Юстас, ....э-э-э-э ... фотге давай ...
Якісь зовсім скромні в тебе бажання...Я до фотог ще й трохи тексту добавлю... 
В п'ятницю(17.01.14+субота 18.01.14)
закинув зранку синаша Сашка,до школи...Найняв йому няню,щоб відвела на секцію після школи,а сам о 9:00 вже був на півдорозі, до будівельного ринку "Юність"...Дуже багато вбив часу поки скупилися і загрузилися...
Купляв:
-полову дошку(25мм.)в шпунт-6кв.м.(12шт.,4м.довжиною)
-витяжку вивідну-1шт.+купив до неї шматочок труби(120мм.діаметр),яка мені слугувала трафаретом...
-докупив 3 листи(в Леруа Марлен на Броварському пр.38) КуСБ(товщина 7мм.-по 85грн./1лист)),Що саме цікаве-КуСБ на ринку коштує 95 грн/1лист(6мм.)
-вітробар'єр-30кв/м
Гарнесенько загрузив Джима і вірний помічник,повільно і вальяжно все доставив до "ГусинціМіськБуд" 
DSC04069.JPG 84,49К
215 раз скачано
Коли ж я зайшов до двору,радощам моїм не було меж...На мене позирав будиночок,в якому були зроблені роскоси,один фронтончик(в якому навіть віконечко було зроблене!!!) і...навіть стояв перший примірочний лист КуСБ!!!Одразу зрозуміло,що у предка чесалися рученьки і він без діла не сидів! 
DSC04071.JPG 108,28К
279 раз скачано
Нашвидкоруч з Татом переобідали і...робота закипіла,з 14:30-до 17:00(вже поночі доробляли)-обшили(тільки на висоту1.25м.) по колу стіни будиночкуКуСБ.
Вечором,аналізували,прикидали,планували,міркували свої подальші дії...Звичайно ж це приємніше робити біля живого вогника в каміні...До речі-сам камін,його розрахунок,кладка-все зроблено автором проекту(тобто моїм Татом)... 
DSC04076.JPG 71,75К
276 раз скачано
Піднялися в суботу вранці о 6:30...Вночі випав сніжок,але стійкий +(2градуси).З'їздили на базар за продуктами,поснідали і
знов робота закипіла!
Першим ділом приготували всі технічні отвори...
-вхід повітря вентиляції
DSC04077.JPG 101,44К
255 раз скачано
вихід димоходу через стіну
DSC04079.JPG 110,48К
239 раз скачано
вихідна вентиляція
DSC04078.JPG 77,08К
217 раз скачано
Коли буде всередині буде все обшито,то буде закріплена керована решітка вентиляції...Її можна відкрити,або закрити за допомогою матузки.Смикнув раз-вентиляція відчинена,смикнув вдруге-зачинена.Також всередині решітки є москітна сітка...Цікаво скільки пропрацює це чудо титанічної китайської думки?
DSC04070.JPG 71,51К
215 раз скачано
Після того як було пороблені всі(ті що будуть в стінах)отвори,закінчували обшивати стіни КуСБ...
До 12 години дня-стіни зашили повністю...
DSC04080.JPG 96,1К
231 раз скачано
Потім взялися обшивати коробочки під скатами даху,-щоб можна було стелити пол мансарди.Це є стратегічне друге спальне місце-довжиною 2.65м. і шириною 2м.
Під вечір потроху почало підмерзати,температупа поповзла вниз і під ногами закінчилася грязючка-чвякалка....
Обшили коробочки,пообідали і почали стелити дошку пола мансарди
DSC04081.JPG 64,81К
201 раз скачано
До темночі вдалося настелити півметра ширини пола(тобто 2.65 довжини і 0.5м.ширини зашито)...
Далі буде...