ну можно полукругом
сколько рядов планируешь припарковывать на 100 квадратах?
просто тоже не понимаю почему нельзя поставить опору, это ведь удешевит конструкцию, хотя если размер кошелька позволяет, я бы тоже делал без лишних преград, но все же
Опубликовано 17 Март 2017 - 11:21
ну можно полукругом
просто тоже не понимаю почему нельзя поставить опору, это ведь удешевит конструкцию, хотя если размер кошелька позволяет, я бы тоже делал без лишних преград, но все же
Опубликовано 21 Март 2017 - 23:50
та 5 корчей влазит
ну и внутренние столбы мешают маневрированию на парковке
У человека нет свободного выбора до тех пор, пока есть эмоциональная привязанность к системе убеждений...
Опубликовано 31 Март 2017 - 09:44
хату з дерева без фундамента.
Главное еще весла к ней прикрепить ))
lutsyuk, Поздравляю
Изменено: Ugeen_K, 31 Март 2017 - 09:45
Нешановні одноклубники які латентно несуть.... або та вимахуються як москалоподібні гуманоїди. Візьміть свою пяту точку і очольте колонну ідучих на північний бангладеш (як мінімум)
Слава Україні!!!
Бидло францюватє, та вишивата, можє шурувати в відомий напрямок .
Опубликовано 31 Март 2017 - 11:09
раньше при покупке квартире приблизительная смета ремонта было 50% от стоимости квартиры, с землей совсем другие цифры, сейчас землю под строительство можно купить за копейки, а вот построиться уже дорого
Опубликовано 31 Март 2017 - 11:19
скажем так при грамотному підході по ціні двохкімнатної квартири можна поставити будинок на ,120-140 квадратів щоб вселитись
Хм. В мене не виходило. Будинок по бюджету був значно дорожчий. Навіть з урахуванням того що трохи орієнтуюся в будівництві.
Опубликовано 31 Март 2017 - 11:42
скажем так при грамотному підході по ціні двохкімнатної квартири можна поставити будинок на ,120-140 квадратів щоб вселитись, кожен сам вирішує що йому краще.
якщо земля на шару
я за участок віддав, як гарна однокімнатна під Києвом.
контрабасовського
камінні топки Йотул контрабасом возять?
Опубликовано 31 Март 2017 - 12:04
та все возять, покажи, можу попитатись.
мені попізже треба буде
отака
http://kaminoff.kiev...opka-jotul.html
бо офіційна дорого шокапець
або така
http://kamin-osokork...opka-jotul.html
Опубликовано 31 Март 2017 - 12:36
Ти гониш.. там раз в років десять стир виходить з берегів, пничому на місяць-два, я розумію що раз в десять років, але буває.
Все буде добре .
По перше: Вже насипають дамбу . Екскаватор бурчить щодня , насипав вже десь 500 м. , залишилось ще десь 5 км .
По друге: Моя ділянка знаходиться на підвищенні . Єдине що мені загрожує , це те , що я не зможу додому доїхати . Але на цей випадок я маю човна .
По трете: Фундамент запроектовано 70 см заввишки .
По четверте: Масив називається "Венеція" , і це не жарт .
Завдяки твоїм контактам я вже вчора погодив чорновий варіант проекту .(5000грн.) Планую вже після травневих свят починати будувати фундамент .
Приблизна вартість фундаменту :
Послуги техніки - 2000 грн.
Пісок 10т. - 1000грн.
Щебінь 10т - 2000 грн.
Дошки 5куб. - 7000 грн.
Арматура - 10000 грн.
Бетон 50 куб - 45000 грн.
Робота - 15000 грн.
І того вартість фундаменту намальовується до 100000 грн.
«Тільки тим історія належить,
хто за неї бореться й живе»!
Опубликовано 31 Март 2017 - 12:40
Именно эта фирма?мені попізже треба буде
отака
http://kaminoff.kiev...opka-jotul.html
бо офіційна дорого шокапець
або така
http://kamin-osokork...opka-jotul.html
#Я_ПОРОХОБОТ (і цим пишаюсь)
Опубликовано 31 Март 2017 - 12:43
І того вартість фундаменту намальовується до 100000 грн.
ти порахував ціни у продавців чи вже на обєкті?
додавай приблизно 30 відсотків.
всякі дрібниці тягнуть дуже не слабо.
Именно эта фирма?
ага, Йотул
щось є краще в цих або менших грошах?
Опубликовано 31 Март 2017 - 12:48
ти порахував ціни у продавців чи вже на обєкті?
Пісок , каміння , і бетон разом з доставкою . Все інше сам собі повожу , маю буса .
додавай приблизно 30 відсотків.
Там по розрахунках виходить десь на 80 тис.
Опубликовано 31 Март 2017 - 12:50
та яж тільки за, але ти авантюрист, навіть якщо не підтопить, а зальє все навкруги то болото може стояти на лугові пару місяців, тоді ні човном ні машиною недоїдеш, доведеться купляти у мене квадрика.. дамба до жо, снігу якщо навалить то вогка земля від стиря просто не забере воду, Вань я цю місцину знаю, катаюсь там деколи з місцевими "віруючими" на квадриках, там болото довго не висихає.Все буде добре
.
Опубликовано 31 Март 2017 - 12:53
та яж тільки за, але ти авантюрист, навіть якщо не підтопить, а зальє все навкруги то болото може стояти на лугові пару місяців, тоді ні човном ні машиною недоїдеш, доведеться купляти у мене квадрика.. дамба до жо, снігу якщо навалить то вогка земля від стиря просто не забере воду, Вань я цю місцину знаю, катаюсь там деколи з місцевими "віруючими" на квадриках, там болото довго не висихає.
Ну цього року нормально снігу сипануло ? Я починаючи від початку березня щотижня доїжджаю бусом без проблем .
Опубликовано 31 Март 2017 - 12:54
якщо земля на шару
я за участок віддав, як гарна однокімнатна під Києвом.
ты когда покупал землю?
у меня друг буквально месяц назад купил под Киевом, 15 км от кп, Бориспольский р-н, 1500 сотка, такая земля пару лет назад была в 2-3 раза дороже
Опубликовано 31 Март 2017 - 13:01
бетон по 900 грн. з доставкою
козирні у вас там ціни
а які розміри дому і який фундамент буде?
ты когда покупал землю?
у меня друг буквально месяц назад купил под Киевом, 15 км от кп, Бориспольский р-н, 1500 сотка, такая земля пару лет назад была в 2-3 раза дороже
в 13-м году
17 соток 30т.
по 1500 гривен то в чистом поле скорей всего
я имею в виду земля в нормальном месте, соседи, комуникации, дороги и все такое
у меня центр села.
Опубликовано 31 Март 2017 - 13:06
по 1500 гривен то в чистом поле скорей всего
не видел, точных подробностей не знаю
с его слов: в пределах села, под застройку 10сот, до 200м озеро, до 500м лес, из коммуникаций рядом стоят столбы под электричество
Опубликовано 31 Март 2017 - 13:11
из коммуникаций рядом стоят столбы под электричество
то пока не столкнулся с реальностью все вкусно
столбы чьи?
если частные то ой сколько денег за разрешение провода повесить попросят.
ТП далеко?
бо по частным столбам и частные провода идут.
а ТП на новых массивах тоже часто стоят частные.
лепестричество золотым будет.
ГАЗ?
тянуть ветку пару км.
реально жопа.
и так далее.
в пределах села все пишут, но до ближайшего транспорта 2-3 км, снег никто не чистит, магаз в жопе географии.
все продаваны любят говорить "перспективное место"
вот только когда оно станет обжитым?
Опубликовано 31 Март 2017 - 13:17
цього року це мюльтіки, ось як було в 13 році http://www.volynpost...la-rovanci-foto а якщо дощику лийне як в 12 році? https://www.volynnew...my_lutska_foto/Ну цього року нормально снігу сипануло ? Я починаючи від початку березня щотижня доїжджаю бусом без проблем .
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых