По требованию))
Мабуть, ще й з офіціантом.
Опубликовано 18 Октябрь 2018 - 13:14
Є будинки, де нумерація наступного під'їзду продовжується від попереднього.кагбэ элементарная арыфмэтыка говорит, что 66й квартиры не может быть на 6м этаже 9-этажки с 4мя квартирами на этаже...
![]()
для бубенцов грят не особо прикольно...
Опубликовано 18 Октябрь 2018 - 13:20
Є будинки, де нумерація наступного під'їзду продовжується від попереднього.
х/з, досі не жалілися)
та она и продовжується на 3 подъезда, но не прям наугад же)
и разное количество квартир на этаже, в разных подъездах.
ого. думал шутили, что в Днепре не страшно жить только Ихтиандру
Опубликовано 18 Октябрь 2018 - 15:13
більшість нумерацій квартир/під'їздів проходить традиційно з ліва на право, але є винятки коли навпаки, навіть у сучасних новобудовах
тому виникають непорозуміння з деякими таксистами
Опубликовано 18 Октябрь 2018 - 22:56
Manager, А если не 9 и не 4?
В общем ничего оригинального, тож заставили внизу лоханку поставить, а наверху влез нормально только гидробокс 120Х80. Оно вроде по длинной стороне и просторно, но по короткой мне уже тесновато. Спорил, доказывал, что внизу лучше отсек с стеклянной дверью сделать 120Х120 самое оно... бесполезно - подавай таз угловой! Ну ничего... Дойдут руки, и я себе летний душ царский построю. Утеплю его, обогрев замастырю, воткну сверху коллектор солнечный, и будет мне счастье 10 месяцев в году.
Зы. Баня с комнатой отдыха, гостевой и санузлом заложены (коробка, крыша, большая терасса, мансарда, инженерка, т.пол), но я не уверен, что не хочу там что-то другое. Пока использую как большой хозблок (по нашему - сарай). А в баню проще регулярно ходить (типа в спортлайф и т.п.). За 200 бакинских абонемент на 15 месяцев (с перерывами). Имхо, свою дороже топить выйдет.
Опубликовано 19 Октябрь 2018 - 07:20
У мене майже такі самі зауваження - розетка біля вмивальника занадто низько та незахищена, також додам що тумба під вмивальник стоїть поряд з ванною, тому коли плескатись, то ця тумба може роздуватись. Не вистачає що одної розетки, біля трону...коли заходиш у зал засідань, вона інколи може стати у нагоді. Також помітив, що там де місце під пральну машину, вивід води занадто високий, він буде над приладом, що трохи псує естетику, це стосується й розетки...але можу й помилятись з висотою
Ти головного не примітив,вікно не матове.
на втором душ и ванная. жена сказала - пусть будет одна лоханьЖінки всі практичні,в лохані можна огірки квасити.
Душ вообще лучше делать безподдоный...А сифон де вставиш аби каналізацією не смерділо?
Опубликовано 19 Октябрь 2018 - 07:20
Жінки всі практичні,в лохані можна огірки квасити.
як варіант
ОСБ капець яке дороге
10-ка біля 300 гривень
мені 30 листків треба
9000 потолок в гаражі да трохи полу на горищі гаража
а ще ж доставка 1000
Опубликовано 19 Октябрь 2018 - 09:41
А сифон де вставиш аби каналізацією не смерділо?
це вже проблеми сусіда знизу
в приватному будинку зрозуміло, а от як у багатоквартирному, теж цікаво
Опубликовано 19 Октябрь 2018 - 10:04
І проблеми з очисткою не буде?І технічно собі не уявляю.
це вже проблеми сусіда знизу
в приватному будинку зрозуміло, а от як у багатоквартирному, теж цікаво
В стяжку все прекрасно влазить.
Жалкую, що не зробив.
https://www.google.c...1.0.1T2JyDP5I9c
Опубликовано 19 Октябрь 2018 - 10:49
В стяжку все прекрасно влазить.
яка висота такої стяжки?
Опубликовано 19 Октябрь 2018 - 11:00
Монтажная высота - 7,5 см
тоді вийде щось на кшталт цього
або підіймати висоту підлоги всієї ванної кімнати
Опубликовано 19 Октябрь 2018 - 11:47
яка висота такої стяжки?
х.з., але в мене в стяжку майже влізла труба каналізаційна. 100 чи 110....Не пам'ятаю точно. Тільки фланець на з'єднанні не помістився, довелось в цьому місці плитку підрізати трохи.
Так шо ця шняга влізла б аж бігом.
главное скос правильно рассчитать. На морях как-то номер с таким душем достался - убийство сплошное. Мало что кафель на полу глянцевый, ещё и уклон экстрим.
Жалкую, що просто не зробив як аварійний злив під гідробоксом. Просто на випадок ахтунгу.
Опубликовано 19 Октябрь 2018 - 13:50
Опубликовано 19 Октябрь 2018 - 14:29
пффф... Ты думаешь мало домов? Даже у моей тёщи 16-этажка где 11 квартир в подъезде, т.к. в доме всего 1 подъезд. Какая квартира последняя на 6-м этаже сможешь посчитать?
![]()
та вроде за мой кейс гутарили, а не за твою тёщу
Скажу по себе-- я сделал и то и другое-- и в итоге через месяц я его заблокировал.
Просто из-за того- что в сифоне вода должна быть всегда.
А когда высыхает -- сморiд шо капец получается)))
+1
кто не пробовал - тот не шарит... у родаков просто на полу рядом с ванной этот "трапик" был. хрень редкостная. но зато типа можно было лить воду мимо ванной.
Опубликовано 19 Октябрь 2018 - 17:15
Изменено: Ugeen_K, 19 Октябрь 2018 - 17:17
Нешановні одноклубники які латентно несуть.... або та вимахуються як москалоподібні гуманоїди. Візьміть свою пяту точку і очольте колонну ідучих на північний бангладеш (як мінімум)
Слава Україні!!!
Бидло францюватє, та вишивата, можє шурувати в відомий напрямок .
Опубликовано 19 Октябрь 2018 - 19:29
Опубликовано 29 Октябрь 2018 - 18:29
Я на цих вихідних поставив димохід... нарешті я зважився на такий крок.
Ото ділов було...
Короче причипив трійник на котел, він висох, все як має бути.
Прорізав отвір в даху, підставив під трійник пару опор.
Далі мало йти 4 секції по метру, треба ж вище конька даху вивести, і дві розтяжки.
Так, дві секкії я зібрав в котельні і просунув в отвір, надів на трійник, виставив, все наче норм.
Межа двох секцій якраз була на рівні даху.
Далі треба якось лізти на дах і на тому крутому схилі начепити на трубу спеціалізованний гумовий виріб.
Закрити отвір.
Якихось лісів не було, замовляти їх далеко і чорт зна де, так само і з підйомниками, а час йде, зима близько.
Так от поставили ми з братом одну драбину до самого даху, прикріпили її, що б вона ж держалась.
А потім зробили з досток драбину-лаз до домоходу, низ лазу мав впиратись в верх драбини.
Ну і поліз я наверх, руки ноги трусяться, брат знизу підстраховує, якось надів той гумовий виріб на стоячу вже трубу.
Длалі його треба було змастити герметиком по периметру і прикрутити саморізами, ну щоб нічого не протікло.
Якось я з цим впорався.
А наступна операція ще дві секції поставити.
Якщо одну поставлю другу потім не дістану ніяк.
Спробував дві секції зібрати і затягнути на дах - не вийшло.
Затягнув одну, поставив і вирішив хай так, може щось колись десь буде можливість, якісь лєса чи підйомник доставлю четверту.
День йде швидко і вже темніє, а мені ще розтяжку поставити....
Так і пішла субота.
В неділю вже запускав отоплення, але то вже зовсім інша історія.
П.С. В момент робіт фото відео не знімав, було не до того, спустився на землю і радий.
Все було трішки схоже на це
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых