Не зовсім те що хотів, але з того що побачив - тип форсунки потрібно змінити на хану грін. Після того перекалібрувати систему. Але там потрібно знижати рівень коефіцієнту до відмітки не вище 1,5. Краще щоб це зробили на сто ті хто в цьому шарять.
Изменено: Ник 78, 14 Октябрь 2025 - 17:45
Друзей очерчивая круг, не раскрывайте всем объятия. Порой размах широкий рук...... весьма удобен для распятия! Учите латынь, в аду с вами никто по-английски разговаривать не будет.
Не зовсім те що хотів, але з того що побачив - тип форсунки потрібно змінити на хану грін. Після того перекалібрувати систему. Але там потрібно знижати рівень коефіцієнту до відмітки не вище 1,5. Краще щоб це зробили на сто ті хто в цьому шарять.
ziMen, не пожалкуй коштів та викатай автівку по обд
Друзей очерчивая круг, не раскрывайте всем объятия. Порой размах широкий рук...... весьма удобен для распятия! Учите латынь, в аду с вами никто по-английски разговаривать не будет.
Такий двигун жалко калічити неправильним налаштуваннями. А потім "ГБО-зло".
В мене знайомий на Зафірці Б z16xer відключив газ. Наговорили йому.
Та й там Стаг Гофаст 200. Може і пальоний китай, х.з. Не питав. Тоді краще так.
P.S. Взнав трохи. Перегрівався блок двигуна, сгоріла катушка запалення, блок ГБО.
На скільки мені відомо із вчора по відео Автостронг про Z16XER у двигуна робоча 105, при перегріві скидується до 90 градусів температура.
Як воно могло так перегрітися... Після монтажу наладку і контроль періодичний ГБО більше не робили. То чого тоді піняти на безконтрольність. ХЗ. Може блок ГБО був пальоний.
Як це зробити?
я не знаю як її робити(((
Чого, нормальний власник Тесли. Все в світі знати не можливо.
А нє, шабаншники вміють все на світі. Ну ви поняли...
Не совсем в тему,но спрошу здесь-купил на с20не бу газ,lpg tech,сегодня подключил всё-на бензине работает на двух-трёх цилиндрах...снял газомозг,воткнул перемычки и заработали все...таки везти мозги обратно и вставлять их продавану в ж....у?
0
"Жизнь надо прожить так,чтобы голуби,пролетая над твоим памятником,терпели из уважения!"
Низколетящий, як що підключено все згідно схеми - то віддавай. Але система не сама легка в налаштуваннях.
Я так понял,если с перемычками всё норм работает,то подключено всё правильно,а по настройкам-пусть потом специально обученные люди настраивают,я дальше автокалибровки не хожу)
Да,перемычки,если что,воткнул в разъём газомозга,и нормально доехал домой
Изменено: Низколетящий, 15 Октябрь 2025 - 21:12
0
"Жизнь надо прожить так,чтобы голуби,пролетая над твоим памятником,терпели из уважения!"
Низколетящий, як що підключено все згідно схеми - то віддавай. Але система не сама легка в налаштуваннях.
В итоге,я это дело производил со снятым предохранителем питания гбо...если правильно помню-то на всех которые я ставил,это не влияло на работу на бензине...поставил предохранитель,тем самым дал питание эбу гбо и всё заработало...
0
... специально обученные люди настраивают,я дальше автокалибровки не хожу)
Спеціально навчені люди, це такі прості люди які беруть в руки книжки, чи дивляться відео і навчаються самостійно та спеціально.
І не обов"язково мати додатковий мозжечок у головному мозку. Достатьтньо бажання і трошки тями. Так доречі багато справ на світі робиться. Ядрьону фізику та філософію не чіпаємо.
Низколетящий, пред не повинен ніяк втручатись в роботи бензинової частини. Взагалі.
Ник 78, я как бы тоже был в этом уверен,далеко не первый раз ставил гбо,а тут оказалось так...попробую сегодня ещё раз без предохранителя,посмотрю что будет
0
Пвдключив комп - шось там втикав.....я не питав і через плече не дивився....Потім почистив форсунки..каже якщо не допоможе- требв їх( форсунки) поміняти....
Други день катаю...на холодну ледь відчуваеться переключення....після за весь день все ок( не відчуваю)....
буду дивитись далі....
Дякую за участь
....хоча треба подивитись чим відрізняються настройки - ті шо я скринив.......