Может кто в курсе...Как котируются диски Brock Car Fasion (Germany)? Как то досего дня были не на слуху (ВВS, OZ, Irmsher...)
Решил на зад попробовать 8,5" ...
https://brock.de/Fel...6631434!C8F5855
Опубликовано 17 Январь 2019 - 10:43
Может кто в курсе...Как котируются диски Brock Car Fasion (Germany)? Как то досего дня были не на слуху (ВВS, OZ, Irmsher...)
Решил на зад попробовать 8,5" ...
https://brock.de/Fel...6631434!C8F5855
Опубликовано 18 Январь 2019 - 21:31
Cпасибо! Уже с вчера читаю (и подтверждение сертификата TUV в нем нашел)- а не смотря на штампы думал что они китайско/турецкая залипуха... Приятно был удивлен...! Вчера поставил.
Изменено: zender, 18 Январь 2019 - 21:36
Для женщин старше 16 лет и машин более 3 лет важен не возраст , а СОСТОЯНИЕ!!!
Опубликовано 26 Февраль 2024 - 09:39
Товариство, вітаю. Оскільки тема "Поговорим о колесных дисках", вирішив написати тут.
За два зимових сезони, колісні диски стомились більше, ніж за десять років їзди по території США)
Власне питання що із цим робити. Класика - піскоструй + порошок, чи є вже більш прогресивні методики впливу на ситуацію (швидше / дешевше / новітніше)?
Територіально Київ. Гадаю, що і березні перезуватимусь, тоді і буду готовий віддати їх на відновлення.
Фото додається
Опубликовано 26 Февраль 2024 - 15:07
Я как то пробовал так , облезла краска на второй зиме после покраски...чорний мат в балоні)
Изменено: bzhasso, 26 Февраль 2024 - 15:08
Опубликовано 26 Февраль 2024 - 18:50
Є гарний варіант - по бюджету, мабуть, дешевше за відновлення, якщо естетика муляє очі: олх... там за нормальний стан можна дати не всі гроші світу.
пс. правда не бачу сенсу в 17-х залізяках - важкі і рідкісні.
Изменено: Юрий Сергеевич, 26 Февраль 2024 - 18:55
ПТН ПНХ
Опубликовано 26 Февраль 2024 - 20:00
. Класика - піскоструй + порошок,
Не дуже воно тримається після зимових присипок....
Собі підфарбовую фарбою по іржі раз в 3-4 сезони
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 27 Февраль 2024 - 08:33
Не дуже воно тримається після зимових присипок....
Собі підфарбовую фарбою по іржі раз в 3-4 сезони
Отже порошкова фарба також злазить? Я думав вона вічна))
По бюджету. Піскоструй + порошок = 4тисгрн. Думаю це пару монет і можна шукати комплект інших залізяк із хорошим ЛФП
пс. правда не бачу сенсу в 17-х залізяках - важкі і рідкісні.
Залізяки не важчі за звичайний легкосплав. Легші за залізяки тільки ковані, які на мою думку не для зими. Комплект цей зимовий, по усіх канонах залізяки - те, що треба.
Є і вже давно: щітка - дриль/болгарка - чорний мат в балоні - ковпаки))
Відразу так і думав, будем бачить. Ковпаки у мене є, але щось я дуже негативно відношусь до їх встановлення. Від ковпаків одні лише проблеми.
Опубликовано 27 Февраль 2024 - 08:50
По весні вимий, чухни щіткою, намаж перетворювач іржі, протри антисиліконом, і 2-3 балони Престо чорний мат тобі має вистачити на 4 колеса. Бюджет до 800грн.
пс. Трохи важчі таки, або залізяки як катон... буває... колись давно міняв на модусі залізо на легкі, то рідні залізяки на 15* десь раза в 1.5-2 легші були від 13* від другого гольфа.
ПТН ПНХ
Опубликовано 27 Февраль 2024 - 09:55
які? мав на багатьох бюджетних авто ковпаки і жодної проблеми. Якщо старі треба звісно на хомути
, а з салону, або реношні тримались добре і так
Якщо ковпаки оригінальні, може й норм. У мене ж якісь дешманські, приїхали доречі із США)
Та як би не було, мені не подобаються ковпаки, ніякі. Краще гарно пофарбовані залізяки.
Опубликовано 27 Февраль 2024 - 15:16
Может слазит бо плохо подготовка к покраске проведена была? Я когда ( когда-то давно ) красил свои железки, с простого баллончика то ( это теперь понимаю) плохо обезжирил ...так он гуру пишуть, що не довго тому щастю бути, порошок злазить (
Изменено: bzhasso, 27 Февраль 2024 - 15:16
Опубликовано 28 Февраль 2024 - 14:14
Все залежить від якості фарбування. 6-7 років і нічого не злазить.
Ключова умова - якість фарбування
Чим, як і хто фарбує
В 2010 поміняв стокові "залізякі" на орігінальні легкосплавки. Брав звісно б/в з Воксхолла у Васі (Фантома), він тоді Астри -Г англічанки таскав на розбор.
Діскі були в прийнятному стані, але трохи с "бордюркою"
Поіхав в перше найблжче до мене СТО де реставрують диски.
Трохи проточили "бордюрку", шлифанули подряпини, отпескоструїли і пофарбували заново
Фарбували проршковою фарбою, єлектростатикою з запіканням в печі
Вже 14 років. Не бачу щоб хоч шось десь облазило
Так що, якщо після порошкового фарбування в когось через 3-4 навіть через 6 років "полізло", то це такі специ фарбували
Якщо правильно витриманий весь процесс фарбування і "запікання" фарби то ничого ніде не облазить
А процес там доволі таки геморойний.
Изменено: Igor C., 28 Февраль 2024 - 15:23
Опубликовано 28 Февраль 2024 - 19:27
Якщо правильно витриманий весь процесс фарбування і "запікання" фарби то ничого ніде не облазить А процес там доволі таки геморойний.
Добу диски не бачив. Забирав ще теплі
100 - це абревіатура. Мій тел. 093-459-22-20 з 09-00 до 21-00
Несправності бувають брудні та іржаві. Я за брудні, вони легше виправляються.
Опубликовано 08 Март 2024 - 07:53
В скобках - читал?Взаимоисключающие понятия
Та может и дороже...У каждого сво' понятие о "недорого"
В Одессе, порошковая покраска размера R14 - R15 где то в районе 700 - 800 грн шт, если без прокатки/проточки обода и устранения прочих дефектов
Думаю что в Киеве так же
Опубликовано 08 Март 2024 - 12:46
100 - це абревіатура. Мій тел. 093-459-22-20 з 09-00 до 21-00
Несправності бувають брудні та іржаві. Я за брудні, вони легше виправляються.
Опубликовано 10 Март 2024 - 18:51
Дабы не плодить тем- насоветуйте где хорошо и главное недорого ( относительно конечно) красят диски , желательно Оболонь, Минский массив, Куреневка.
В начале Сырецкой была фирма,, там знакомый красит все свои изделия, я там красил алюминиевую трубу для дымохода, говорили, что и диски красят, а вообще в гугле инфы море
Пешеход! Умирая на пешеходном переходе ПОМНИ: Ты был прав.
Опубликовано 11 Март 2024 - 08:18
Я смотрю что в Одессе лучше знают что творится в Киеве, чем сами Киевляне )))))
Спросил у родственника в Киеве, советует "CT-SERVICE". У них сеть шиномонтажей по Киеву, а так же занимаются реставрацией дисков. Говорит что и красят нормально и цены не космические
Опубликовано 11 Март 2024 - 09:28
..."CT-SERVICE"...
Подзвонив їм. Станом на зараз це найдешевша пропозиція по Києву із мені відомих. За свої 17-ті залізяки ніде менше 4 тисгрн я зустрічав, вказана вище контора озвучила 3400 гривень. Додатково шиномонтаж та роботи з відновлення (рихтування, зварювання, будь-яке відновлення за необхідності) рахуються додатково.
0 пользователей, 2 гостей, 0 скрытых