Звоните Paschaa ,который с Броваров,он имеет опыт снятия и разборки "газового фильтра".
Из личного-откручивать нужно нижнюю часть,в тисках зажимал ,середину,низ с помощью ремня и сильного усилич выкручивали(2 чел в помощь)
Опубликовано 19 Май 2015 - 14:07
Звоните Paschaa ,который с Броваров,он имеет опыт снятия и разборки "газового фильтра".
Из личного-откручивать нужно нижнюю часть,в тисках зажимал ,середину,низ с помощью ремня и сильного усилич выкручивали(2 чел в помощь)
+100 и я так же
Только не нижнюю часть , она сильно мягкая а ее ободок с верху он выступает немножко.
Рост опыта прямо пропорционален количеству выведенного из строя оборудования. (закон Мэрфи)
Опубликовано 15 Июнь 2015 - 19:32
Опубликовано 15 Июнь 2015 - 19:39
Чтобы слить масло раскручивать сепаратор не надо . Откручеваем подачу и выход газа,снимаем сепоратор,и через отверстие подачи сливаем 30 мин.,занимает процедура, ничего страшного в этом нет.Перестанет троить двигатель когда работает на cng.Раскручеваем только когда меняем одну из частей ,фильтр тонкой чистки или отстойник масла.
таким образом сольется только половина, + засрется верхний фильтр
Рост опыта прямо пропорционален количеству выведенного из строя оборудования. (закон Мэрфи)
Опубликовано 15 Июнь 2015 - 19:54
Опубликовано 29 Июль 2015 - 22:13
Ты наверное человек всезнайка? Почему засрётся верхний фильтр? Машина качает фильтр всегда и не засерается, я тоже поддерживаю что лучше слить масло а не давать каким то мастерам-ламастерам разберать. У меня товарищ ездит с поклееным сиператором , дал раскрутить таким как ты
Изменено: ТИМУР Combo 1.6 CNG, 29 Июль 2015 - 22:33
Опубликовано 30 Июль 2015 - 07:18
Ты наверное человек всезнайка?
Нет - машина за 5 лет стала моим хобби
Почему засрётся верхний фильтр? Машина качает фильтр всегда и не засерается, я тоже поддерживаю что лучше слить масло
Потому что таким способом уграл на своей машине форсунку и не хочу чтобы кто то наступал на теже грабли.
У меня товарищ ездит с поклееным сиператором , дал раскрутить таким как ты
Товарищу привет, я со своим высшим экономическим образованием делаю это сам и никого не прошу,на форумах полно пошаговой инструкций по проведении данной процедуры
поклееным сиператором
Высший пилотаж бреда чего там клеить,там высокое давление,
дал раскрутить таким как ты
кроме своей машини не крутил не кручу и крутить "тьфу-тьфу" не хочу, читай ответ выше
Пы Сы Интересный у тебя способ набивать посты
Опубликовано 01 Февраль 2024 - 14:37
В зависимости от температуры воздуха и уровня давления закачиваемого газа могут и 20, и 26 кубов задуть в пустые баллоны. Недавно клапан отсёк самый большой баллон, так пришлось эмпирическим путём высчитывать, сколько кубов входит в каждый баллон (из трёх).Подскажите какой объем баллонов на Opel Combo CNG 1.6? Читал, что 26 м.куб. Но заправил на 10 м.куб. (63 грн.) и по индикатору показало что уже есть процентов 70% топлива.
Изменено: Системщик, 01 Февраль 2024 - 19:30
Опубликовано 05 Февраль 2025 - 17:25
Добрий вечір. Хто може порадити по метановому комбо? Варто воно чи нє? Щас в мене комбо 2004року 1.7дтл мотор 65лс.
Мисль така щоб купити комбо з кращою комплектацією. Бо моя пуста як барабан. А от дивлюся 1.6метан часто в живому стані проскакують. От і задумався. Що скажете? Яка собівартість їзди на 2025рік? в городському режимі, я по місту в основному їзжу. Цей комбо в мене бере десь 6.5літри, минулий 95года тоже так брав. Дякую!
Опубликовано 05 Февраль 2025 - 17:58
Добрий вечір. Хто може порадити по метановому комбо? Варто воно чи нє? Щас в мене комбо 2004року 1.7дтл мотор 65лс.
Мисль така щоб купити комбо з кращою комплектацією. Бо моя пуста як барабан. А от дивлюся 1.6метан часто в живому стані проскакують. От і задумався. Що скажете? Яка собівартість їзди на 2025рік? в городському режимі, я по місту в основному їзжу. Цей комбо в мене бере десь 6.5літри, минулий 95года тоже так брав. Дякую!
Я у Львові, в межах міста знаю одну метанову заправку 10 км від мене через корки. Ось аргумент - я ніколи таку машину не куплю, пофіг комплектація. Якщо це не зупиняє - питання хто буде обслуговувати в разі потреби бо навіть звичайне ГБО, а в мене було 4 газовані авто, не кожному можна довірити. Ось ці два питання просто до "0" для мене зменшують шанс володіння таким авто.
Опубликовано 05 Февраль 2025 - 18:32
Комбо має бути тільки дизельнимДобрий вечір. Хто може порадити по метановому комбо? Варто воно чи нє? Щас в мене комбо 2004року 1.7дтл мотор 65лс.
Опубликовано 05 Февраль 2025 - 19:04
Я у Львові, в межах міста знаю одну метанову заправку 10 км від мене через корки. Ось аргумент - я ніколи таку машину не куплю, пофіг комплектація. Якщо це не зупиняє - питання хто буде обслуговувати в разі потреби бо навіть звичайне ГБО, а в мене було 4 газовані авто, не кожному можна довірити. Ось ці два питання просто до "0" для мене зменшують шанс володіння таким авто.
ну в Черкасах 3шт є. Дві з них даже по дорозі, кожен день проїзжаю одну з них...Але боюся 200атмосфер...Та й обслуговувати... була мисля на пропан переробити але...короче хіба що ціна шарова на машину на старті. А так я походу поняв що смисла нема... Часто здаю металлом по орботі,то бачу що там часто з грузовиків і автобусів тупо викидають на лом метанові балони, як я поняв переходять на пропан...Значить таки метан в наших реаліїх отстой...
Комбо має бути тільки дизельним
. ІМХО. Бензинові варіанти мають свої приколи. Метанові заправки дуже рідкісні. Пропан на 1,4 чи 1,6 буває, але відверто, ці двигуни не для такого фургона. Ще Астру Ж чи Корсу вони тягнуть. Там повинен стояти як мінімум 1,8, як варіант Z 18 XE. 5 років я мав Комбо 1,7 DTI ,пасажира оригінального, на 4 дверки. До 100поні додав чіпом. Витрата не змінилася, але ж як він почав гребти під собою..... У батька теж комбо, тільки 1,7 DI., Бердичів стайл. Вже 13 років як. Два перших роки ледве їздив той двигун на 65 поні. Але , як чіпонув одночасно зі своїм, то тато вже 10 років не вірить, що машина так може їхати. І обидва комбо були модернізовані КПП F17 w355 від Астри
Надіслано від мого M2102J20SG, використовуючи Tapatalk
О!!! оце тєма! а розкажіть за чіповку! в мене ДТЛ мотор, коробка ф13. Ви кажете розход не збільшився? У мене щас 6.5л по місту. З мінусів коробка підвиває,не сильно але є + люфти на внутрішніх шрусах. Тость чіповкою я кпп доб'ю як я поняв? А інтеркулер дає якийсь ефект? Я так поняв на дТі версії 75коней і кпп ф17 і інтеркулер?
Опубликовано 05 Февраль 2025 - 21:05
Тут на форумі є МаксимБ, який чіпом давно добре займається. Відшити єгр і добавити коней до сотні зможе без проблем. Якщо КПП вже доходить, то може й крякне швидше. Але не факт. У батька не було інтеркулера і КПП ф13 була. Після чіпу я поставив кулер від ДТІ варіанту. Коробка теж Ф13 стоїть, хоч і w355. Рідна КПП W374 була більш для ривка, але на новій двигун оберти менші тримає на швидкостіну в Черкасах 3шт є. Дві з них даже по дорозі, кожен день проїзжаю одну з них...Але боюся 200атмосфер...Та й обслуговувати... була мисля на пропан переробити але...короче хіба що ціна шарова на машину на старті. А так я походу поняв що смисла нема... Часто здаю металлом по орботі,то бачу що там часто з грузовиків і автобусів тупо викидають на лом метанові балони, як я поняв переходять на пропан...Значить таки метан в наших реаліїх отстой...
О!!! оце тєма! а розкажіть за чіповку! в мене ДТЛ мотор, коробка ф13. Ви кажете розход не збільшився? У мене щас 6.5л по місту. З мінусів коробка підвиває,не сильно але є + люфти на внутрішніх шрусах. Тость чіповкою я кпп доб'ю як я поняв? А інтеркулер дає якийсь ефект? Я так поняв на дТі версії 75коней і кпп ф17 і інтеркулер?
Опубликовано 05 Февраль 2025 - 23:41
Тут на форумі є МаксимБ, який чіпом давно добре займається. Відшити єгр і добавити коней до сотні зможе без проблем. Якщо КПП вже доходить, то може й крякне швидше. Але не факт. У батька не було інтеркулера і КПП ф13 була. Після чіпу я поставив кулер від ДТІ варіанту. Коробка теж Ф13 стоїть, хоч і w355. Рідна КПП W374 була більш для ривка, але на новій двигун оберти менші тримає на швидкості
добре дякую за інформацію. попробую написати максиму
Тут на форумі є МаксимБ, який чіпом давно добре займається. Відшити єгр і добавити коней до сотні зможе без проблем. Якщо КПП вже доходить, то може й крякне швидше. Але не факт. У батька не було інтеркулера і КПП ф13 була. Після чіпу я поставив кулер від ДТІ варіанту. Коробка теж Ф13 стоїть, хоч і w355. Рідна КПП W374 була більш для ривка, але на новій двигун оберти менші тримає на швидкості
щось попробував,то не можу знайти.а у вас контакту не має?
Опубликовано 07 Февраль 2025 - 16:44
Без пробілу перед Б, якщо я правильно пам'ятаю
Ні, з пробілом і крапкою після "В".
https://www.opel-clu.../68325-maxim-b/
Опубликовано 11 Февраль 2025 - 10:11
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых