каким образом замеряли?
Пластилин?
2 копейки.
С монеткой дисбаланс есть, без нее нет.
Опубликовано 04 Декабрь 2015 - 21:46
Доброго вечора. ОПЕЛЬ 1.3 CDTI 2006 рік.
Тріс ланцуг....але все ніби було добре...з толкача не заводив і не пробував....притягнув в гараж до МАЙСТРА....розібрав все добре нічого не погнуло не поламало-клас!
Поміняв кольца (бо до того брала 2л масла на 10000км((((() далі всі прокладки,ланцуг,пару тарілочок на клапанах (верхні з сухаріками+і два рокера-ті що товчуть по тарілці бо були тріснуті)+масло,фільтра,головку не шліфував бо МАЙСТЕР сказав що немає потреби.Ніби було все добре...але...
1-й день....
Забрав машину....мотор працює ніби тихо радість то яка...проїхав 2км зупинився заглушив 10-15хв-заводити а не заводиться...садить акумулятор,не біда прикурив-поїхав по новий акумулятор а тут прикол-новий заряджений завів але один раз на другий не хватило...тож МАЙСТЕР сказав-стартер! ще 2 рази напротязі дня прикурили((( бо мій акум.не заводив-здихав...в вечері в гараж-акумулятор на зарядку(може на ранок хоч завиде) і спати...(проїхав за день 50км)
2-й день....
Мій акум.-завів УРА...їду провіряти стартер бо другий раз акум. би не завів було чути що дуже вже йому-важко!
Провіряють на сервісі стартер все ок.....з ним проблем не було зняли-поставили...генератор зарядку дає...акумулятор тримає-ляля...маса...клеми все добре не знайшовши проблеми поїхав..з надією що якось буде (МАЙСТЕР сказав-втираються кольца тому туго заводиться-не біда є таке!!!) (проїхав за день 50км)
3-й день.....
Машина завелась майже легко...але всерімно не как як колись(до ремонту в МАЙСТРА)
Все ніби ок-але на протязі дня інколи-якийсь димок з дуже їдким запахом....(все в середині мотора вигоряє бо він митий-сказав МАЙСТЕР) добре мені не мішає....
проїхавши 150-160км загоряється рівень масла(((( !!! (таке може бути коли міняються кольца сказав МАЙСТЕР) добре чув таке....долив 50-100мл. масла до середини рівня!
4-й день.....ЖЕСТЬ
Завелась але всерімно не так як до ремонту....робота....проїхав 170км...починає диміти як поїзд....білий-сивий-їдкий запах не понятний дим....?!
антифриз-є!
масло рівень трохи меньший ніж був але є!
вихлопна мокра (не можу поняти солярка? масло?) (такого ще не бачив....до ремонту була просто трохи чорна бо коптила але таке...)
температура 85-86 (до ремонту стабільно було 90 не знаю чи це важливо..описую все)))
їду додому....проїхав ще 20-км майже вдома-загоряється рівень масла....ще пару км дім,в гараж....поки гаряча рівень масла не провіряв...
задні двері в непонятних плямах....??? масло? солярка? не знаю бо на вулиці болото...
мотор- рівня масла майже не видно!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ЖЕСТЬ-ЯК ТАКЕ МОЖЕ БУТИ????????? Проїхав в суммі десь 500км....режим обкатки.....
ЩО НЕ ТАК ЗРОБИВ МАЙСТЕР???
На перед всім дякую.....чекаю варіанти...
Опубликовано 04 Декабрь 2015 - 22:10
Опубликовано 04 Декабрь 2015 - 22:12
ЖЕСТЬ-ЯК ТАКЕ МОЖЕ БУТИ????????? Проїхав в суммі десь 500км....режим обкатки.....
ЩО НЕ ТАК ЗРОБИВ МАЙСТЕР???
На перед всім дякую.....чекаю варіанти...
Як бачиш - може.
І болта міг недотягнути і герметик на масло наліпити і прокладку десь забути....
По факту, як я зрозумів - прокладка ГБЦ живе своїм життям.
Треба розбирати і диаитись шо там не так.
Завжди на лінії +++ О5О 311 16 89
И с каждой новой прибамбасинкой она становится все новее и новее....
Опубликовано 04 Декабрь 2015 - 22:19
oooooooooo........
тепер поняв...за що і дякую!!!!!!!
гарних вихідних!!!!!!!
seriy_2008,тему окрему зроби
зробив..........але деколи потрібно хімічити)
ще раз пардон!
дивився з ями...вохлопна залита маслом,турбіна візуально тоже в маслі....долив 1л-завтра їду до майстра в чому причина таких наслідків....не могла турбіна так просто накритися..... по любому буде казати що він не винен...потрібні аргументи!!!!
0 пользователей, 2 гостей, 0 скрытых