мені утеплилиглавнае - вовремя!...

Опубликовано 22 Март 2019 - 20:32
главнае - вовремя!...Краще пізно, аніж ніколи
Зважаючи на ціну(майже тисячу баксів ), навіть при нинішніх цінах на газ(автономне опалення), економічна доцільність досить сумнівна
Кондиціонеру прийдеться менше маслати також.Термос тримає тепло і холод.+1
Поправка: двом кондиціонерам.
Лучше плохой день на рыбалке, чем хороший - на работе
Пути рыбьи неисповедимы...
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 22 Март 2019 - 21:40
не при нашей жизни во всяк случае...
... і не на цій планеті
Купив на дачу собі зварювальний інвертор ПАТОН ВДІ 160 Е
Брав по хорошій ціні тут: https://e-1.com.ua/i...0e-dc-mma-_7964
Огляд під спойлером
Ну і маску: https://rozetka.com...._54627/p739124/
Изменено: Щукарь, 22 Март 2019 - 21:41
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 24 Март 2019 - 19:27
Купив на дачу собі зварювальний інверторТепер сушку для електродів мусиш прикупити.
#avtoshopvn,Вася згинь.Тут нормальні люди спілкуються.
Опубликовано 24 Март 2019 - 20:54
"Забава" ще та,навіть хорошим інвертором за 300-400 єврєів і досвідом.
Таладна, не пужай новичка проварного.
Я раніш купив напівавтомат, 5 в одному. Думав забеспечив себе. Але, електродами палить геть слабо, зварювати проволкою товсті шини не завжди вийде, бо на об'єктах струм просаджений зачасто. Так, авто переварити, ну ще щось "ювілірне".
Потім купив інвертор. Так тепер вже і не пам'ятаю коли в останнє на автомат балон заправляв.
Електрод просушується після пари-трійки раз притулів. У досвічених для цієї цілі спеціальні набалдашники на крокодилі.
За ВАСЮ п'ять балів. Я скаргу відправив, так нуль емоцій.
Опубликовано 24 Март 2019 - 21:10
Електрод просушується після пари-трійки раз притулів.Тирк,тирк...пів електрода обсипалося.
Я не знаю як по українських стандантартах називається-мейн стіл.Дає страшну окалину,треба після кожного шва збивати окалину і дивитись на якість,потім покривати якщо шов не суцільний.При тих електродах мейн стіл інвертор ідеальний.На дачі завариш все на 100 років вперед.
Опубликовано 24 Март 2019 - 21:59
Тепер сушку для електродів мусиш прикупити.А це ще нафіга? В мене десь в гаражі ще валяється зварювальний транформатор. То навіть з ним не було проблем.
Таладна, не пужай новичка проварного.Таладна, свій перший зварювальний трансформатор намотав сам, здається десь в 78-му році минулого століття(хвастаюсь рас) А в 90-х зробив вже інвертор(хвастаюсь два), але тоді ще на совкових комплектуючих, тому він працював неважно
Цей зварювальник я купив, щоб завжди був під рукою, і не треба було по дорозі на дачу заїджати за інвертором та маскою-хамелеон на роботу. А на роботі у нас GYSmi 160P, хороший апарат, але дуже утлий.
Так що треба ще розібратись, хто новичок в зварюванні
навчиться на власних помилках,або до нас звернетьсяПовторю ще раз:
Я раніш купив напівавтоматНа роботі Полуавтомат Edon-MIG 280, то звичайним інвертором майже ніхто не варить, це хіба що прошляпили і газ закінчився
Опубликовано 28 Март 2019 - 08:59
Но,есть минус для меня --маленький экран 10''І дорогий.Сотню долистав би і айпад .Купив вчора дитині,128 гіга,целюлар,можна звонити,екран та ж 10-ка,490 єврів.За 24 євра з чайни алюмінієвий протектор з ві фі клавою,виходить як ноутбук.514 євра супер агрегат.Ну і реальна гарантія по всьому світі.
Опубликовано 28 Март 2019 - 19:41
Опубликовано 28 Март 2019 - 20:58
не под все вещи яблочная операционка годится. Можно заморочится с установкой виртуалки, но зачем?І дорогий.Сотню долистав би і айпад .Купив вчора дитині,128 гіга,целюлар,можна звонити,екран та ж 10-ка,490 єврів.За 24 євра з чайни алюмінієвий протектор з ві фі клавою,виходить як ноутбук.514 євра супер агрегат.Ну і реальна гарантія по всьому світі.
Опубликовано 28 Март 2019 - 21:30
Опубликовано 04 Апрель 2019 - 07:23
Але напевно я став старийМузика вживу це тобі не на патіфоні.Це як футбол вживу і з ящика.Я 3 роки тому про...шляпив фестиваль.До цих пір жалію,склад був,просто мрія.
https://downloadfest.../download-2016/
Опубликовано 04 Апрель 2019 - 09:46
До цих пір жалію,склад був,просто мрія. https://downloadfest.../download-2016/
Очманіти можна. Як в прямому, так і в переносному сенсі.
Опубликовано 04 Апрель 2019 - 12:49
А ти знаєш про що там мова?Не зрозумів питання?..![]()
![]()
Я ж меломан зі стажем. Навіть дискотеки колись вів, записом музики на бобіни та касети на життя заробляв.
Опубликовано 04 Апрель 2019 - 21:18
Скажи?Простити собі не можу.190 фунтів квиток на всі 3 дні фестивалю,готель 200,літак 100,пропити проїсти 150.Блін,1 раз живу....
Грицю ! Тебе хоть 20 стукнуло ? Шо-то ты кипятком часто писяешь ...
А еще с дорослыми тут серешься за фигню всякую ..... Пороть тебя надо !
0 пользователей, 2 гостей, 0 скрытых