Реклама

Киевский дорожный апокалипсисвсе нормально домой добрались?
Опубликовано 15 Январь 2018 - 22:08
Проехался по окружной...таки нужно транзит пускать отдельно, да...И Южный загружен всегда.
Да все положили бы на коррупцию, если бы инфрастуктуру по стране развивали, и президент на три срока бы остался, если бы красоту наводили
Опубликовано 15 Январь 2018 - 22:59
В это время мну уже приготовил завтрак себе, жене и сыну и пошел гулять с собакой... ;)
Злий ти ВІтя...Теща,що?Сама собі готує???
Проехался по окружной...таки нужно транзит пускать отдельно, да..
То ще травневі свята не почалися,з посівною,"днями Визволення Києва" та інші радощі...
Изменено: Юстас, 15 Январь 2018 - 22:59
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 15 Январь 2018 - 23:31
ну какого мера выбрали тому и радуйтесь
строить окружную Киева не задача президента, не зависимо от фамилии президента
Ты не понял. Я не требую ни от кого ничего в этом плане.
Я про взгляд со стороны власти. Один из вариантов остаться у власти - что-то глобальное делать, что может создать хороший эффект и впечатления.
Опубликовано 16 Январь 2018 - 05:42
Проехался по окружной...таки нужно транзит пускать отдельно
так виталька ж паабищал, шо окружную окружной сделает в скорости...
хотя как говорят "обицянка - цяцянка, дурнэви радисть" (с)
Злий ти ВІтя...Теща,що?Сама собі готує???
![]()
![]()
не повіриш, таки так... але не тому зо злий...
вона пізно снідає, та й супчик якійсь, а мну зранку такого не готує...
Дядя Витя, дай поспать! )))
поrа ты спишь, за тебя сын порошенко работать должен?!
сегодгя вечером снег по прогнозу, завтра утром кто его расчищать будет?!
Изменено: lame, 16 Январь 2018 - 10:10
Опубликовано 16 Январь 2018 - 08:56
salex, ну не знаю, с такой точки зрения эту власть нужно чуть ли не короновать потому что за прошлый год в городе было столько сделано инфраструктурного строительства сколько я не помню не при одной власти за все время.
И я вижу какая подготовка ведётся к следующему году, имхо - мы офигеем.
А большая окружная, проект о котором говорят уже лет 10, и он на столько большой что даже все все сегодня встанут и займутся этим проектом - то врядли он за теже 10 лет будет реализован.
Хотя бы мосты через Днепр построить нужно. Одно это стоит нереальных денег, времени и сил.
Опубликовано 16 Январь 2018 - 09:53
Цього разу здох прогрес (або світле майбутнє) - Nissan Leaf прямо посеред мосту.
Що за люди, що елементарно не можуть розрахувати пробіг....
Мені такі нагадують людей, які приходять в супермаркет набирають купу продуктів, на касі рахують і виявляється невистачає грошей. Починають жонглювати тими продуктами, одне відмінили, не вистачає, потім друге і ще третє, а потім може знов перше врахувати. А ти стоїш за ними да думаєш ну ітіт вас за ногу...
Опубликовано 16 Январь 2018 - 10:18
Цього разу здох прогрес (або світле майбутнє) - Nissan Leaf прямо посеред мосту.
не май месяц, батарейка замерзла...
І чого ото в таку рань? 5:35 ))
шоп не заставлять тебя ждать, когда проснешься
Сніг обіцяють лише завтра вночі, але надовго! О_о
у мну тилипон на аккувезер заточен, тоже говорит, шо адлига и снег надолго
но снег уже сегодня с 21.00
Опубликовано 16 Январь 2018 - 11:35
эту власть нужно чуть ли не короновать потому что за прошлый год в городе было столько сделано инфраструктурного строительства сколько я не помню не при одной власти за все время. И я вижу какая подготовка ведётся к следующему году, имхо - мы офигеем. А большая окружная, проект о котором говорят уже лет 10, и он на столько большой что даже все все сегодня встанут и займутся этим проектом - то врядли он за теже 10 лет будет реализован.
З якого буя короновать???
Як Кирпа зробив шматок окружної Від Пущі водиці до теплиці на Кондратюка...Так все і замерзло...
І будь хто піариться на окружній,але нічого не робить.
Навколо мАскви 4 транспортних кільця.
Навколо Мінська є повноцінна окружна.(дик в Білорусі 10млн. жителів на всю!!!Білорусь)
От чес слово-противно читати про "інфраструктурні досягнення" столиці.
Ці досягнення виглядають як на одному пальці постригли ніготь,а на всіх інших-ні!
Ремонт,Консультації,
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 16 Январь 2018 - 12:02
Теща,що?Сама собі готує???
Вона з собакою готовий корм топче
В это время мну уже приготовил завтрак себе, жене и сыну и пошел гулять с собакой... ;)
Ты пытаешься вызвать у меня чувство стыда? Не получится
власть нужно чуть ли не короновать
в смысле, посадить?
А на площади митинг идет... Как положено нынче в стране, распалившийся братской любовью народ аплодирует братской войне (с. Несчастный случай)
... Ангелам не место на земле... Их присылают сюда по ошибке... А потом спохватываются...
Опубликовано 16 Январь 2018 - 12:40
От чес слово-противно читати про "інфраструктурні досягнення" столиці.
Та наче не заставляю. Не читай. Мені от про зраду читати не цікаво - не читаю і не коментую.
Я вважаю що з урахуванням обставин робиться досить багато. Але хочеться більше.
в смысле, посадить?![]()
![]()
Ну, нажаль без цього наші працювати не вміють. Покищо.
Опубликовано 16 Январь 2018 - 15:34
робиться досить багато.
Це коли місто вільне від корків,а не уявляє з себе смугу перепон.
Допоки не буде окружної,щоб не робив-пропускна можливість міськіх магістралей не збільшиться.
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 16 Январь 2018 - 15:57
не збільшиться.
в одній з європейських столиць, реалізовано питання так званих "перехоплюючих паркінгів"
водій, який їде з пригорода в місто, може залишити авто на БЕЗКОШТОВНОМУ охороняємому паркунгу на день, отримавши ще як бонус денний проїздний на всі види міського транспорту
в Києві зробили такий паркінг, 10 грн година
кому воно треба?
такий сервіс
я б особисто, залишава авто на безкоштовному паркінгу, мені не треба проїздного, треба лише залишити авто в безпеці.
але
Изменено: Толик13, 16 Январь 2018 - 15:59
список игнорируемых: Andre_71, Sergey78,KVS, M*A*S*H, Player, Leka,Кнапик, Шусман
Опубликовано 16 Январь 2018 - 15:59
Це коли місто вільне від корків,а не уявляє з себе смугу перепон.
Так, правильне і гарне твердження. Але в розрізі питання "хороша / погана поточна влада" - не доречне. Проблему корків, оту реальну, яка в нас є не можливо вирішити швидко і дешево, не тільки будівництво мостів і доріг ії вирішить, це комплексне рішення, реалізація якого в часі має терміни від десятиріччя. Імхо.
Людина використала клькість ремонтів доріг у місті як мірило ефективності влади, і поставила оцінку "незадовільно". Я просто не згодний з ним, бо якщо порівняти в тій самій системі координат - то робиться більше а ніж робилося до цього. Тоб-то за логікою і оцінку треба ставити іншу.
Опубликовано 16 Январь 2018 - 20:53
Навколо Мінська є повноцінна окружна.(дик в Білорусі 10млн. жителів на всю!!!Білорусь)
В Минске нет такой реки, как Днепр. А это серьезные мосты.
Но это во-вторых.
А во- первых минская кольцевая еще на картах времен СССР присутствует с 70-х годов, как минимум.
Изменено: Avtomobilist, 16 Январь 2018 - 20:57
Опубликовано 16 Январь 2018 - 21:31
Сегодня наблюдал за такими,две девушки студентки набрали не так и много,но всеравно не хватает.Отменили какое-то мясо еще какую-то хрень,но пиво 2.5 литра даже и не подумали!Що за люди, що елементарно не можуть розрахувати пробіг....
Мені такі нагадують людей, які приходять в супермаркет набирають купу продуктів, на касі рахують і виявляється невистачає грошей. Починають жонглювати тими продуктами, одне відмінили, не вистачає, потім друге і ще третє, а потім може знов перше врахувати. А ти стоїш за ними да думаєш ну ітіт вас за ногу...![]()
Просто прими это!Как доказать, что именно Микола?
В ігнорі - Vigors.
Опубликовано 16 Январь 2018 - 21:36
Я вам не скажу за всю Одессу..(с)
просто у мну подозрение.... причинно-следственное закралось
Просто прими это!
...когда в банке будешь подписывать кредитный договор или еще какой .... скажи им также
....интересно, что будет...
по сути - не приму, не знаю ктойто
Сча я такое же предупреждение заряжу:
Именем юзера УОК
ПОСТАНОВА
Завтра проснеммся - будет тепло и лето.
Бывалый юзер УОК подпись А. DESIGNER
...имеет такую же юр. силу
ничто не защищает от дебилов так, как юстиция
welcome, to the world of illusions
Опубликовано 16 Январь 2018 - 21:40
я б особисто, залишава авто на безкоштовному паркінгу, мені не треба проїздного, треба лише залишити авто в безпеці.
За тебе взагалі мова не йде.Ти тут свій,рідний.
Яким чином(по якій окружній)об'їхати Київ транзитчику що рухається з Одеси у Чернігів???
А тому хто преться з Полтави на Луцьк?Йому теж потрібен безкоштовний паркінг?
Питання об'їздної вивело б транзит з міста.
Нікому і в голову б не прийшло пертись через Київ,якби була об'їзна дорога...
Але в розрізі питання "хороша / погана поточна влада" - не доречне. Проблему корків, оту реальну, яка в нас є не можливо вирішити швидко і дешево, не тільки будівництво мостів і доріг ії вирішить, це комплексне рішення, реалізація якого в часі має терміни від десятиріччя. Імхо.
"Хороша/пагана влада",от реальну проблему корків яка в нас є-тільки поглибила.
Чого тільки варті рішення для боротьби з корками:
-перекриття руху вантажного транспорту через місто з 8 до 20години.Це просто порушення конституційних прав громадян.
-виділення полоси для громадського транспорту.Не більше як популізм,що перетворив 3 полосні проспекти на 2полосні.Таким чином дороги Києва зменшили свою пропускну здатність рівно на третину.
Зважаючи на ту кількість авто що придбали Кияни,на скільки авто дорожче ніж в Європі,скільки різних видатків здерто,за перше оформлення,суми вкладені в ціну палива і т.д....Ця окружна навколо Києва повинна бути давно побудована- з платиновими відбійниками по обидва боки дороги.
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 16 Январь 2018 - 21:59
так виталька ж паабищал, шо окружную окружной сделает в скорости...
хотя как говорят "обицянка - цяцянка, дурнэви радисть" (с)
Да тут нужно, что бы кто-то повыше обещал
salex, ну не знаю, с такой точки зрения эту власть нужно чуть ли не короновать потому что за прошлый год в городе было столько сделано инфраструктурного строительства сколько я не помню не при одной власти за все время.
И я вижу какая подготовка ведётся к следующему году, имхо - мы офигеем.
А большая окружная, проект о котором говорят уже лет 10, и он на столько большой что даже все все сегодня встанут и займутся этим проектом - то врядли он за теже 10 лет будет реализован.
Хотя бы мосты через Днепр построить нужно. Одно это стоит нереальных денег, времени и сил.
А что было? Я просто особо не фиксирую.
Съезды с Дарницкого что-то все никак...
На південному як завжди щось «здохло». Цього разу здох прогрес (або світле майбутнє) - Nissan Leaf прямо посеред мосту. Одразу пробка аж на позняки
Ехал в 9:30 - вроде не видел Лифа. Да, тянучка огого. Как только 4 полосы в 3 стали на мосту - сразу поехали...
Завтра снова на метро, я манал.
1 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых