починаєш прикідувати що з палтінніка вискочила сотка, а так завжди буває+1
Реклама

А я дом начинаю строить...не мала баба клопоту
Опубликовано 28 Май 2017 - 09:58
З/Ч Vectra C http://www.opel-club...r-korobka-i-td/
0975105661

Опубликовано 28 Май 2017 - 16:02
От ви накинулись на мене . Для заливки фундаменту , я зробив окремий проект лише на фундамент , з геологічною розвідкою . Геологи мені дирку на 9м. в землі пробили . На основі їхнього заключення , проектант розрахував кількість і глибину свай . Як я сам попросив з розрахунку на двоповерховий будинок . Так , сьогодні я будую одноповерховий будинок на 130 м.кв. Але я не збираюсь жити вічно , і у мене є троє спадкоємців . Можливо через деякий час хтось з моїх дітей захоче добудувати другий поверх . Вуаля , фундамент готовий . Можливо я і переплатив якусь штуку баксів , але фундамент це не те на чому можна заощадити .
«Тільки тим історія належить,
хто за неї бореться й живе»!
Опубликовано 31 Май 2017 - 10:34
Толик13, Ты когда крышу делал, вылазы ставил? Если ставил то какие, как?
в смысле люк?
нет не ставил.
есть в продаже, но надо еще скамью трубочиста, и работа дорого за установку.
я\ подумал, что проще будет вышку при необходимости
список игнорируемых: Andre_71, Sergey78,KVS, M*A*S*H, Player, Leka,Кнапик, Шусман
Опубликовано 31 Май 2017 - 10:47
я не помню насколько
но на каком то форуме крышник писал, что люком пользуются только при стройке крыши, потом бесполезная вещь
у меня техэтаж, там сделаю ревизию для дымохода, для каминной топки куплю машинку для чистки каналов еще
реально не понимаю зачем тот люк
чтоб раз в 10 лет обслужить крышу, поменять саморезы то вызову вышку
список игнорируемых: Andre_71, Sergey78,KVS, M*A*S*H, Player, Leka,Кнапик, Шусман
Опубликовано 31 Май 2017 - 11:20
Підкажіть порядок цін по роботі по даху (бажано за квадратний метр).
Дах - металочерепиця, 2-ух скатний.
та звідки ж ми знаєм що зараз почім
миж не будівельники, ми застройщики
з таким питаннями тобі на строімдом
я наприклад не памятаю почім мені вийшло
але ж в ціну входить і те який дах, утеплення, підшива, вікна мансардні і купа інших нюансів
Опубликовано 01 Июнь 2017 - 11:32
у тебя Гугл сломался?
Меня там забанили
вот например под дрель
Прикольная штука
Опубликовано 02 Июнь 2017 - 23:14
Думав , але так і не наважився . Щось не дуже хочеться проводити експерименти на своєму будинку .
Виробники кажуть що міцніша за металеву .
Одного разу заливали курсові армопояс між поверхами. Так ту міцну арматуру я ламав руками.
Кумові.
Опубликовано 13 Июнь 2017 - 10:34
Удачи.
спасибо
заказал 8 поддонов перегородочного блока 150 мм, две паллеты цемента, 25 мешков клея, 120 метров сетки
32 т. с доставкой и разгрузкой
1 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых