залежностей, людина вимушена залазити у інші.
Кинуш курити, можеш почати заїдати нерви, штани через три місяці луснуть. Все досить індивідуально у кожного з нас. Досить багато питань втомлюють розвинутий мозок.
Ви навіть тут організували тему щоби отримати моральну підтримку від форумчан. І шо цікаво це нормально. Хоча питання нормальності відносне.
У мого знайомого, наприклад, шеф психіатр, ліківав і лікує залежних від алкоголю та наркотиків, клієнти дорогі, але парадокс життя виявляється у тому, що психіатр певний період життя сам пішов у штопор алкоголю. Хоча сам інтелігент, жінка і сім"я також виховані в лучших традиціях. Вроді зараз викараскався, працює. Зато може тепер клієнту сказати шо можете не розповідати, сам в курсі.
На мою думку, типу ІМХО, щоби щось змінювати, треба або від чогось тікати, або до чогось прагнути. Ну кінцеву зупинку життєвого шляху ми всі з вами розуміємо, питання як приємно провести відміряний час життя без великих витрат або втрат. Оце задачка з багатьма невідомими.
Хтось кудись починає змінювати свою зону комфорту. Кудись лізе (або на когось), стрибає, літає, купляє бажане авто молодості, сідає на мотоцикла, навіть на війну йде. Життя розвертається іншими боками і навіть барвами. І при цьому можна навіть вже не кидати курити!
Та тут таке створитися і може закрутитися, що никотин то взагалі ніачом.
А ви кажете пробую кинути... А потім, ви перспективи прорахували?
Почнете наприклад спортом займатися, тестостерон піднімете. А жінка вона вже не та, гормони ій карму пошліфували не тільки отими родами.
Шо, ломонетеся до молодих і завзятих? А далі питання з коханками по Шекспіру. Бути чи не бути. Горизон катастроф.![]()
Я вже й забув за що тут агітував, кидати чи ні?..........Щось уже і самому ніяково.
Та ну вас....
Опубликовано 21 Январь 2025 - 14:47
Кинуш курити, можеш почати заїдати нерви, штани через три місяці луснуть.
О, це так! Колись черговий раз кидав палити, то відразу набрав майже 10 кіл зайвої ваги.
А що стосується здоров'я, то тут не вгадаєш, де впадеш... . До речі, коли вмирали від ковіду, то курців це майже не торкнулося, чув таку байку.
І залежність таки є, тут Ви праві. Мені допомогла книга Алена Кара, про яку тут вже згадували. Я її слухав в аудіо форматі і відразу забажалось кинути.
І ще, коли кидав, то встановив на смартфон застосунок "Не курю". Там відразу було видно, скільки не палиш, на скільки організм очистився, скільки днів життя додано і скільки коштів заощадив. Прикольно було спостерігати.
Изменено: PECHKIN, 21 Январь 2025 - 14:48
Опубликовано 21 Январь 2025 - 16:13
.
А що стосується здоров'я, то тут не вгадаєш, де впадеш... . До речі, коли вмирали від ковіду, то курців це майже не торкнулося, чув таку байку.
Дідо розповідав, про різницю, хто палить цигарки без фільтра а хто з фільтром. Перші помирають у середу, другі у четвер
Опубликовано 21 Январь 2025 - 16:25
Именно байка.До речі, коли вмирали від ковіду, то курців це майже не торкнулося, чув таку байку.
Опубликовано 21 Январь 2025 - 17:00
Мені допомогла книга Алена КараЯкщо відверто, вважаю цей варіант єдиним безвідмовним і доволі комфортним методом. Сам курив 25 років. В 2009-му кинув різко, прочитавши книгу (читав, правда, як попало, місяці чотири))). Не курив 10 років, все було чудово, розслабився і забув про підступність нікотину. На новорічному корпоративі по п'яні на спір (на "слабо") викурив цигарку "Мальборо". Не вщувся, як через місяць вже димів, як паровоз.)) Якраз почалася епоха електроніки, прикольно і цікаво було. Перепробував усе: айкос, гло, вейп... Ну, хто в темі, той розуміє.
Опубликовано 23 Январь 2025 - 18:35
Рік тому знову прочитав книгу (читав місяці чотири))) і кинув.
"Нет ничего проще, чем бросить курить – я сам делал это сотни раз" (Марк Твен)
Така сама. Дуже, дуже, дуууууже боюсь першої затяжки, бо знаю шо з того буде. Але алкоголь вбиває страх і - та ми по одній, і всьо.
Горизон катастроф.
фантазія - залік)
Всім, хто бажає зіскочити, бажаю успіху і твердості. Однозначно це буде правильне рішення.
+1. НЕ палити - набагато приємніше.
стрибає, літає, купляє бажане авто молодості, сідає на мотоцикла, навіть на війну йде.
тю, так то варіанти самовбитися, прогнозовано чи випадково, пофіг - з цигаркою чи без. В тренажерку або на фітнес себе випхнути - отут так, важливо палиш чи ні. Бо легені виходять із чату вже після пари тижнів від чергової клятої "одної сигаретки"
Изменено: Люля, 23 Январь 2025 - 18:48
Опубликовано 23 Январь 2025 - 18:45
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых