Юстас, ти не послідовний
в тебе на березі якраз і стоїть тимчасове житло.
по народному, без образ, барак
а мова йде про будинок для постіного проживання, з поштовою адресою і передаванням у спадок.
Опубликовано 03 Июнь 2019 - 11:03
Юстас, ти не послідовний
в тебе на березі якраз і стоїть тимчасове житло.
по народному, без образ, барак
а мова йде про будинок для постіного проживання, з поштовою адресою і передаванням у спадок.
Опубликовано 03 Июнь 2019 - 11:27
Толик13,
Ну які можуть бути образи?
Те що стоїть у мене на березі розраховано щоб забезпечувати комфотне(тимчасове!!!) перебування за температури навколишнього -10.Нормально знаходитись і сплю з відкритими вікнами.
Не має нічого складного дати більше утеплювача і розрахувати пиріг стіни та даху на -30.
Адреса мені не потрібна...Я не розумію "вас дачників" що одне одному палять листя цілодобово під носом...І це називається "дихати свіжим повітрям за містом".
Великі(і малі)населенні пункти з адресами-не цікавлять.
Ціна мого тимчасового житла вартує одну поїздку протягом двох тижнів сім'єю в Пунто-Кана на пляжі Баваро...Окупилося будівництво на протязі року.
Не є омріяною межею бажання передати у спадок цегляну коробку з діркою для світла.(без образ)
поліклініка опель(і не тільки) 050-133-65-14
Ремонт,Консультації,
Допомога в пошуку запчастин.
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 03 Июнь 2019 - 11:36
Я не розумію "вас дачників" що одне одному палять листя цілодобово під носом..
ображаєш
я не дачник, я селюк
ти спочатку писав про будівництво каркасника квадратів на 100, в противагу цегляному будинку
тепер зїхав на своє бунгало на пляжі
це різні теми
абсолютно різні обєкти
і тема навіть не про дачу, а про будівництво будинку для постійного проживання
котеджа, особняка, вілли, як завгодно
але не дачі і не бунгало
Буду заливати чистову стяжку . Що порадите ? Мокра , суха , напівсуха . Які плюси і мінуси ?
напівсуха з фіброю
чому під низ пінополаст а не стіродур?
Опубликовано 03 Июнь 2019 - 11:43
ображаєш
я не дачник, я селюк
![]()
ти спочатку писав про будівництво каркасника квадратів на 100, в противагу цегляному будинку
тепер зїхав на своє бунгало на пляжі
Ну селюк,так селюк... Я теж не далеко відскочив...
Не з'їхав.Просто не бачу принципової різниці в чому відмінність каркасника і "бунгало"...Розраховується пиріг стіни і будуй на скільки хочеш квадратів.
Толя у тебе в цегляному будинку якщо не опалювати приміщення взимку...,через скільки шпалери ляжуть на долівку?
Ремонт,Консультації,
Працюєм-7/24 За відсутності електрики/інтернету-відповім на повідомлення у вайбер.
Опубликовано 03 Июнь 2019 - 11:47
Ну селюк,так селюк...
Я теж не далеко відскочив...
Не з'їхав.Просто не бачу принципової різниці в чому відмінність каркасника і "бунгало"...Розраховується пиріг стіни і будуй на скільки хочеш квадратів.
Толя у тебе в цегляному будинку якщо не опалювати приміщення взимку...,через скільки шпалери ляжуть на долівку?
не через скільки
цієї зими вода залишена в пластикових пляшках не замерзла
до речі
варіант шпалер, головний дизайнер не розглядає
дивились в суботу в Епіцентрі німецькі декоративні штукатурки
дорого. але краса
Опубликовано 03 Июнь 2019 - 11:48
це різні теми абсолютно різні обєкти і тема навіть не про дачу, а про будівництво будинку для постійного проживання котеджа, особняка, вілли, як завгодно але не дачі і не бунгало
Звичайний будинок для проживання...Не зАмок з складними гідротехнічними спорудами,виходом до моря,причалами і висячими садами.
Каркасник зроблений рівними руками і прослужить не менше і вигляд матиме шикарний і всередині буде комфортним.
Якщо будинок буде з оциліндрованого брєвна 32діаметру-це буде вважатись "будинком для постійного проживання"?
Изменено: Юстас, 03 Июнь 2019 - 11:49
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 03 Июнь 2019 - 11:51
Юстас, каркасник і зруб теж дещо інше
Каркасник зроблений рівними руками і прослужить не менше і вигляд матиме шикарний і всередині буде комфортним.
в Україні я особисто не знаю, де купити правильний матеріал для каркасника
за кордоном працює ціла промисловість для цього
у нас не знаю
Опубликовано 03 Июнь 2019 - 12:49
Толик13, благодарю. Контакты можете в личку скинуть? Подыскиваю надежных мастеров, пусть и чуток дороже на рынке.
Господа, такой вопрос: есть голые стены (керамоблок, гипсоблок+монолит). Электропроводку разводить по ним, а потом штукатуритть? Или поштукатурить, потом штробить и разводить проводку? Я понял, что есть два лагеря одного и другого способа. Понимаю, что за штробы дополнительно влечу на деньги, но легче разрисовать все точки...
Опубликовано 03 Июнь 2019 - 14:28
А как подрозетники сразу в уровень выставить?
стіни настільки криві, що більше 1см штукатурки буде?
Опубликовано 03 Июнь 2019 - 14:44
Якщо будинок буде з оциліндрованого брєвна 32діаметру-це буде вважатись "будинком для постійного проживання"?
ні, це для дачі або типу мисливського будиночку - не видумуйте люди велосипед все вже давно до вас придумано
а саме головне що наші карпати ціліші будуть
до одного місця діаметер коли стик десять сантиметрів, тріщині шириною до 5 см і таке інше, теплоізоляції майже нема
в крайньому жити можна однак затрати на опалення будуть будь певен
а утеплювати з середини ніззя бо враз між утеплювачем і бревнами виникне волога (точка роси) і знов на виброс через надцять років
у нас не знаю
саме головне що в нас відсутні правильні пиломатеріали
бо якщо у нас "хоча б наблизитися" по якості дерева до їхнього то тут вже дешевше звітди привезти і не їсти собі вумному міски
Опубликовано 03 Июнь 2019 - 15:11
А как подрозетники сразу в уровень выставить? А толщины штукатурке хватить шоб провода покрыть?
у мене електрик виставляв
глянули, що буде штукатуритись на мінімальний маяк
він так і виставив
можуть штукатури самі виставить, плати гроші і все зроблять.
і закриють їх, і після штукатурки відкриють
все акуратно
Опубликовано 03 Июнь 2019 - 18:47
ні, це для дачі або типу мисливського будиночку - не видумуйте люди велосипед все вже давно до вас придумано а саме головне що наші карпати ціліші будуть до одного місця діаметер коли стик десять сантиметрів, тріщині шириною до 5 см і таке інше, теплоізоляції майже нема в крайньому жити можна однак затрати на опалення будуть будь певен
Товариш побудувався-не бідкається.
2поверхи 180квадратів.Мешкають всією сім'єю весь рік.
Гостював пару раз в зимовий період.Дискомфорту не відчув.
Карпати(і не тільки Карпати!!!) наскільки я знаю вивозять на експорт ешелонами-сильно пересічних не питають ...
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 03 Июнь 2019 - 19:25
товариш тобі нічого і не скаже якщо хріново - бо вже вбухав бабло
а через років двадцять запалить його к манахам і не буде бідкатися
я особисто знаю різницю між привезеними із Фінляндіїї каркасними будинками і такими самостроями самопалами
так скажу так те що Фінське і через двадцять + років бомбезно і виглядає, і не гниє
а самопальна параша з колод на сонці вже через 3 роки перетворюється на конкретний відстій
P.S.: не шукай дешевих варіантів всі хто пройшов шляхи на шару саме в цих питаннях тепер розуміють що і до чого
Опубликовано 03 Июнь 2019 - 20:10
у нас не знаю
Наши немецкие строители везут каркасники из Польши , а поляки берут лес в Украине .
Каждый в этой ой цепочке кроежопит где можно . Польский ассортимент нашим нравится . Имею в виду строительные фирмы .
Вдвое дешевле в закупке .
Изменено: kurt-59, 03 Июнь 2019 - 20:20
Опубликовано 03 Июнь 2019 - 20:23
Ціна мого тимчасового житла вартує одну поїздку протягом двох тижнів сім'єю в Пунто-Кана на пляжі Баваро...Окупилося будівництво на протязі року. Не є омріяною межею бажання передати у спадок цегляну коробку з діркою для світла.(без образ)То точно як один мій знайоми каже.
Гасає по всьому світу з двома дітьми та з палаткою. Обїхав всі можливі і не можливі узбережжя від норвезького до средиземного. Напевно він та едина людина яка примудрилась пожити в Турції в палатці.
Внього то вже як хвороба.
немецкие строители везут каркасники из Польши , а поляки берут лес в УкраинеТам ще місцями в проміжку румунія проскакує
Карпати(і не тільки Карпати!!!) наскільки я знаю вивозять на експорт ешелонами-сильно пересічних не питають ...В останні рік-півтора вивіз конкретно прикрутили
Нешановні одноклубники які латентно несуть.... або та вимахуються як москалоподібні гуманоїди. Візьміть свою пяту точку і очольте колонну ідучих на північний бангладеш (як мінімум)
Слава Україні!!!
Бидло францюватє, та вишивата, можє шурувати в відомий напрямок .
Опубликовано 03 Июнь 2019 - 20:30
напівсуха з фіброю
чому під низ пінополаст а не стіродур?
Дєнєг жалко . Екструдований поклав лише в котельні , в ванній , і кухні , де навантаження на підлогу буде більше.
А как подрозетники сразу в уровень выставить? А толщины штукатурке хватить шоб провода покрыть?
Я собі робив так : Насвердлив дирок на коробки , повставляв їх , а закріпляв вже в момент штукатурки .
«Тільки тим історія належить,
хто за неї бореться й живе»!
Опубликовано 03 Июнь 2019 - 21:15
товариш тобі нічого і не скаже якщо хріново - бо вже вбухав бабло а через років двадцять запалить його к манахам і не буде бідкатися я особисто знаю різницю між привезеними із Фінляндіїї каркасними будинками і такими самостроями самопалами так скажу так те що Фінське і через двадцять + років бомбезно і виглядає, і не гниє а самопальна параша з колод на сонці вже через 3 роки перетворюється на конкретний відстій
По перше не маєш жодного натяку на патріотизм.По друге-я не питав товариша хто виробник тієї оциліндровки.
Давай зменшимо градус і дозволимо кожному на свій розсуд,смак та гаманець обирати тип,метраж,матеріал будови. Так воно надійніше буде.
То точно як один мій знайоми каже.
Внього то вже як хвороба.
У кожного свої хвороби...Іноді бувають епідемії коли хворіють всі і не хворіє один...
Тут ще треба поміркувати хто хворий ти чи твій знайомий...
Все відносно....
В останні рік-півтора вивіз конкретно прикрутили
Може я бачу щось в окремо взятому лісгоспі...Але те що бачу-темпів не збавляють...
Зроблять підпал гектару-вибракують двадцять і ріжуть і ріжуть і ріжуть.
Від цих справ далекий-можу чогось нерозуміти.
Ремонт,Консультації,
Опубликовано 04 Июнь 2019 - 08:34
так справа саме в гаманці.
оциліндровка, рублений, з клеєного брусу, СІП-ів, з наших матеріалів - це тимчасове.
відповідно гроші на вітер.
для ПОСТІЙНОГО проживання та навіки якщо бюджетно (відносно звичайно) - то тільки з піноблоків з товстенною зовнішньою стіною 500 мм (так як мудро зробив наш форумчанин Толік) або якщо каркасник то тільки по фінській технології з самовентильованим фасадом з дотриманням всіх технологій і побудований тільки власноруч (бо вартість фахівців по такій справі накине ще десятку зелені - там тільки інструменту для тої справи треба на десятку, і то по мінімуму, а не сумочка з кельмою та тормозком).
тому якщо плануєш бюджетно (повторюсь відносно) але не хочеш морочитися - роби як Толік.
якщо хочеш дерево - то тільки каркасник і тільки самостійно повністю розібравшись у всіх ньюансах. а їх там...
інформації зібраної в одному місці нема, тільки на вивчення доведеться витратити чимало часу, якщо не сказати немерено.
Изменено: Маленькая Омега, 04 Июнь 2019 - 08:35
Опубликовано 04 Июнь 2019 - 09:04
також нормально.
до товщини 400 мм (наприклад 200, 300, 350) - то вже мало по теплоізоляції бо треба буде кидати ззовні додатково утеплювач.
а це мало того що вийде ще дорожче - це ще й додатковий головняк. бо знайти нормальних фахівців по утепленню фасаду важкувато
Опубликовано 04 Июнь 2019 - 10:51
В останні рік-півтора вивіз конкретно прикрутили
у круглому вигляді так, але загальний об'єм на експорт +/- на такому рівні, тільки вже є додана вартість переробки на дошку/брус/інше
Може я бачу щось в окремо взятому лісгоспі
ржищівський чи ржищівський військовий?
0 пользователей, 2 гостей, 0 скрытых