аналогично, но пусть себе заливают
А я поеду заправлюсь.
Опубликовано 29 Апрель 2016 - 18:44
как тогда быть с заправками УкрАвто? У них еще дороже.понятия не имею о чём ты...
Забив на цей форум за власним бажанням та бажанням його "карликів"((
-= Жизнь - это болезнь, которая передаётся половым путём ... =-
Опубликовано 29 Апрель 2016 - 23:14
Нормальный бензин.
для кого как
но как тогда быть с заправками УкрАвто?
Опубликовано 30 Апрель 2016 - 08:29
понятия не имею о чём ты...
а почему для сравнения берется самый дорогой вариант?
Ну на ОККО гавно, которое на 3 рубля дороже
Получается, что на УкрАвто тоже гавно, но на 5 рублей дороже? И везде одинаковое ГЭ? С ваших слов получается, что можно заправляться бензином по 17-18 гривен и дешевле и бензин такой же как на ОККО? Как сказал бы Киселев - не думаю!
так и будьте сними, у нас их нет
Иногда с ними.
Опубликовано 01 Июнь 2016 - 20:46
Сёдня пришла смска: "на окко - знижки від 1 до 5 грн. на пальне (від 0,1 до 2 грн. на газ) або шанс виграти ВОЛЬВО при заправці від 15 л. до повного з фішка до 31.08.16."
офф.условия:
З 1 червня на ОККО заправитись якісним можна особливо вигідно, адже в мережі стартувала нова акція, в межах якої кожен учасник зможе перевірити свою удачу і виграти миттєво знижку на пальне до 5 грн/л або шанс позмагатись за авто Volvo V40 Cross Country.
Специфіка акції в тому, що кожен клієнт ОККО, який виконає умови – заправить будь-яке пальне (крім метану) від 15 л «до повного» із зареєстрованою карткою FISHKA – стане учасником безпрограшної акції. Витягнувши з барабану акційну картку, він миттєво дізнається про свою винагороду:
- знижку від 1 до 5 грн/л на бензин та дизель (від 10 коп./л до 2 грн/л – на ГАЗ)
Знижка надається миттєво за умови заправки «до повного». У випадку заправки не «до повного» або тимчасової відсутності зв’язку з процесингом FISHKA, сума знижки зарахується на клієнтський рахунок FISHKA і автоматично надасться при наступній заправці того самого виду пального з тією ж карткою FISHKA.
- шанс позмагатись за авто Volvo V40 Cross Country
Серед «щасливчиків», які впродовж місяця витягнули картку з написом «АВТО», на початку наступного місяця відбудеться футбольне змагання: з певної відстані необхідно забити гол у порожні ворота. Учасники б’ють по колу – хто не влучив – вилітає зі змагання. Той, у кого найдовша серія голів, отримує авто. Змагання за підсумками червня відбудеться 2 липня на стадіоні «Арена Львів».«Оскільки на паливному ринку України дуже сильна конкуренція, перемагає той, хто створює тренди, а не наслідує їх. І ця акція – яскравий приклад того, як, вивчивши запити клієнтів і додавши трохи креативу, можна створити абсолютно нове поєднання унікальної механіки, футбольного азарту, позитивних емоцій та вигідних знижок», – розповів керівник департаменту маркетингу мережі АЗК «ОККО» Василь Дмитрів.
Акція триває з 1.06 до 31.08.2016 р. або до моменту закінчення запасів акційних карток в мережі діючих АЗК «ОККО» по всій території України (за винятком АР Крим).
Опубликовано 02 Июнь 2016 - 23:00
вытащил сегодня скидку -1.15грн на литре, вместо прежних -1грн (при заправке на 500 грн)...
меня так воодушевленно поздравляли, как-будто я не заметил, что до этого подняли цену с 23х грн до 25 ))
Я тоже сегодня гривночку скинул на литре. :-)
ЗЫ. Ха, если я вытяну карточку с "Авто", то надо ехать через всю страну во Львов чтобы сыграть матч смерти ?
What doesn't kill you makes you stronger!
Опубликовано 03 Июнь 2016 - 15:44
Где-то месяц назад заправил полный бак на 95 бензин на который всегда была скидка, а после заправки оператор говорит - Вам поменяли скидку на другой вид топлива. После моих слов верните меня на 95, я не просил пуль, ответ - это не к нам
У нас так вся и все работают...
Опубликовано 01 Июль 2016 - 18:01
от окко пришло 2 смски: одна по бензу и дт, другая по газу.
по бензу и дт такого сочинения: "для вас на окко знижка на бензин та дт: 1,5 грн./л при заправцы выд 8 л. та выд 2 до 6 грн./л при заправцы выд 15л и до повного з фышка"
по газу: "для вас на окко знижка на газ выд 40 коп./л до 2,3 грн./л при заправцы выд 15 л до повного з фышка"
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых