Реклама

А я дом начинаю строить...не мала баба клопоту
Опубликовано 07 Январь 2019 - 23:39
Нешановні одноклубники які латентно несуть.... або та вимахуються як москалоподібні гуманоїди. Візьміть свою пяту точку і очольте колонну ідучих на північний бангладеш (як мінімум)
Слава Україні!!!
Бидло францюватє, та вишивата, можє шурувати в відомий напрямок .
Опубликовано 08 Январь 2019 - 00:00
Не хочу умничать-- но камера выхода воздуха 95,5 градусов,то есть и вентилятор такому же градусу идёт,тут и получается- все что рядом в расстоянии 10-15 см то тоже греется,что пипец)))А зачем кабель ложить по горячей зоне?
Даже если я по наружной стене выведу- все одно,от вентилятора не хочется дырки уже делать отдельно,просто,как в вентилятору крепится кабель,защищённый он? Или нЭт?
Завтра фото своего вентилятора сделаю,покажу проблемы.
Если не сорвусь на работу))(
Если играться,то можно сделать по уму захлопку под камином а улицы.но это надо делать дырку в стене.с другой стороны,ветром дунет- захлопку откроется сама по себе,даже если какие не горит.
Тут секас блин)))
Опубликовано 08 Январь 2019 - 01:20
А где забор воздуха холодного для камина? Для этих выходов сверху? У меня забор воздуха на улице, и я уже думал туда вталдычить вентиль, т.к. там обычная воздушная труба 150-ка внизу у цоколя. Но в итоге, так и не увидел смысла т.к. воздух и так отлично расходится по дому, вплоть до второго этажа прогревается.
Опубликовано 31 Январь 2019 - 16:42
Проблема з підведенням електрики вже виходить на фінішну пряму . Взагалі , масив боровся за електрифікацію ще з 2015 року . В березні 2017 року в цю боротьбу включився я . Ну як включився , як і всі висловлював глибоке занепокоєння . а включився по справжньому в жовтні 2017 . Відібрав в діючого голови кооперативу всі документи і печатку . Ініціював збори , де переобрали нового голову , ще кілька місяців для узаконення наших дій , і півтора року ходіння в обленерго , як на роботу . (Зато тепер там всіх знаю
) Ще дуже важка праця була зібрати людей до купи , ну і зібрати з цих людей гроші
. І на решті через півтора року важкої праці , кілька сивих волосин , 55 тис. грн. , ну і величезну повагу від сусідів
. Ось.
свтло.jpg 147,91К
76 раз скачано
Изменено: lutsyuk, 31 Январь 2019 - 16:43
«Тільки тим історія належить,
хто за неї бореться й живе»!
Опубликовано 01 Февраль 2019 - 11:51
І на решті через півтора року важкої праці , кілька сивих волосин , 55 тис. грн.
скільки кВт по договору?
Опубликовано 17 Февраль 2019 - 15:20
двері б в ванну якби правіше, трохи нижче, і з верхньою частиною полотна воріт не прямокутною - а напівкруглою.
тоді б і площадка проміжна стала, і другий марш би не заважав, і не був би такий крутий (при площадці).
звичайно, якщо місця на виході 2-го маршу на 2-му поверсі вистачає то і 2-й би марш був би так як треба.
Опубликовано 17 Февраль 2019 - 20:05
І на решті через півтора року важкої праці , кілька сивих волосин ,
Ти молодчина Іван!
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 17 Февраль 2019 - 21:25
Ти молодчина Іван!
У мене шкурний інтерес . Моя хата остання . Сам я того світла ніколи би не провів , тому прийшлось і за сусідів поборотись .
Але в одному старому мультику , одна лені правду співала "Кто людям помогает , тот тратит время зря . Хорошими делами , прославится нельзя " . Один з сусідів тепер мене звинувачує в тому , що йому опору поставили прямо на межі . Хоча я всіх попередив , щоб навідались тоді коли робили розмітку під опори . В підсумку я винний .
«Тільки тим історія належить,
хто за неї бореться й живе»!
Опубликовано 18 Февраль 2019 - 10:01
У мене шкурний інтерес . Моя хата остання . Сам я того світла ніколи би не провів , тому прийшлось і за сусідів поборотись .
Але в одному старому мультику , одна лені правду співала "Кто людям помогает , тот тратит время зря . Хорошими делами , прославится нельзя " . Один з сусідів тепер мене звинувачує в тому , що йому опору поставили прямо на межі . Хоча я всіх попередив , щоб навідались тоді коли робили розмітку під опори . В підсумку я винний .
Не переймайся...Так завжди було:як щось робити-нема нікого.Як критикувати вже зроблене-партер повний.Сволочна людська натура.
А так всегда,кто-то из соседей да и насрет в душу)))
Хтось з знаменитих казав-"Сасєд ..авно,зато свайо-радноє!"
Изменено: Юстас, 18 Февраль 2019 - 10:06
Ремонт,Консультації,
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 18 Февраль 2019 - 11:30
Один з сусідів тепер мене звинувачує в тому , що йому опору поставили прямо на межі .
а що в цьому поганого?
Опубликовано 20 Февраль 2019 - 09:55
lutsyuk,
С людьми общаться...лучше сразу застрелиться)))
По себе знаю,в 13 и 14 собирала деньги на почистить улицу от снега.
А потом на автомат для ТП,бухтели долго,особенно старожили улиц.
Потом психанули с соседом,заплатили по 6 тыс грн,и кинули отдельную линию от ТП.
И когда у всех пропал свет,а у нас был ,они начали шевелиться,удивленно поднимать брови)))
Все в этом мире происходит так, как нужно, и только к лучшему...
Опубликовано 20 Февраль 2019 - 14:43
А потом на автомат для ТП,бухтели долго,особенно старожили улиц. Потом психанули с соседом,заплатили по 6 тыс грн,и кинули отдельную линию от ТП. И когда у всех пропал свет,а у нас был ,они начали шевелиться,удивленно поднимать брови)))
Теж саме було...170Вольт в розетці...
Скільки не агітував,щоб скинутись і перекласти лінію-нікому нічого не треба.
Плюнув-купив матеріали,заплатив елекрику-кинув окрему лінію на ТП...
Тепер у всіх 165-170Вольт напруга,а у мене стабільно 230Вольт.
Хтось може запитати-скільки вартувало?Мені байдуже вартість,бо це набагато дешевше ніж кожен рік обновляти брендовий інструмент....
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 20 Февраль 2019 - 17:05
А чего стаб не рассмотрел - дешевле.
Розглядав,навіть тему на уок створював...
Через деякий час в ГБК вирішили замінити ТП по причині його "малої потужності"...Зрозуміло,що на той час крали електроенергію безбожно гріючи бульбу 20кВт "козлами".
На загальних зборах був зібраний "партактив" ГБК,але з основними фінансовими засобами підприємців.Придбали новий ТП ввели в експлуатацію.Я як той,що приймав безпосередню фінансову участь-створив свою лінію електромережі і підключив до ТП не чекаючи поки інші будуть дупу чухати...
Разом з під'єднанням лінії до ТП -виніс(самий перший) назовні електролічильники.Це мені не вартувало не копійки.Всі інші(знову ж хто чухав дупу) почали виносити(оплата електрику за під'єднання,електронний лічильник,коробка і т.д.) тільки після рішення зборів...У мене чи не єдиного в ГБК працюють радянські дискові лічильники...Люблю раритети)
Ремонт,Консультації,
2 пользователей читают эту тему
0 пользователей, 2 гостей, 0 скрытых