Насколько герметично соединение крыши и трубы?
Надіюсь на мертво, не просочиться не протіче.
Ось такаж штука і її монтаж:
Опубликовано 29 Октябрь 2018 - 19:59
Изменено: sshurika, 29 Октябрь 2018 - 20:00
Опубликовано 29 Октябрь 2018 - 20:31
Сам не пам'ятаю, як вона називається. Знайти і купити в Києві її було важкувато. Ставив сам собі, так що герметиком замастив добре, і саморізів накрутив також, вигинав старанно, щоб добре до черепиці прилегла.Ота Гумова фиговина -))) следи за ней теперь.
У меня,тоже такая-- не протекает,если правильно установлена и герметиком пройдена.
Опубликовано 29 Октябрь 2018 - 20:51
Опубликовано 06 Ноябрь 2018 - 19:49
Ота Гумова фиговина -))) следи за ней теперь.
У меня,тоже такая-- не протекает,если правильно установлена и герметиком пройдена.но,будь внимателен когда снег лежит на ней,разморотится - может протечь,
Я не помню как эта фиговина правильно называется-- но,я себе одну в запас оставил.
Мало ли с резиной что случится.
ваще то, нормальный фартук делать надо.
Опубликовано 09 Ноябрь 2018 - 09:47
замовив секційні ворота в гараж
2900*2200
Алютех Класік, торсіонні пружини, темний дуб, середній гофр
за двоє ворот з установкою і доставкою приблизно 2000
на цьому можна вважати будівельний сезон закритим
може ще потолок в гаражі сам буду обшивать ОСБ-3
Опубликовано 09 Ноябрь 2018 - 10:21
Алютех Класік, торсіонні пружини, темний дуб, середній гофр за двоє ворот з установкою і доставкою приблизно 2000
Мабуть 2000 у.о.?
В цьому році я вирівняв поли під ламінат.
На другому поверсі плити спочатку підрівляв звичайною стяжкою в мішках, а потім самовирівнюючою.
До звичайної стяжки було б добре додавати з пів відра відро мілкого щебня, фракцією 3-5.
На першому, по стяжкам розлив самовирівнюючу суміш.
На даний час, запускаю опалення, клею шпалери, вкладаю ламінат.
Ламінат Дуб Тенеро Коньячний.
Встановив 9 дверей і арку між кухнею та залом.
Двері зроблені під замовлення із сосни, всі елементи дверей деревяні, обналічка зйомна.
Опубликовано 09 Ноябрь 2018 - 11:22
замовив секційні ворота в гараж
2900*2200
Алютех Класік, торсіонні пружини, темний дуб, середній гофр
за двоє ворот з установкою і доставкою приблизно 2000
на цьому можна вважати будівельний сезон закритим
може ще потолок в гаражі сам буду обшивать ОСБ-3
Дороговато командір) 2 тижні назад поставив практично ідентичні розміри і теж алютех за 27 з монтажем.
звичайно уо
пардон. Автоматично подумав євро.
Опубликовано 09 Ноябрь 2018 - 11:33
подумав євро.
датишо
пропонують Херманн
чистий німець, на двох воротах економія 5,5 т грн
але товщина 42 проти 45 мм, пружини розтягування а не торсіони, і там направляючі крашені а не цинковані. Саме головне чекати 6 неділь проти 2-х
Опубликовано 09 Ноябрь 2018 - 11:42
Ламінат Дуб Тенеро Коньячний.
у мене такого кольору лінолеум
з.і. чого перед шпалерами не поклав підлогу?
Двері зроблені під замовлення із сосни
шпон?
Опубликовано 09 Ноябрь 2018 - 14:26
Спочатку шпалери, а вже потім підлога.
насправді навпаки, але виявляється, ламінат як виключення...при умові що підрізатись він буде не в завершеному приміщенні
Опубликовано 09 Ноябрь 2018 - 18:52
датишо
пропонують Херманн
чистий німець, на двох воротах економія 5,5 т грн
але товщина 42 проти 45 мм, пружини розтягування а не торсіони, і там направляючі крашені а не цинковані. Саме головне чекати 6 неділь проти 2-х
Не є фахівцем по воротах - але скажу шо якість того самого алютеха досить мені сподобалась.
З.І. Потолок підшивай перед встановленням воріт, я зробив наоборот - тепер пердолюсь вже другий день з тим всім гівном.
В нього їх двоє)
В мене також :)
Опубликовано 11 Ноябрь 2018 - 18:47
При оклейке обоев такая дикая влажность, что уложенный ламинат может пострадать.
То смотря какой ламинат...
Ремонт в старом "сталинском" здании под типа офис. Гипсокартон с обоями, подвесной потолок армстронг(печеньками), ламинат поверх старой доски пятидесятки, всё остальное - не суть.
Представитель провайдера при сверлении стенки под оптику умудрился через гипсокартон победитовым буром ровно по центру профигачить трубу стояка отопления(отопление было включено). Звук сверления не понравился многим, но среагировать не успели... Через дырку в гипсокартоне по буру побежала горячая вода, после извлечения бура струя била внутрь комнаты метра на три.Пока закрыли подачу\обратку на элеваторе и сошёл столб воды выше уровня дырки, налило, ясен пень, не одну сотню литров.Вода выливалась через порог в коридор и уходила сквозь ламинат и доски куда-то под лаги пола. Тряпками собирали ещё с пол-часа. Из-за пара не было видно дальше метра-полутора, половина печенюх потолка упало в течение часа, остальные по-выгибались и попадали к утру Половина потолочных светильников потом не горела из-за окисления. Разумеется первым после потолка кандитатом на замену был ламинат. Арендатор будущего офиса сказал "Фигня, ламинат у нас хороший, импортный, ничё не будет". Ну мы поржали слегка и стали ждать, когда он домиком станет подниматься. Так третий год и ждём. Лежит, цуко, как новый. При том, что поменян весь потолок и приличный кусок стен из гипсокартона + обои...
Опубликовано 12 Ноябрь 2018 - 08:17
Потолок підшивай перед встановленням воріт, я зробив наоборот - тепер пердолюсь вже другий день з тим всім гівном.
Алютех на сьогодні самий оптимальний
я б з радістю, але є пару моментів
перше і головне, це брак коштів і часу щоб підшить потолок
і друге....
хоча друге уже не важливо
Опубликовано 12 Ноябрь 2018 - 08:18
Алютех на сьогодні самий оптимальний
я б з радістю, але є пару моментів
перше і головне, це брак коштів і часу щоб підшить потолок
і друге....
хоча друге уже не важливо
значить будеш пердолитись так як я.
Опубликовано 12 Ноябрь 2018 - 08:55
значить будеш пердолитись так як я.
виходу нема
буду пердолитись
поставлю ворота, в гаражі буде затишок, можна взимку й позайматись
ти чим потолок підшивав?
Опубликовано 12 Ноябрь 2018 - 08:58
по стяжкам розлив самовирівнюючу суміш.Шось вона в тебе не дуже самовирівнялась. Мабуть працював сам без помічників, не встигав за тужавінням суміші.
Ремонтував підлогу в чотирьох квартирах у рідні, тому маю деякий досвід. Помічники вимішували суміш одночасно в двох ємностях, а я розливав і розкатував ігольчатим валиком. Результат - дзеркало
Вимішували перфораторами в режимі дрелі,"без удару". До мішалок приварив SDSовські хвостовики від убитих бурів.
В нинішній трикімнатній квартирі перепад по підлозі був 8 см По совковій гіпсо-тирсо-цементній плиті, яка лежала на підлозі, кріпив саморізами штукатурну сітку, ставив маяки, робив стяжку, а вже по ній лив самовирівнюючу суміш
11 років - політ нормальний
Лучше плохой день на рыбалке, чем хороший - на работе
Пути рыбьи неисповедимы...
"Всі знають, що таке женське щастя. Але ніхто не зна, що таке мужське щастя. Мужське щастя - це поїхати на рибалку і набухатись"(с) Лесь Подерв"янский
0 пользователей, 0 гостей, 0 скрытых