Перейти к содержимому

Реклама

Фото

Будинок для активного відпочинку...Проект "Курінь рибака"

• Чтобы отвечать, сперва войдите на форум
1023 ответов в теме

Юстас

Юстас

кризис менеджер

• Сообщений 27606
  • Авто:Suzuki Jimny08,Судно на Підводних Крилах Казанка-М.
  •  

Опубликовано 23 Август 2016 - 08:33

Встановив над будиночком антену підсилювач сигналу для Інтертелекомовського інтернету.

Найближча станція за 18 км.Сигнал більш/менш-відяха з Ютуба йде безперервно. 

Для ноута придбав перетворювач з 12В(автомобільний акамулятор)на 18В ноутбука.

Це повідомлення написано з будиночка))

Докладніше трохи пізніше....

• 0

поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14

Ремонт,Консультації,

Допомога в пошуку запчастин.

Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.

Lexius

Lexius

Авторитет

• Сообщений 1789
    Була Ascona E18NV 1988
  •  

Опубликовано 23 Август 2016 - 09:40

Встановив над будиночком антену підсилювач сигналу для Інтертелекомовського інтернету.
Найближча станція за 18 км.Сигнал більш/менш-відяха з Ютуба йде безперервно.

Для ноута придбав перетворювач з 12В(автомобільний акамулятор)на 18В ноутбука.

Це повідомлення написано з будиночка))
Докладніше трохи пізніше....

В крайньому випадку можна подавати на ноутбук напругу прямо з акумулятора 12Вольт, але мотор при цьому повинен бути заглушений. Томущо при роботі генератора можуть бути стрибки напруги в автомобільній мережі, і це може вбити ноут.
Перевірено на ноутах 2008-2011 років, у яких напруга батареї 11.1Вольт. На сучасних із такою напругою батареї теж повинно робити, а от якщо напруга батареї буде більша, то тоді не получиться.
І ще один ньюанс, при цьому батарея заряджатись не буде! Воно буде працювати, але батарея буде або стояти на місці, або по трошечки розряджатись.
  • 0

lutsyuk

lutsyuk

Водій OPEL автобуса

• Сообщений 6245
  •  

Опубликовано 23 Август 2016 - 11:36

Юстас,А звідки береш електроенергію ?

Ясобі на дах втулив СБ 120 ват , в парі з гелевим акумулятором на 170 А-год. Повністю вистачає для роботи ТВ , тюнер т-2 , освітлення , водяний насос , зарядка телефонів і ноута , вентилятор . Акумулятора ще жодного разу не садив нижче 80% . На ранок , якщо сонячно , то до 11,00 акум повністю заряджений , якщо хмарно , то десь до 13,00.

Изменено: lutsyuk, 23 Август 2016 - 16:00

• 0

inoplanetyanin_2010.png

«Тільки тим історія належить,

хто за неї бореться й живе»!

Юстас

Юстас

кризис менеджер

• Сообщений 27606
  •  

Опубликовано 23 Август 2016 - 20:39

lutsyuk,

Іван-доброго вечора.

Поки що,над питанням зарядки автомобільного АКБ-не працював.

Так як буваю на відпочинку рідко-ну може пару вечорів в тиждень.Розраховую використовувати АКБ не більше 3годин в день.То заряджатись поки що буде або від підзарядки в гаражі,або від СБ.Вона в мене отака.

http://130.com.ua/pr...or-car-battery/

В крайньому випадку можна подавати на ноутбук напругу прямо з акумулятора 12Вольт але мотор при цьому повинен бути заглушений. Томущо при роботі генератора можуть бути стрибки напруги в автомобільній мережі, і це може вбити ноут.

Дякую,в мене АКБ встановлена окремо від авто/будьяких мереж.

Изменено: Юстас, 23 Август 2016 - 20:40

• 0

Ремонт,Консультації,

Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.

Юстас

Юстас

кризис менеджер

• Сообщений 27606
  •  

Опубликовано 08 Декабрь 2016 - 13:13

Може когось зацікавить...

http://www.barque.ru...ing_dacha_birch

Це не просто опис проекту-це взірець того,як людина може йти до мети.Не зважаючи на час,обставини,думку оточуючих.

Те,що одна рука золота,а інша золота тільки обсипана діамантами-само собою.А от,де як і з чого робилось-от в чому справжній подвиг!

Схиляю голову,як перед автором,так і перед його сім'єю...

• 0

Ремонт,Консультації,

Шусман

Шусман

добрейшей души человек

• Сообщений 18584
  •  

Опубликовано 08 Декабрь 2016 - 22:04

Юстас , конечно все что сделано своими руками и для себя , достойно похвалы . Человек увлеченный и хобби прекрасное .

Но внешне Березка , так себе . Похожа на то бесчисленное количество плавсредств , бегающих по Таиланду или Амазонке .

Твой домик радует глаз . , а Березка - корыто . Пусть функциональное , думаю там и внутри не сильно затишно . 

Равняйся на что то лучшее .

Изменено: Шусман, 08 Декабрь 2016 - 22:04

• 0
Реклама в подписи запрещена

Юстас

Юстас

кризис менеджер

• Сообщений 27606
  •  

Опубликовано 08 Декабрь 2016 - 22:29

Шусман,

Нє згодєн я з тобою...Берьозка-побудована,завдяки силі думці та мрії і вірі в себе...

Чувак же написав,шо:

Вот те истоки, которые всю жизнь питали мое желание — мечту построить большой комфортабельный катер Много воды утекло с тех пор. Имени моего среди героев нет, но я об этом не тужу Повидал Антарктиду и «ревущие сороковые», грозную Северную Атлантику и вулканы возле Рейкьявика. Побывал в портах многих стран мира. 

Вообще-то с постройкой судов я знаком не был Приходилось пользоваться литературой в Публичной библиотеке, куда меня пропускали со скрипом — только как ветерана войны, поскольку нет высшего образовани

Мое увлечение постройкой «Березки» казалось совершенно необычным тем деревенским жителям, которые меня окружали, Я ни с кем не скандалил, не увлекался спиртным — был всецело занят интересным делом и, возможно, со стороны выглядел инопланетянином. А кого-то раздражал, не подозревая об этом. Впоследствии мне поведали о том, что на меня, оказывается, жаловались в ОБХСС, сельсовет, райком и даже обком, словно я тайно делал личную атомную бомбу. 

shema_perevorota_korpusa_v_ellinge_small
Схема переворота корпуса в эллинге

Ворота моей верфи были всегда открыты, я охотно объяснял желающим, зачем и почему так старательно трачу свое свободное время. Верили ли мне, что я в этом нахожу удовольствие, не знаю. Только знаю, что не все любят работать, но все любят много получать. Может поэтому многие были уверены, что строится «Березка» на продажу... 

Люди сухопутные даже не ведают, какое удовольствие получает человек в общении с водой, какой это чудесный отдых от всех забот, когда слышишь ласковый плеск речных волн о берег. И плывешь на своем судне куда хочешь и как хочешь. 

По перше:От прікінь собі на хвилину,що тобі,в пору тотального дефіциту потрібно щось купить,а воно просто відсутнє.

Відсутнє як без грошей так і з ними...

По друге:Уяви-немає ніяких інтернетів,немає знань і...в бібліотеку не пускають!!!!!!!!Ні Гугла тобі,яндексів,вікіпедій-взагалі-нічого.

А досвіду-катма...

Чувак-реально крутіший за будь що.Як його не посадили,що він замість того,щоб бухать-плав дачу будував!!!Ваащє не уявляю.Це ж капіталістичне ізлішество,інакомисліє і пр. брєд!

Все зробоено класно- власними руками,з допомогою допотопних інструментів і матеріалів.Експоцентр тоді ще не працював)

• 0

Ремонт,Консультації,

Шусман

Шусман

добрейшей души человек

• Сообщений 18584
  •  

Опубликовано 08 Декабрь 2016 - 22:35

Ну на счет что в библиотеку не пускали , это ты переборщил . И журнал Катера и Яхты даже я , человек далекий от катеров и яхт мог свободно читать .

• 0

Юстас

Юстас

кризис менеджер

• Сообщений 27606
  •  

Опубликовано 08 Декабрь 2016 - 22:43

Ну на счет что в библиотеку не пускали , это ты переборщил . И журнал Катера и Яхты даже я , человек далекий от катеров и яхт мог свободно читать .

Кхм...Я бачу,що ти як статью,так і мої повідомлення читаєш по діагоналі...Ще раз,виріжу для тебе)

Вообще-то с постройкой судов я знаком не был Приходилось пользоваться литературой в Публичной библиотеке, куда меня пропускали со скрипом — только как ветерана войны, поскольку нет высшего образовани

Читати і щось робити інше ти міг в перервах між політінформаціями,демонстраціями,суботніками та ін брєдом!

Тоталітарна держава не давала змоги громадянам займатись чим непопадя.

Нещодавно здається відмінили,що дачний будиночок не може бути двоповерховим!!!А тут-плавдача!!!!-"берьозка".

Десь,трохи не шариш ти Ігор)

• 0

Ремонт,Консультації,

Шусман

Шусман

добрейшей души человек

• Сообщений 18584
  •  

Опубликовано 08 Декабрь 2016 - 22:48

Прости , но неправда . Только в Ленинскю ьиблиотеку вход был по пропускам .

• 0

PULYA

PULYA

Авторитет

• Сообщений 16333
  •  

Опубликовано 12 Декабрь 2016 - 23:21

Прости , но неправда . Только в Ленинскю ьиблиотеку вход был по пропускам .

Как это? У нас в научную тоже просто так не попадешь.
Мудрость - это когда задница успокоилась и уже ничего не ищет! (Жаль, что это не про меня)

Шусман

Шусман

добрейшей души человек

• Сообщений 18584
  •  

Опубликовано 13 Декабрь 2016 - 19:36

Та да .  Моя малая когда диплом писала , в научную библиотеку записывалась . Просто так не пускали . Только с паспортом . Пришла с паспортом , записалась и бери книги .

Даже в московскую ленинскую надо было пропуск выписывать . В любой библиотеке для того чтобы завести карточку , нужен был паспорт . Хотя помню нас , школьников водили организованно , со школы , так просто так записывали . И паспортов тогда у нас еще не было .

Были конечно нюансы , библиотеки при институтах , где обслуживали только своих студентов и преподавателей . Но там всегда можно было с девченками договориться даже без шоколадки . Или библиотека на заводе . Чтобюы туда попасть , нужен пропуск на завод . Не думаю , что если очень было надо , начальник охраны отказал бы выписать разовый пропуск .

Ну та ладно . Речь тут про корабли . Мужик построил , молодец . Сейчас бы конечно построил бы красивее . Но для тех лет для села нормально .

• 0

solin.yet

solin.yet

Начавший говорить

• Сообщений 1
  •  

Опубликовано 05 Январь 2017 - 14:28

красивый маленький домик

• 0

Юстас

Юстас

кризис менеджер

• Сообщений 27606
  •  

Опубликовано 05 Январь 2017 - 21:15

красивый маленький домик

Щиро вдячний за відгук.

За цей час ми з ним притерлись.Можна сказати зрослись характерами.

Я його два рази на рік лакую...

Інколи бувають проблеми з розтопкою Попелюшки при низькому атмосферному тиску.Пару разів чистив димохід-іноді в мороз розбирав від верха до самої Попелюшки))Але це швидше моє навчання користування системою опаленння,ніж її недосконалість)

Всіх з Різдвяними Святами) 

• 0

Ремонт,Консультації,

Lexius

Lexius

Авторитет

• Сообщений 1789
    Була Ascona E18NV 1988
  •  

Опубликовано 07 Январь 2017 - 21:24

Я його два рази на рік лакую...

Чому так часто?

І яким лаком користуєшся?
  • 0

Юстас

Юстас

кризис менеджер

• Сообщений 27606
  •  

Опубликовано 08 Январь 2017 - 08:41

Чому так часто? І яким лаком користуєшся?

Лак Яхтний...

Південна сторона не захищена від сонця-вигорає.Північну сторону після будівництва і першого лакування можна взагалі не лакувати..

• 0

Ремонт,Консультації,

PULYA

PULYA

Авторитет

• Сообщений 16333
  •  

Опубликовано 08 Январь 2017 - 12:21

Так ты его крути, чтобы равномерно выгорал :)))
Мудрость - это когда задница успокоилась и уже ничего не ищет! (Жаль, что это не про меня)

Юстас

Юстас

кризис менеджер

• Сообщений 27606
  •  

Опубликовано 08 Январь 2017 - 17:15

Так ты его крути, чтобы равномерно выгорал :)))

Діма вітаю.Радий тебе чути.

Та можна б і крутити...Але в мене вже настільки відпрацьовані схеми заїзду/виїзду по сезону,що гемороїтись з крутнею-незручно.Ще й місце має нерівний ландшафт,і якщо будинок крутити-потрібно буде метровий ганок робити)

• 0

Ремонт,Консультації,

Lexius

Lexius

Авторитет

• Сообщений 1789
    Була Ascona E18NV 1988
  •  

Опубликовано 09 Январь 2017 - 12:59

Лак Яхтний...
Південна сторона не захищена від сонця-вигорає.Північну сторону після будівництва і першого лакування можна взагалі не лакувати..

Лакуєш повністю, чи тільки Південну сторону?
  • 0

Юстас

Юстас

кризис менеджер

• Сообщений 27606
  •  

Опубликовано 09 Январь 2017 - 17:46

Лакуєш повністю, чи тільки Південну сторону?

Звичайно що повністю)Східна і Західна сторона теж вигорають)А лакувати тільки 3 сторони-не по феншую,тому освіжаю всі зовнішні дерев'яні елементи.

• 0

Ремонт,Консультації,

Ugeen_K

Ugeen_K

Das Reich Ukraine

• Сообщений 10230
  •  

Опубликовано 09 Январь 2017 - 18:08

Юстас,Чтобы яхтный лак не морщился и не выгорал, под него надо поверхность подготавливать.

Например можно предварительно пропитать древесину высокоадгезийными пропитками. (на полимерной или природной смоляной основе)

В свое время мне с лавочками и столом на открытом балконе помогла пропитка  какойто шведской фирмы (реально непомню названия ибо 8 лет прошло (хельц или като так на х... (черно-бело-красная банка))).. Дерево реально  стало "пластмассовым" и лак на нем держался несколько лет (дальше я незнаю ибо развелся)

Изменено: Ugeen_K, 09 Январь 2017 - 18:15

Нешановні одноклубники які латентно несуть.... або та вимахуються як москалоподібні гуманоїди.  Візьміть свою пяту точку і очольте колонну ідучих на північний бангладеш (як мінімум)

Слава Україні!!!

pyan_2010.png

Бидло францюватє, та вишивата, можє шурувати в відомий напрямок .

OM Oleg

OM Oleg

Поселенец

• Сообщений 121
  •  

Опубликовано 09 Январь 2017 - 19:24

Почитав,автар молодец!Судя по тому, що скоро виросте клубника и виноград,пора брать сусiдiв i в сiльраду,афармлять капиратив "Березка" ато никак :ad_new:  

• 0

Юстас

Юстас

кризис менеджер

• Сообщений 27606
  •  

Опубликовано 09 Январь 2017 - 21:03

пропитка  какойто шведской фирмы (реально непомню названия ибо 8 лет прошло (хельц или като так на х... (черно-бело-красная банка))).. Дерево реально  стало "пластмассовым" и лак на нем держался несколько лет

Женя дякую...

Я попробую,але в ці пропітки не дуже сильно вірю.

Робив лежак в баню.Все як має бути,ольха і їй потрібна пропітка спеціальною оливою.Все зробив як має бути.Начебто й експлуатував не дуже активно-максимум раз на тиждень.А повторювати раз на 2 роки потрібно.

Почитав,автар молодец!Судя по тому, що скоро виросте клубника и виноград,пора брать сусiдiв i в сiльраду,афармлять капиратив "Березка" ато никак :ad_new:  

Дякую за відгук.Полуничка вже плодоносить,виноград підростає.

Нічого оформити неможливо.Це територія 50м. природоохоронної зони Дніпра.

А взагалі мене не цікавить земля як власність на бЕрезі Дніпра.Відпочивати ніхто не заважає-за рідким виключенням.Якщо комусь подобається "моє" місце-за 100м. по берегу є таке саме,навіть краще,велкам.

В найближчі 50 років,ажіотаж на цьому березі навряд чи можливий... "олінвклюв" в Затоках,Турціях,Єбиптах-набагато трендовіший та популярніший.Може це й накраще.Правда сусідом розжитись неможливо-не всім такий відпочинок до душі.

Одним словом-буду стояти "дикуном" до останнього патрона)

• 0

Ремонт,Консультації,

PULYA

PULYA

Авторитет

• Сообщений 16333
  •  

Опубликовано 11 Январь 2017 - 22:04

Звичайно що повністю)Східна і Західна сторона теж вигорають)А лакувати тільки 3 сторони-не по феншую,тому освіжаю всі зовнішні дерев'яні елементи.

Я для прикола писал, а вообще что-то здесь не то. Не должно так быть. Но всё равно больше чем на три года не хватает.

Маленькая Омега

Маленькая Омега

Авторитет

• Сообщений 950
  •  

Опубликовано 27 Декабрь 2017 - 22:54

гммм... цыкаво :smile284:

• 0

Юстас

Юстас

кризис менеджер

• Сообщений 27606
  •  

Опубликовано 28 Декабрь 2017 - 09:33

гммм... цыкаво :smile284:

Все обжито.Все працює.Комфортно та затишно в будь яку пору року.

Одним словом-будинок!Тільки компактний)

• 0

Ремонт,Консультації,

Юстас

Юстас

кризис менеджер

• Сообщений 27606
  •  

Опубликовано 07 Август 2018 - 20:51

Юстас,Чтобы яхтный лак не морщился и не выгорал, под него надо поверхность подготавливать.

Например можно предварительно пропитать древесину высокоадгезийными пропитками. (на полимерной или природной смоляной основе)

В свое время мне с лавочками и столом на открытом балконе помогла пропитка  какойто шведской фирмы (реально непомню названия ибо 8 лет прошло (хельц или като так на х... (черно-бело-красная банка))).. Дерево реально  стало "пластмассовым" и лак на нем держался несколько лет (дальше я незнаю ибо развелся)

Кончився яхтний лак на моєму будиночку.Почав потихеньку відставати від основи...

Під час стоянки на зимових квартирах отримав на світловий день можливість користуватись 220В...

За допомогою шліфувальної машинки-повністю обідрав лак з(трьох) зовнішніх стін будиночку...Це приблизно 20кв.м.

Після шліфування одразу ж  покрив Пінотекс Фасад Лазур.Колірував у колір Орегон.Використав 2 літрових банки.

141811.jpg

• 0

Ремонт,Консультації,

PULYA

PULYA

Авторитет

• Сообщений 16333
  •  

Опубликовано 13 Август 2018 - 14:32

Ничто не вечно.

Andy_Lv

Andy_Lv

Colombo

• Сообщений 2074
    Antara 2,0 СDTI
  •  

Опубликовано 13 Август 2018 - 14:44

Лак Яхтний...

Хоча і не мав справи з лаками, але тут дійсно щось не те, лак не повинен так вигоряти. На морі наврят чи хтось щороку лакує свою яхту. Може питання в якості лаку...

• 0

Юстас

Юстас

кризис менеджер

• Сообщений 27606
  •  

Опубликовано 13 Август 2018 - 15:25

Може питання в якості лаку...

В Україні нема якісного лаку)Наприклад у фасовках 1літр чи 3 літри...

Є євровідро,а мені стільки не треба.Та й не тільки у цьому справа.У тих виробників що представлені на полицях маркетів частенько не співпадає опис з змістом.

На морі наврят чи хтось щороку лакує свою яхту.

Не знаю як щороку,але яхта потребує регулярного догляду і не тільки палуба.

Спойлер

• 0

Ремонт,Консультації,

Юстас

Юстас

кризис менеджер

• Сообщений 27606
  •  

Опубликовано 23 Сентябрь 2018 - 18:49

Будиночок прослужив мені 5 сезонів і я вирішив для різноманітності поділитись враженнями від експлуатації...

З моменту переїзду на береги Дніпра,будиночок подолав між сезонами приблизно 15км.Останні пару разів я наймав 131 ЗІЛ для потаскунства на зимові/літні квартири)

Дорога йде по пісчаним дюнам,будинок за час експлуатації набув меблів,деталей внутрішнього інтер'єру та предметів вжитку.Джимніку перетягувати по пісчаним дюнам таку вагу важкувато.Ось початок вчорашнього маршброску до зимових квартир на 2км.

b1145e12441236f729b4097255d8c00d.md.jpg

Будиночок весь цілий.За зовнішнім виглядом я слідкую і зберігаю завдяки лаку.Крайній раз обробляв деревозахисним засобом "Пінотекс".

Всі переваги будівництва по Канадській технології  будинків(каркасне будівництво) мною оцінені та зрозумілі.Знаходження в приміщенні з натуральної деревини надкомфортне.Якщо додати до цього свіже повітря,то можна сказати,що відпочинок неперевершений.

Під час експлуатації нічого не відпало,не відвалилося.Все працює...

Завдяки абсорбційному холодильнику,що працює на газу у приміщенні відсутня волога чи плісінь.Тепленько у прохолодні весняні/осінні ночі без використання опалювального приладу.

Опалювальний прилад надає комфорт під час морозів/заморозків.Називається "Попелюшка" працює на дровах гарно,-можна було б і краще але газовідвідна труба має два повороти під кутом 90 градусів,тому при розпалюванні приходиться поплигати і робити ревізію 2 рази на рік.

Користуюсь чисто як опалювальним приладом.Звичайно можна і чайник закип'ятити,але на газу швидше.

Будиночок вже біля Дніпра було обладнано вбудованою мийко/газплитою,каналізацією,ледосвітленням... 

Продовжую експлуатацію.

• 0

Ремонт,Консультації,

Manager

Manager

Untouchable

• Сообщений 103922
  •  

Опубликовано 23 Сентябрь 2018 - 19:47

Юстас, файно! :sm302:

Andy_Lv

Andy_Lv

Colombo

• Сообщений 2074
    Antara 2,0 СDTI
  •  

Опубликовано 23 Сентябрь 2018 - 19:58

Юстас, приємно бачити, коли мрії збуваються і приносять задоволення!!!

Нехай служить довго і забезпечує затишок для власника!!!

• 0

Юстас

Юстас

кризис менеджер

• Сообщений 27606
  •  

Опубликовано 23 Сентябрь 2018 - 22:40

Manager,Andy_Lv,

Подякував :drinks:  

• 0

Ремонт,Консультації,

Lexius

Lexius

Авторитет

• Сообщений 1789
    Була Ascona E18NV 1988
  •  

Опубликовано 24 Сентябрь 2018 - 07:11

Мені подобається!
  • 0

1 пользователей читают эту тему

0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых