Vital, вітаю! Річ суперова! Давно знав "шо то добре", а потім шеф дав ЦУ - забезпечити в їдальню зворотній осмос, щоб харч був смачніший

. Згадав що є знайомі, що займаються водопідготовкою і поставив у нас на фірмі. Потім провів аналіз води (в нас є своя лаболаторія) бутильованої (Українські Джерела) , водопровідної та після зворотного осмосу, порівняв з ГОСТом "вода питна" і прозрів. Звичайна вода критики не витримувала по більшості показників, бутильвана навпаки, була дуже глибокої очистки і в ГОСТ не вписувалася, зато після осмосу - золота серединка
Для візуалізації їх співробітник мав з собою електролізер, який "онаочнює" те, що як правило, ми в звичайній воді не бачимо.
Після експериментів все наше керівництво забезпечене такими апаратами для домашнього використання. Як не встидно признатися, на жаль сам, до сьогодні користуюся Брітою, але до Нового Року ситуація поміняється
До речі із знижкою "для своїх" ці системи коштували 250 уо при ціні в Буль-Буль 1800 грн з "хвостиком" .
ЗІ ставили системи зворотнього осмосу "LIDER"