Кум тоже замучился "дружить" АН-моторс на гараже и сдвижку Комунелло. Оказалось, всё дело в этом ан-моторсе и их адаптере. В итоге купили адаптер комунелло и пульты комунелло. Заработало вроде. Советую проверять именно китайских белорусов. Имхо дело в них
Реклама

А я дом начинаю строить...не мала баба клопоту
Опубликовано 15 Ноябрь 2018 - 15:38
так, без автоматики
я зрозумів. В мене вийшло з автоматикою.
Кум тоже замучился "дружить" АН-моторс на гараже и сдвижку Комунелло. Оказалось, всё дело в этом ан-моторсе и их адаптере. В итоге купили адаптер комунелло и пульты комунелло. Заработало вроде. Советую проверять именно китайских белорусов. Имхо дело в них
Теж дойшов до висновку шо модулі АН моторс буду викидати.
Опубликовано 15 Ноябрь 2018 - 16:27
2510*2180
в тебе розмір на багато менший
2510 проти 2900
у Алютеха розмірна сітка з кроком 10 мм
у мене коли розраховували 2.8 м. то ціна була 690 євр
а по факту зробили 2,9 м, то ціна вже 777 євр
тому тобі й хватило грошей на автоматику
список игнорируемых: Andre_71, Sergey78,KVS, M*A*S*H, Player, Leka,Кнапик, Шусман
Опубликовано 15 Ноябрь 2018 - 18:04
в тебе розмір на багато менший
2510 проти 2900
у Алютеха розмірна сітка з кроком 10 мм
у мене коли розраховували 2.8 м. то ціна була 690 євр
а по факту зробили 2,9 м, то ціна вже 777 євр
тому тобі й хватило грошей на автоматику
80см. відіграли таку кардинальну роль в ціновій політиці?
Опубликовано 15 Ноябрь 2018 - 21:03
я подивлюсь на твою реакцію, коли в кишені буде 3 брелки - з розміром в сірникову коробку.
в заграницах брелки для открытия ворот крепят к потолку авта, вместо того, чтобы в карманах таскать.
с точки зрения практичности/безопасности - тут уже решать каждому.
Опубликовано 16 Ноябрь 2018 - 08:24
Звиняйте , що давно не писав . Але приходиться працювати цілодобово , щоб цей "клятий"будинок добудувати . Звіт у відео .
Итить-колотить сколько там еще жизни положить нужно, шоп до ума довести.
Опубликовано 16 Ноябрь 2018 - 10:56
Итить-колотить сколько там еще жизни положить нужно, шоп до ума довести.
Не так все категорично . До даного етапу я дійшов за 1,5 роки . 27 березня 2017 року , я купив цю ділянку , і тут було чисте поле . лише в травні почав заливати фундамент .
Мені б з електроенергією розібратись , а далі веселіше піде . І сусіди почнуть будуватись . Багато хто жде електроенергію , а потім почнуть будуватись .
Електрифікація нового масиву , це справжня "СРАКА" , навіть якщо є гроші . Спочатку ми в обленерго брали рахунок , який вони обраховувати пів року . В квітні цього року зібрали і заплатили 2 ляма , і до цих пір не маємо світла . Вже два рази висвітлювали в змі нашу проблему . А віз і нині там .
«Тільки тим історія належить,
хто за неї бореться й живе»!
Опубликовано 16 Ноябрь 2018 - 10:58
Монополія зло
в українських реаліях - абсолютне зло
для енергетиків і газовщиків у пеклі окремі котли
є законопроект, що підключення до обєктів інфраструктури буде безкоштовне
блокується сильно
список игнорируемых: Andre_71, Sergey78,KVS, M*A*S*H, Player, Leka,Кнапик, Шусман
Опубликовано 16 Ноябрь 2018 - 11:00
У меня 8))))
И тех не хватает)))
що ти туди пхаєш?
у мене на кухні я нарахував 16 розеток, з них тільки 6 на стільницею, майже завжди під'єднано мікрохвильова, зарядний для мобільного та мультиварка, інші прилади по необхідності
Опубликовано 16 Ноябрь 2018 - 11:02
- в наше время дом строят только самые отчаянные
Десь так воно і є . Але мені в кайвф ці турботи . Як бачиш коли з нічого виростає щось , це не аби як піднімає твою самооцінку .
По вартості будови на даному етапі , вже можна було б купити не маленьку квартиру в новобудові .
Опубликовано 16 Ноябрь 2018 - 11:03
Десь так воно і є .
Але мені в кайвф ці турботи . Як бачиш коли з нічого виростає щось , це не аби як піднімає твою самооцінку .
як я тебе розумію
але дорого шокапець
Опубликовано 16 Ноябрь 2018 - 11:05
є законопроект, що підключення до обєктів інфраструктури буде безкоштовне
блокується сильно
Розумієш в чому фішка , ми не вимагаємо безкоштовно , ми хочемо за гроші , і не можна добитись . Заплатили по 30тис. грн від хати , і ще по 15 тис. заплатимо , як тільки почнуть робити . А їм пофіг .
Опубликовано 16 Ноябрь 2018 - 11:07
Розумієш в чому фішка , ми не вимагаємо безкоштовно , ми хочемо за гроші , і не можна добитись . Заплатили по 30тис. грн від хати , і ще по 15 тис. заплатимо , як тільки почнуть робити . А їм пофіг .
цитадель беззаконія
Опубликовано 16 Ноябрь 2018 - 11:10
bazl, зараз знайомий також намагається до магазина нового підєднати електрику
кажуть нема в ТП запасу мощності
але якщо дасте 4 долари то зявляться вати
Опубликовано 16 Ноябрь 2018 - 11:17
А світі, де є конкуренція та вільний ринок, вже кілька електрокомпаній пропонували би безкоштовно все провести, щоби потім надавати послуги і заробляти. Є ще нам над чим працювати...
так
мене вбиває це поняття - плата за підключення до електромереж, до газових мереж і т.д.
це як купувати вхідний квиток при вході до чупермаркету
дебільність
я хочу купувати у них товар (газ, електрика) і повинен за це, за те що буду їм роками платить ще й на початку грошей дать
Опубликовано 16 Ноябрь 2018 - 11:33
Це ще мала того . Ви ще спочатку збудуйте ці мережі самі , за свій кошт . А збудувати може лише той підрядник , якого дасть обленерго , свого не можна . А потім віддайте на баланс обленерго свої мережі безкоштовно .
1 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 1 гостей, 0 скрытых