до речі - як там всюди досягаючий і всюдипроникаючий запах газу
?
Опубликовано 06 Октябрь 2014 - 15:39
Как первые впечатления?Форсунки громко цокают?
ну я б не сказав . в машині треба добре прислухатись щоб почути, коли відкритий капот то трохи є. може я ще добре не поняв в чому прикол мало їздив.
до речі - як там всюди досягаючий і всюдипроникаючий запах газу
?
запаху газу нечути, і насморку нема
сьогодні вже повним ходо пробиваю скільки стане зареєструвати це чудо :sm5:
Опубликовано 06 Октябрь 2014 - 15:39
alex75,Bernik,
запаху газу нечути, і насморку нема
питання до Lexa Shumi було. Памятаю, що він ГБО в машині за "версту чуял", не цитата .
Изменено: vito89, 06 Октябрь 2014 - 15:39
Ніколи не пробуйте спорити з дебілом...бо можете опуститись до його рівня, де він задавить вас своїм досвідом
Отих, від кого йде наруга три категорії всього: мій ворог, ворог мого друга та ще друг ворога мого.
Слава Україні!
Опубликовано 06 Октябрь 2014 - 15:40
питання до Lexa Shumi було. Памятаю, що він ГБО в машині за "версту чуял", не цитата .
ну по выхлопу реально слышно что машина на газу работает... запах таки нифига не бензиновый...
Опубликовано 06 Октябрь 2014 - 15:44
ну по выхлопу реально слышно что машина на газу работает... запах таки нифига не бензиновый...
Ну хз. Я різницю не особливо помічаю. Не кажу, що немає. Але реально інколи коли проходжу біля чийогось заведеного авто з ГБО - то запах газу чути набагато виразніше ніж в мене.
Изменено: vito89, 06 Октябрь 2014 - 15:45
Ніколи не пробуйте спорити з дебілом...бо можете опуститись до його рівня, де він задавить вас своїм досвідом
Отих, від кого йде наруга три категорії всього: мій ворог, ворог мого друга та ще друг ворога мого.
Слава Україні!
Опубликовано 06 Октябрь 2014 - 15:53
vito89,
я даже когда сзади какого то газированного авто на светофоре стою - в салоне слышу запах его выхлопа...
З.Ы. свой выхлоп тоже не нюхал
Опубликовано 06 Октябрь 2014 - 15:56
З.Ы. свой выхлоп тоже не нюхалГаз давно? Бо я зимою поки машину від снігу чистив добре нанюхався.
Слава Україні!
Опубликовано 06 Октябрь 2014 - 16:02
vito89,
год уже...
может я просто не обращал внимания...
как то нюхну
Опубликовано 06 Октябрь 2014 - 16:22
Каты стоят???? Без катов само собою шо слышно, у мну с 4 катами разницы шо бенз шо газ вообще нету... Я спецом нюхал...
Опубликовано 06 Октябрь 2014 - 16:33
у меня при работе на газе запах не чуствуется, а на бензе воняет.от це саме відчуття. Не міг би описати краще.
Слава Україні!
Опубликовано 06 Октябрь 2014 - 19:26
Каты стоят????
вообще я писал про другие машины...
но у мну кат таки вырезан... но свои выхлопы из пердака я пока не нюхал
Опубликовано 06 Октябрь 2014 - 20:05
понюхай что ли.. Тут все нюхают...
завтра обязательно нюхну
Опубликовано 06 Октябрь 2014 - 22:08
понюхай что ли.. Тут все нюхают...
завтра обязательно нюхну
От жешь.. сборище нюхачей
но свои выхлопы из пердака я пока не нюхал
Я спецом нюхал...
как то нюхну
добре нанюхався.
свой выхлоп тоже не нюхал
вихлоп поки що не нюхав
Люди, у вас все нормально?
Опубликовано 06 Октябрь 2014 - 22:46
![]()
![]()
![]()
Просто нанюхались.
Если система хорошо отрегулирована, то запах не присутствует
Опубликовано 07 Октябрь 2014 - 09:00
![]()
![]()
![]()
Цитати з форуму хіміків? Нє?
Слава Україні!
Опубликовано 07 Октябрь 2014 - 09:01
Слегка проспал сегодня.... торопился... и понюхать не успел
Опубликовано 07 Октябрь 2014 - 14:28
понюхай что ли..
понюхал ....
есть легкий запах выхлопа газа... но не такой резкий как у таксистов на Ланосах и т.д. :smile:
Тут все нюхают...
маХу дать пАнюхать
Опубликовано 07 Октябрь 2014 - 16:59
чё кушал то сегоднфя
жена пирожки с картошкой пожарила ..... ну в общем запах тебе понравится
Опубликовано 07 Октябрь 2014 - 17:31
Bulldozer,Дубль 2?
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых