Сегодня видел живого настоящего Лойера. Он таки существует!Подтверждаю.

Опубликовано 21 Июнь 2019 - 14:41
Продуктивний місяць закриваю.
5 довідок (коротка записка на 1-2 стор)
3 проекти
2 статті в наукові журнали
2 паспорти свердловин (з бурінням та дослідами)
і паралельно багатомісячні 3 текучки (вони були й будуть)
Закриваю заздалегідь бо стало невносно ледаче і частково відпросився в начальства на вільний графік на тиждень.
Изменено: Ugeen_K, 21 Июнь 2019 - 14:42
Нешановні одноклубники які латентно несуть.... або та вимахуються як москалоподібні гуманоїди. Візьміть свою пяту точку і очольте колонну ідучих на північний бангладеш (як мінімум)
Слава Україні!!!
Бидло францюватє, та вишивата, можє шурувати в відомий напрямок .
Опубликовано 21 Июнь 2019 - 20:46
Ugeen_K,Шо ти з баблом будеш робити за то що здав 3 кіля мукалотури?
![]()
Разом з відданими за попередній тиждень "муклатурой" то буде в суммі десь три з половиною пачки паперу.
А гроші ... То гроші на основній работі. І вони потрачені пів року тому за пару місяців, на то що треба писати в "Жалуюсь" . І я ще певно до осені винен директору (за що йому окрема дяка).
Нешановні одноклубники які латентно несуть.... або та вимахуються як москалоподібні гуманоїди. Візьміть свою пяту точку і очольте колонну ідучих на північний бангладеш (як мінімум)
Слава Україні!!!
Опубликовано 24 Июнь 2019 - 16:06
мог бы уже метро просверлитьА потім Львівське море викопати
Лучше плохой день на рыбалке, чем хороший - на работе
Пути рыбьи неисповедимы...
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
Опубликовано 03 Июль 2019 - 14:21
А на горизонте Боденское озеро
я думав годинником вихваляєшся
Опубликовано 08 Июль 2019 - 17:53
и снова в бойПерелома-Макагон+ДрагонКєпітал
Ну хоч зарплата в тебе виростє ....
Слава Україні!!!
Опубликовано 23 Июль 2019 - 19:39
Отримання пластику (внутрішній паспорт який дає право проїзду по країнах ЄС і ЕЕА) за 1 робочий день не злізаючи з дивана.В неділю дивився якусь передачу про таможню,на паспортному контролі більше половини людей показують пластик,а не паспорт.У тут мені стукнуло в голову,якого милого я лажу як дурень з тим гросбухом?Одні проблеми.А пластик маленький і злодіям не потрібний.Смєркалось,поставив жінку до стінки і сфоткав телефоном,потім вона мене поставила.15 хвилин одним пальцем товчу по клаві,загружаю фотки,плачу 70 євро на двох.Сьогодні зранку пластики в почтовій скринці.Так само і поновлюю паспорт,тільки треба дати 75 євро на одного,почекати 2-3 робочих дні і паспорт в почтовій скринці.Проплата за звичайну чергу,такого поняття як терміново взагалі не існує.Навіть поляки які працюють зі мною не вірять в такий сервіс і взагалі в пластик з паспортом з дивану.
Опубликовано 23 Июль 2019 - 21:05
Отримання пластику (внутрішній паспорт який дає право проїзду по країнах ЄС і ЕЕА) за 1 робочий день не злізаючи з дивана.В неділю дивився якусь передачу про таможню,на паспортному контролі більше половини людей показують пластик,а не паспорт.У тут мені стукнуло в голову,якого милого я лажу як дурень з тим гросбухом?Одні проблеми.А пластик маленький і злодіям не потрібний.Смєркалось,поставив жінку до стінки і сфоткав телефоном,потім вона мене поставила.15 хвилин одним пальцем товчу по клаві,загружаю фотки,плачу 70 євро на двох.Сьогодні зранку пластики в почтовій скринці.Так само і поновлюю паспорт,тільки треба дати 75 євро на одного,почекати 2-3 робочих дні і паспорт в почтовій скринці.Проплата за звичайну чергу,такого поняття як терміново взагалі не існує.Навіть поляки які працюють зі мною не вірять в такий сервіс і взагалі в пластик з паспортом з дивану.
гейропа хулі.....
0 пользователей, 0 гостей, 0 скрытых