Перейти к содержимому

Реклама

Фото
- - - - -

Попытаюсь бросить куритьДолжно получится

• Чтобы отвечать, сперва войдите на форум
193 ответов в теме

molodec

molodec

Авторитет

• Сообщений 7772
  •  

Опубликовано 20 Январь 2025 - 20:49

Слабак(с)

та ладно! состоял шо ли? прям весь процесс, через кандидата? пить точно должен! и курить!

• 0

Rek

Rek

А був народжений, щоб бігти

• Сообщений 50361
  •  

Опубликовано 20 Январь 2025 - 21:01

та ладно! состоял шо ли? прям весь процесс, через кандидата? пить точно должен! и курить!

Успел не подать на "кандидатство в члены". Остальные ступени прошел, на руководящих должностях уровня ячейки. Так что могу и не курить

100 - це абревіатура.    Мій тел. 093-459-22-20 з 09-00 до 21-00

Несправності бувають брудні та іржаві. Я за брудні, вони легше виправляються.

Ник 78

Ник 78

Авторитет

• Сообщений 21279
  •  

Опубликовано 20 Январь 2025 - 22:21

В апреле 2022 исполнялось 50лет курительного стажа пообещал жене, что брошу, а в феврале началась война... так и курю до окончания войны ...

Ну війна то чисто відмазка))))) Так і скажи що кинути не маєш бажання :sm13_:

Друзей очерчивая круг, не раскрывайте всем объятия. Порой размах широкий рук...... весьма удобен для распятия!
Учите латынь, в аду с вами никто по-английски разговаривать не будет.
podpis_2016.png

baton45

baton45

Авторитет

• Сообщений 1752
  •  

Опубликовано 21 Январь 2025 - 10:46

Цікаво, а навіщо вам кидати курити? :smile423:

• 0

PECHKIN

PECHKIN

Частый гость

• Сообщений 46
  • Гос. номер:ВН3208ТР
  •  

Опубликовано 21 Январь 2025 - 11:17

Цікаво, а навіщо вам кидати курити? :smile423:

Гарне запитання. 

По перше намагаємось протягнути подовш, а по друге економія бюджету та і жінка іноді скаржиться на неприємний запах. 

Але, це означає роботу без перекурів (читай - без відпочинку). Навіть собака буде ображатися, з якою я кожен час зараз виходжу до двору на перекур. :sm13_:

• 0

baton45

baton45

Авторитет

• Сообщений 1752
  •  

Опубликовано 21 Январь 2025 - 12:15

Я все життя не курю, але це не значить шо фігачу без перестанку.

Доречі, перекур це не спроба відпочити, а вимушена зупинка роботи чи навіть відпочинку на вимогу нікотинової залежності мозку. 

Хлопці, та признайтнся, що у вас маленька ломка, така манюсюсінька. Це очевидний факт. Це певна залежність. Яка впливає на гаманець, на здоров"я і т.д. 

Робота без перекурів... Щас....  :sm13_:

Курці та алканавти в максимумі скорочують собі життя на десятки років плюс/мінус. Це типу менше переробилися? Дуже цікава арихметика. :sm13_: Та вроді не мули, що ходять по колу і крутять млина без зупину.

А вишенькою на торті практично завжди бачу майже стопроцентний результат пожежі у маєтку. Коли знаходять зажарену людину у ліжку.

Причину знаєте, куріння у нетверезому стані в постілі. Оце воістіну видающийся привіт усім нащадкам, таке довго ще "вдячні" діти пам"ятати будуть. Доборе, що це буває досить рідко.

Вагомою складовою таких залежностей як куриво та алкоголь є психологічна складова. Саме залежностей. Це спроба відволіктися, переключитися, скинути пар.

В житті очінь дохріна стресових факторів. От людина і шукає собі варіант простого скидання нервового тригеру. То всьо понятно і навіть зрозуміло науці і медикам, от в чому проблема.

А щоби здихатися від одних залежностей, людина вимушена залазити у інші.

Кинуш курити, можеш почати заїдати нерви, штани через три місяці луснуть. Все досить індивідуально у кожного з нас. Досить багато питань втомлюють розвинутий мозок.

Ви навіть тут організували тему щоби отримати  моральну підтримку від форумчан. І шо цікаво це нормально. Хоча питання нормальності відносне.

У мого знайомого, наприклад, шеф психіатр, ліківав і лікує залежних від алкоголю та наркотиків, клієнти дорогі, але парадокс життя виявляється у тому, що психіатр певний період життя сам пішов у штопор алкоголю. Хоча сам інтелігент, жінка  і сім"я також виховані в лучших традиціях. Вроді зараз викараскався, працює. Зато може тепер клієнту сказати шо можете не розповідати, сам в курсі.

На мою думку, типу ІМХО, щоби щось змінювати, треба або від чогось тікати, або до чогось прагнути. Ну кінцеву зупинку життєвого шляху ми всі з вами розуміємо, питання як приємно провести відміряний час життя без великих витрат або втрат. Оце задачка з багатьма невідомими.

Хтось кудись починає змінювати свою зону комфорту. Кудись лізе (або на когось :ad_new: ), стрибає, літає, купляє бажане авто молодості, сідає на мотоцикла, навіть на війну йде. Життя розвертається іншими боками і навіть барвами. І при цьому можна навіть вже не кидати курити! :sm13_:  Та тут таке створитися і може закрутитися, що никотин то взагалі  ніачом.

А ви кажете пробую кинути... А потім, ви перспективи прорахували?

Почнете наприклад спортом займатися, тестостерон піднімете. А жінка вона вже не та, гормони ій карму пошліфували не тільки отими родами.

Шо, ломонетеся до молодих і завзятих? А далі питання з коханками по Шекспіру. Бути чи не бути.  Горизон катастроф. :faceoff:  :ad_new:

Я вже й забув за що тут агітував, кидати чи ні?.......... :ukr:  Щось уже і самому ніяково.

Та ну вас.... :sm73:

Изменено: baton45, 21 Январь 2025 - 12:19

• 0

Андрюха 1981

Андрюха 1981

Авторитет

• Сообщений 974
  • Гос. номер:ВЕ5883АС
  •  

Опубликовано 21 Январь 2025 - 13:31

Я все життя не курю, але це не значить шо фігачу без перестанку.
Доречі, перекур це не спроба відпочити, а вимушена зупинка роботи чи навіть відпочинку на вимогу нікотинової залежності мозку.
Хлопці, та признайтнся, що у вас маленька ломка, така манюсюсінька. Це очевидний факт. Це певна залежність. Яка впливає на гаманець, на здоров"я і т.д.
Робота без перекурів... Щас.... :sm13_:
Курці та алканавти в максимумі скорочують собі життя на десятки років плюс/мінус. Це типу менше переробилися? Дуже цікава арихметика. :sm13_: Та вроді не мули, що ходять по колу і крутять млина без зупину.
А вишенькою на торті практично завжди бачу майже стопроцентний результат пожежі у маєтку. Коли знаходять зажарену людину у ліжку.
Причину знаєте, куріння у нетверезому стані в постілі. Оце воістіну видающийся привіт усім нащадкам, таке довго ще "вдячні" діти пам"ятати будуть. Доборе, що це буває досить рідко.

Вагомою складовою таких залежностей як куриво та алкоголь є психологічна складова. Саме залежностей. Це спроба відволіктися, переключитися, скинути пар.
В житті очінь дохріна стресових факторів. От людина і шукає собі варіант простого скидання нервового тригеру. То всьо понятно і навіть зрозуміло науці і медикам, от в чому проблема.
А щоби здихатися від одних залежностей, людина вимушена залазити у інші.
Кинуш курити, можеш почати заїдати нерви, штани через три місяці луснуть. Все досить індивідуально у кожного з нас. Досить багато питань втомлюють розвинутий мозок.
Ви навіть тут організували тему щоби отримати моральну підтримку від форумчан. І шо цікаво це нормально. Хоча питання нормальності відносне.
У мого знайомого, наприклад, шеф психіатр, ліківав і лікує залежних від алкоголю та наркотиків, клієнти дорогі, але парадокс життя виявляється у тому, що психіатр певний період життя сам пішов у штопор алкоголю. Хоча сам інтелігент, жінка і сім"я також виховані в лучших традиціях. Вроді зараз викараскався, працює. Зато може тепер клієнту сказати шо можете не розповідати, сам в курсі.

На мою думку, типу ІМХО, щоби щось змінювати, треба або від чогось тікати, або до чогось прагнути. Ну кінцеву зупинку життєвого шляху ми всі з вами розуміємо, питання як приємно провести відміряний час життя без великих витрат або втрат. Оце задачка з багатьма невідомими.
Хтось кудись починає змінювати свою зону комфорту. Кудись лізе (або на когось :ad_new: ), стрибає, літає, купляє бажане авто молодості, сідає на мотоцикла, навіть на війну йде. Життя розвертається іншими боками і навіть барвами. І при цьому можна навіть вже не кидати курити! :sm13_: Та тут таке створитися і може закрутитися, що никотин то взагалі ніачом.
А ви кажете пробую кинути... А потім, ви перспективи прорахували?
Почнете наприклад спортом займатися, тестостерон піднімете. А жінка вона вже не та, гормони ій карму пошліфували не тільки отими родами.
Шо, ломонетеся до молодих і завзятих? А далі питання з коханками по Шекспіру. Бути чи не бути. Горизон катастроф. :faceoff: :ad_new:

Я вже й забув за що тут агітував, кидати чи ні?.......... :ukr: Щось уже і самому ніяково.

Комусь тут явно пора трактати видавати, бо місцеву аудиторію вже давно переріс

Надіслано від мого M2102J20SG, використовуючи Tapatalk
  • 0

molodec

molodec

Авторитет

• Сообщений 7772
  •  

Опубликовано 21 Январь 2025 - 14:07

Я вже й забув за що тут агітував, кидати чи ні?.......... :ukr:  Щось уже і самому ніяково.

:sm13_:

• 0

PECHKIN

PECHKIN

Частый гость

• Сообщений 46
  • Гос. номер:ВН3208ТР
  •  

Опубликовано 21 Январь 2025 - 14:47

Кинуш курити, можеш почати заїдати нерви, штани через три місяці луснуть. 

О,  це так! Колись черговий раз кидав палити, то відразу набрав майже 10 кіл зайвої ваги. 

А що стосується здоров'я, то тут не вгадаєш, де впадеш... . До речі, коли вмирали від ковіду, то курців це майже не торкнулося, чув таку байку.

І залежність таки є, тут Ви праві. Мені допомогла книга Алена Кара, про яку тут вже згадували.  Я її слухав в аудіо форматі і відразу забажалось кинути. 

І  ще, коли кидав, то встановив на смартфон застосунок "Не курю". Там відразу було видно, скільки не палиш, на скільки організм очистився, скільки днів життя додано і скільки коштів заощадив. Прикольно було спостерігати.  

Изменено: PECHKIN, 21 Январь 2025 - 14:48

• 0

figarey

figarey

Авторитет

• Сообщений 5655
  •  

Опубликовано 21 Январь 2025 - 16:13

А що стосується здоров'я, то тут не вгадаєш, де впадеш... . До речі, коли вмирали від ковіду, то курців це майже не торкнулося, чув таку байку.

Дідо розповідав, про різницю, хто палить цигарки без фільтра а хто з фільтром. Перші помирають у середу, другі у четвер  :sm12_:

• 0

bzhasso

bzhasso

Авторитет

• Сообщений 4281
    & народная ТурбоОмерика 2.0.0
  • Гос. номер:АЕ3448HI
  •  

Опубликовано 21 Январь 2025 - 16:25

До речі, коли вмирали від ковіду, то курців це майже не торкнулося, чув таку байку.

Именно байка.
Тут вопрос генетики и общего состояния здоровья.
Много людей прикончили на ИВЛ потому что нет специалистов умеющих тонко и индивидуально работать и чувствовать пациента....
Из моего круга общения один очень богатый человек ( с большой буквы О) не спас отца: всего на день позже обратились в больницу
  • 0

:hi: 

Викт

Викт

Дока

• Сообщений 544
    OAJ ST A17DTC 13
  •  

Опубликовано 21 Январь 2025 - 17:00

Мені допомогла книга Алена Кара
Якщо відверто, вважаю цей варіант єдиним безвідмовним і доволі комфортним методом. Сам курив 25 років. В 2009-му кинув різко, прочитавши книгу (читав, правда, як попало, місяці чотири))). Не курив 10 років, все було чудово, розслабився і забув про підступність нікотину. На новорічному корпоративі по п'яні на спір (на "слабо") викурив цигарку "Мальборо". Не вщувся, як через місяць вже димів, як паровоз.)) Якраз почалася епоха електроніки, прикольно і цікаво було. Перепробував усе: айкос, гло, вейп... Ну, хто в темі, той розуміє.
Рік тому знову прочитав книгу (читав місяці чотири))) і кинув. Було важче, ніж вперше. Все-таки, шкода для здоров'я від айкосу менша, ніж від стандартних цигарок (принаймні, так вважається). Відповідно, мотивація слабша. Але воно того варте.
Всім, хто бажає зіскочити, бажаю успіху і твердості. Однозначно це буде правильне рішення.
  • 0

Люля

Люля

Авторитет

• Сообщений 12809
  •  

Опубликовано 23 Январь 2025 - 18:35

Рік тому знову прочитав книгу (читав місяці чотири))) і кинув.

"Нет ничего проще, чем бросить курить – я сам делал это сотни раз" (Марк Твен)  :sm13_:

Така сама. Дуже, дуже, дуууууже боюсь першої затяжки, бо знаю шо з того буде. Але алкоголь вбиває страх  :faceoff:  і - та ми по одній, і всьо.

Горизон катастроф.

фантазія - залік)

Всім, хто бажає зіскочити, бажаю успіху і твердості. Однозначно це буде правильне рішення.

+1. НЕ палити - набагато приємніше.

стрибає, літає, купляє бажане авто молодості, сідає на мотоцикла, навіть на війну йде.

тю, так то варіанти самовбитися, прогнозовано чи випадково, пофіг - з цигаркою чи без. В тренажерку або на фітнес себе випхнути  - отут так, важливо палиш чи ні. Бо легені виходять із чату вже після пари тижнів від чергової клятої "одної сигаретки"

Изменено: Люля, 23 Январь 2025 - 18:48

Спойлер

РАМКИ ОПЕЛЬКЛУБ в наличии

Шусман

Шусман

добрейшей души человек

• Сообщений 18604
  •  

Опубликовано 23 Январь 2025 - 18:45

Не курю й ніколи не курив . Та коли мова про байки , то один добрий знайомий , працює в британській розвідці , з Бондом на короткій нозі , він брехати не буде, розповідав що Черчеля вбив врач кардіолог .
Черчель як відомо воював в Африці , був в полоні , голод , лихоманка , під кінець життя ожиріння , кожен день 0,5-07 віскі , сигару з рота не виймав . Дожив до 91 , помер лише тому що лікар який все життя пропагандував здоровий образ життя, його зненавидів , ну і псіханув чисто щоб Черчиль статистику не порушував .
По розрахункам кардіологів він не повинен бути до шістдесяти дотягнути .
  • 0
Реклама в подписи запрещена

Люля

Люля

Авторитет

• Сообщений 12809
  •  

Опубликовано 23 Январь 2025 - 18:52

з Бондом на короткій нозі
з яким саме? Шон Конері, Пірс Броснан?
Спойлер

РАМКИ ОПЕЛЬКЛУБ в наличии

molodec

molodec

Авторитет

• Сообщений 7772
  •  

Опубликовано 23 Январь 2025 - 19:10

По розрахункам кардіологів він не повинен бути до шістдесяти дотягнути .

это все благодаря вискарю!

• 0

Шусман

Шусман

добрейшей души человек

• Сообщений 18604
  •  

Опубликовано 23 Январь 2025 - 20:19

Юля , який там Шон , пірс уирс , пірс це якась там фігня на морі . Бонд ось :

268261208.2.208x208s.jpg

• 0
Реклама в подписи запрещена

Bank

Bank

Фрілансер-сомельє, алчний програміст, егоїстичний ледар

• Сообщений 18334
  • Гос. номер:P0606
  •  

Опубликовано 23 Январь 2025 - 20:57

Шо там кидати, донці пообіцяв і все, тримаєш слово...

• 0

futbolfans

futbolfans

Авторитет

• Сообщений 6544
  •  

Опубликовано 24 Январь 2025 - 23:13

Шусман,

Бонд
пам,ятаю такі  :smile44:

наче була вже така / схожа тема  :smile44:

• 0