Сабж
Тема для обговорення російського кіно та серіалів:
http://www.opel-club.com.ua/forum/topic/291146-snematograf-rf/
Обговорення російського кіно та серіалів у інших темах буде вважатися офтопом.
Опубликовано 24 Июнь 2006 - 11:34
Сабж
Тема для обговорення російського кіно та серіалів:
http://www.opel-club.com.ua/forum/topic/291146-snematograf-rf/
Обговорення російського кіно та серіалів у інших темах буде вважатися офтопом.
Опубликовано 28 Февраль 2018 - 17:43
Опубликовано 13 Март 2018 - 14:24
Перше враження від "Форми води" - хоча б півгодини подивитися, перше ніж виключити.
Друге враження (через годину, таке ж через 1 г 20 хв.) - сюжет є, але Спілберг зняв би це цікаво.
Підсумкове враження: ну ОК, як нєтлєнка прокатить. Тобто як для премії кінофестивалю - самоє оно, але друзям таке не рекомендують. Це твір мистецтва, а не кіно для глядача.
Дарма втраченим часом все одно не вважаю.
Якщо вже ми про переможців "Оскара", які не дуже сподобалися.
"Три щита" - протилежний попередньому. Фільм-то досить непоганий, але це настільки стоп'ятдесяте переспівування затасканого сюжету про бунт маленької упослідженої людини проти тотально корумпованого репресивного апарату у провінції, що капєц. Тільки, як правило, у цій ролі який-небуть дядько, який уміє битися і/або стріляти. Або дальнобойщики, або ще хтось такий. Красна його оцінка - 7.0, оскільки знято нормально. "Оскара" я там впритул не бачу. Я не вважаю це дарма потраченим часом, дивитися його не важко, але я дивився чисто з-за "Оскара", щоб зрозуміти за що його дали.
Опубликовано 19 Март 2018 - 13:12
«Тёмные времена» - фільм нормальний, у межах жанру, просто дуже банальний. Тим більше, (в тому числі) про Дюнкерк після "Дюнкерку" - з моєї точки зору, не вийшло.
Якби не було завищених очікувань у зв'язку з "Оскаром" - з натяжкою був би у сусідню тему.
Опубликовано 20 Март 2018 - 09:33
это фильм про личность Черчилля. Может ты про Черчилля раньше много читал, но для меня фильм стал открытием. Посмотрел с огромным удовольствием.«Тёмные времена» - фільм нормальний, у межах жанру, просто дуже банальний. Тим більше, (в тому числі) про Дюнкерк після "Дюнкерку" - з моєї точки зору, не вийшло.
Якби не було завищених очікувань у зв'язку з "Оскаром" - з натяжкою був би у сусідню тему.
Опубликовано 20 Март 2018 - 10:55
Черчіль - це Черчіль. Я і про Чемберлена з Деладьє читав.
Черчіль і без кіно крутий. Фільм - так собі. Тема про фільми, а не про прототипи героїв фільмів і не про роль фільмів у політпросвєті. Те, що фільм біографічний, не робить його видатним. Біографічні фільми - просто жанр кіно, це не достоїнство саме по собі.
Опубликовано 20 Март 2018 - 20:42
Складки Часу
Сюжет інфантильний, кіно десь на рівні нашої "Сторожової Застави".
ясно що підліткове, але халтура є халтура. Сценарій, і як результат сам фільм нелогічний, хлопчина той примазався нізвідки без мила в сюжет, і так само в кінці після такого іншопланетного перельоту, стільки пережитого трешу і екшону каже: бувай, мені пора додому наче вони просто поряд в магазі за хлібом в черзі стояли. Режисер рукожоп, спочатку оці дурнуваті сюжетні ляпи списуєш на загадковість, думаєш що згодом все стане ясно, але ні, то така дурня і є. Коротше все дуже посередньо.
Мордаті й сракаті фєєчкі на чолі з Уінфрі це так мило
Изменено: pierre, 21 Март 2018 - 08:26
Опубликовано 23 Март 2018 - 00:53
Документальный фильм о допинге в России получил "Оскар"Взагалі вперше чую. Покажи посилання.
Я маю на увазі на фільм, про допінг я поверхово в курсі.
Так-то тема не моя, але раптом.
Опубликовано 27 Март 2018 - 10:52
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых