Реклама
Киевский дорожный апокалипсисвсе нормально домой добрались?
Опубликовано 15 Январь 2018 - 22:08
Проехался по окружной...таки нужно транзит пускать отдельно, да...И Южный загружен всегда.
Да все положили бы на коррупцию, если бы инфрастуктуру по стране развивали, и президент на три срока
бы остался, если бы красоту наводили ![]()
Опубликовано 15 Январь 2018 - 22:59
В это время мну уже приготовил завтрак себе, жене и сыну и пошел гулять с собакой... ;)
Злий ти ВІтя...Теща,що?Сама собі готує???
![]()
Проехался по окружной...таки нужно транзит пускать отдельно, да..
То ще травневі свята не почалися,з посівною,"днями Визволення Києва" та інші радощі...
Изменено: Юстас, 15 Январь 2018 - 22:59
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 15 Январь 2018 - 23:31
ну какого мера выбрали тому и радуйтесь
строить окружную Киева не задача президента, не зависимо от фамилии президента
Ты не понял. Я не требую ни от кого ничего в этом плане.
Я про взгляд со стороны власти. Один из вариантов остаться у власти - что-то глобальное делать, что может создать хороший эффект и впечатления.
Опубликовано 16 Январь 2018 - 05:42
Проехался по окружной...таки нужно транзит пускать отдельно
так виталька ж паабищал, шо окружную окружной сделает в скорости...
хотя как говорят "обицянка - цяцянка, дурнэви радисть" (с) ![]()
Злий ти ВІтя...Теща,що?Сама собі готує???
![]()
![]()
не повіриш, таки так... але не тому зо злий...
вона пізно снідає, та й супчик якійсь, а мну зранку такого не готує... ![]()
Дядя Витя, дай поспать! )))
поrа ты спишь, за тебя сын порошенко работать должен?! ![]()
сегодгя вечером снег по прогнозу, завтра утром кто его расчищать будет?!
![]()
Изменено: lame, 16 Январь 2018 - 10:10
Опубликовано 16 Январь 2018 - 08:56
salex, ну не знаю, с такой точки зрения эту власть нужно чуть ли не короновать потому что за прошлый год в городе было столько сделано инфраструктурного строительства сколько я не помню не при одной власти за все время. ![]()
И я вижу какая подготовка ведётся к следующему году, имхо - мы офигеем.
А большая окружная, проект о котором говорят уже лет 10, и он на столько большой что даже все все сегодня встанут и займутся этим проектом - то врядли он за теже 10 лет будет реализован.
Хотя бы мосты через Днепр построить нужно. Одно это стоит нереальных денег, времени и сил.
Опубликовано 16 Январь 2018 - 09:53
Цього разу здох прогрес (або світле майбутнє) - Nissan Leaf прямо посеред мосту.
Що за люди, що елементарно не можуть розрахувати пробіг....
Мені такі нагадують людей, які приходять в супермаркет набирають купу продуктів, на касі рахують і виявляється невистачає грошей. Починають жонглювати тими продуктами, одне відмінили, не вистачає, потім друге і ще третє, а потім може знов перше врахувати. А ти стоїш за ними да думаєш ну ітіт вас за ногу...
![]()
Опубликовано 16 Январь 2018 - 10:18
Цього разу здох прогрес (або світле майбутнє) - Nissan Leaf прямо посеред мосту.
не май месяц, батарейка замерзла...
І чого ото в таку рань? 5:35 ))
шоп не заставлять тебя ждать, когда проснешься
![]()
Сніг обіцяють лише завтра вночі, але надовго! О_о
у мну тилипон на аккувезер заточен, тоже говорит, шо адлига и снег надолго
но снег уже сегодня с 21.00 ![]()
Опубликовано 16 Январь 2018 - 11:35
эту власть нужно чуть ли не короновать потому что за прошлый год в городе было столько сделано инфраструктурного строительства сколько я не помню не при одной власти за все время. И я вижу какая подготовка ведётся к следующему году, имхо - мы офигеем. А большая окружная, проект о котором говорят уже лет 10, и он на столько большой что даже все все сегодня встанут и займутся этим проектом - то врядли он за теже 10 лет будет реализован.
З якого буя короновать???
Як Кирпа зробив шматок окружної Від Пущі водиці до теплиці на Кондратюка...Так все і замерзло...
І будь хто піариться на окружній,але нічого не робить.
Навколо мАскви 4 транспортних кільця.
Навколо Мінська є повноцінна окружна.(дик в Білорусі 10млн. жителів на всю!!!Білорусь)
От чес слово-противно читати про "інфраструктурні досягнення" столиці.
Ці досягнення виглядають як на одному пальці постригли ніготь,а на всіх інших-ні!
Ремонт,Консультації,
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 16 Январь 2018 - 12:02
Теща,що?Сама собі готує???
Вона з собакою готовий корм топче
![]()
В это время мну уже приготовил завтрак себе, жене и сыну и пошел гулять с собакой... ;)
Ты пытаешься вызвать у меня чувство стыда?
Не получится
![]()
власть нужно чуть ли не короновать
в смысле, посадить?
![]()
А на площади митинг идет... Как положено нынче в стране, распалившийся братской любовью народ аплодирует братской войне (с. Несчастный случай)
... Ангелам не место на земле... Их присылают сюда по ошибке... А потом спохватываются...
Опубликовано 16 Январь 2018 - 12:40
От чес слово-противно читати про "інфраструктурні досягнення" столиці.
Та наче не заставляю. Не читай. Мені от про зраду читати не цікаво - не читаю і не коментую.
Я вважаю що з урахуванням обставин робиться досить багато. Але хочеться більше.
в смысле, посадить?![]()
![]()
Ну, нажаль без цього наші працювати не вміють. Покищо.
Опубликовано 16 Январь 2018 - 15:34
робиться досить багато.
Це коли місто вільне від корків,а не уявляє з себе смугу перепон.
Допоки не буде окружної,щоб не робив-пропускна можливість міськіх магістралей не збільшиться.
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 16 Январь 2018 - 15:57
не збільшиться.
в одній з європейських столиць, реалізовано питання так званих "перехоплюючих паркінгів"
водій, який їде з пригорода в місто, може залишити авто на БЕЗКОШТОВНОМУ охороняємому паркунгу на день, отримавши ще як бонус денний проїздний на всі види міського транспорту
в Києві зробили такий паркінг, 10 грн година
кому воно треба?
такий сервіс
я б особисто, залишава авто на безкоштовному паркінгу, мені не треба проїздного, треба лише залишити авто в безпеці.
але
![]()
Изменено: Толик13, 16 Январь 2018 - 15:59
список игнорируемых: Andre_71, Sergey78,KVS, M*A*S*H, Player, Leka,Кнапик, Шусман
Опубликовано 16 Январь 2018 - 15:59
Це коли місто вільне від корків,а не уявляє з себе смугу перепон.
Так, правильне і гарне твердження. Але в розрізі питання "хороша / погана поточна влада" - не доречне. Проблему корків, оту реальну, яка в нас є не можливо вирішити швидко і дешево, не тільки будівництво мостів і доріг ії вирішить, це комплексне рішення, реалізація якого в часі має терміни від десятиріччя. Імхо.
Людина використала клькість ремонтів доріг у місті як мірило ефективності влади, і поставила оцінку "незадовільно". Я просто не згодний з ним, бо якщо порівняти в тій самій системі координат - то робиться більше а ніж робилося до цього. Тоб-то за логікою і оцінку треба ставити іншу.
Опубликовано 16 Январь 2018 - 20:53
Навколо Мінська є повноцінна окружна.(дик в Білорусі 10млн. жителів на всю!!!Білорусь)
В Минске нет такой реки, как Днепр. А это серьезные мосты.
Но это во-вторых.
А во- первых минская кольцевая еще на картах времен СССР присутствует с 70-х годов, как минимум.
Изменено: Avtomobilist, 16 Январь 2018 - 20:57
Опубликовано 16 Январь 2018 - 21:31
Сегодня наблюдал за такими,две девушки студентки набрали не так и много,но всеравно не хватает.Отменили какое-то мясо еще какую-то хрень,но пиво 2.5 литра даже и не подумали!Що за люди, що елементарно не можуть розрахувати пробіг....
Мені такі нагадують людей, які приходять в супермаркет набирають купу продуктів, на касі рахують і виявляється невистачає грошей. Починають жонглювати тими продуктами, одне відмінили, не вистачає, потім друге і ще третє, а потім може знов перше врахувати. А ти стоїш за ними да думаєш ну ітіт вас за ногу...![]()
Просто прими это!Как доказать, что именно Микола?
В ігнорі - Vigors.
Опубликовано 16 Январь 2018 - 21:36
Я вам не скажу за всю Одессу..(с)
просто у мну подозрение.... причинно-следственное закралось
![]()
Просто прими это!
...когда в банке будешь подписывать кредитный договор или еще какой .... скажи им также ![]()
....интересно, что будет...
по сути - не приму, не знаю ктойто ![]()
Сча я такое же предупреждение заряжу:
Именем юзера УОК
ПОСТАНОВА
Завтра проснеммся - будет тепло и лето.
Бывалый юзер УОК подпись А. DESIGNER
...имеет такую же юр. силу ![]()
ничто не защищает от дебилов так, как юстиция
welcome, to the world of illusions
Опубликовано 16 Январь 2018 - 21:40
я б особисто, залишава авто на безкоштовному паркінгу, мені не треба проїздного, треба лише залишити авто в безпеці.
За тебе взагалі мова не йде.Ти тут свій,рідний.
Яким чином(по якій окружній)об'їхати Київ транзитчику що рухається з Одеси у Чернігів???
А тому хто преться з Полтави на Луцьк?Йому теж потрібен безкоштовний паркінг?
Питання об'їздної вивело б транзит з міста.
Нікому і в голову б не прийшло пертись через Київ,якби була об'їзна дорога...
Але в розрізі питання "хороша / погана поточна влада" - не доречне. Проблему корків, оту реальну, яка в нас є не можливо вирішити швидко і дешево, не тільки будівництво мостів і доріг ії вирішить, це комплексне рішення, реалізація якого в часі має терміни від десятиріччя. Імхо.
"Хороша/пагана влада",от реальну проблему корків яка в нас є-тільки поглибила.
Чого тільки варті рішення для боротьби з корками:
-перекриття руху вантажного транспорту через місто з 8 до 20години.Це просто порушення конституційних прав громадян.
-виділення полоси для громадського транспорту.Не більше як популізм,що перетворив 3 полосні проспекти на 2полосні.Таким чином дороги Києва зменшили свою пропускну здатність рівно на третину.
Зважаючи на ту кількість авто що придбали Кияни,на скільки авто дорожче ніж в Європі,скільки різних видатків здерто,за перше оформлення,суми вкладені в ціну палива і т.д....Ця окружна навколо Києва повинна бути давно побудована- з платиновими відбійниками по обидва боки дороги.
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 16 Январь 2018 - 21:59
так виталька ж паабищал, шо окружную окружной сделает в скорости...
хотя как говорят "обицянка - цяцянка, дурнэви радисть" (с)
Да тут нужно, что бы кто-то повыше обещал ![]()
salex, ну не знаю, с такой точки зрения эту власть нужно чуть ли не короновать потому что за прошлый год в городе было столько сделано инфраструктурного строительства сколько я не помню не при одной власти за все время.
И я вижу какая подготовка ведётся к следующему году, имхо - мы офигеем.
А большая окружная, проект о котором говорят уже лет 10, и он на столько большой что даже все все сегодня встанут и займутся этим проектом - то врядли он за теже 10 лет будет реализован.
Хотя бы мосты через Днепр построить нужно. Одно это стоит нереальных денег, времени и сил.
А что было? Я просто особо не фиксирую. ![]()
Съезды с Дарницкого что-то все никак...
На південному як завжди щось «здохло». Цього разу здох прогрес (або світле майбутнє) - Nissan Leaf прямо посеред мосту. Одразу пробка аж на позняки
Ехал в 9:30 - вроде не видел Лифа. Да, тянучка огого. Как только 4 полосы в 3 стали на мосту - сразу поехали...
Завтра снова на метро, я манал. ![]()
2 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых
-
Google (1)